Прокуратурата погна бащата на сиамските близнаци от Сливен

Живеел с малолетна, може да го пратят зад решетките за години
25
Прокуратурата погна бащата на сиамските близнаци от Сливен
Снимка: Reuters, архив

Срещу бащата на сиамските близнаци, които се появиха на бял свят преди броени дни Районната прокуратура в Сливен е започнала досъдебно производство.

Още по темата

Разследването е "за съвкупяване с момиче ненавършило 14-годишна възраст", уточняват от Апелативна прокуратура - Бургас.

Майката е малолетна и съответно предполагаемият баща трябва да носи съдебна отговорност.

Става въпрос за тежко умишлено престъпление, за което е предвидено наказание "лишаване от свобода" от 2  до 6 години.

14-годишната ромка от Сливен роди сиамските близнаци на 22 август. Бащата е нейният втори братовчед.

Бебетата бяха преместени от Сливен в Детска хирургия на пловдивската УМБАЛ "Свети Георги", където лекарите се борят за живота им. Това е първо раждане за майката - 14-годишно момиче.

Бременността е протекла тежко, с високо кръвно налягане. Тя е родила преждевременно. Едното бебе е доста недоразвито, за сметка на другото, което е с налични видими малформации и аномалии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
1
 
! Отговори
Гладен редактор преди 7 години
То и аз исках да издъня брадчетката, когато бехме на по 18, ама как да стане, нали наще ще ме спукат от бой, пък и баща й е авджия, ще ме гръмне с пушката ако разбере. Иначе брадчетката си беше яка мадама тогава и като ми ги заголеше тези бедра когато лятото ни събираха на море, като ми развърти те това дупe пред очите ми, как да не й го нaцепи човек. Ама после, после ще става леш. Как да я бодна?А тоя в затвор щял да влиза за 2 години. Да влезе за 20, що за 2?? Ако аз бях, щяха да ме осъдят...
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Живеел с малолетна, може да го пратят зад решетките за годиниа другите живеещи с малолетни кога?
12
4
 
13
 
! Отговори
! преди 7 години
И не само затвор:1.Да изплаща цял живот лекарските операции, грижи и ( недай, БОже!!) ако остане живо някое от тях( инвалид!!) ТОЗИ *** да изплаща грижите, инвалидна пенсия!2.Да бъде кастриран( за назидание!)3.Да се публикува с ПОДРОБНОСТИ в пресата, за да видят ДРУГИТЕ ИМ ПОДОБНИ какво ги чака след съвокупляване ( не облаги и детски!!)4.!4-годишното също да бъде преследвано от закона- да бъдат лишени родите;ите МУ от детски то не е дете- а раждало!! и да бъде въдворено в ТВУ.НИкакви помощи-
11
1
 
2
 
! Отговори
bub преди 7 години
"тежко умишлено престъпление, за което е предвидено наказание "лишаване от свобода" от 2 до 6 години."Ама много голямо наказание...@$*(?()(
10
2
 
9
 
! Отговори
?!? преди 7 години
Прокуратурата ако не знае тя не е единствената в това положение в този момент. Така че да не ми се самосезира когато е късно вече! Защото пред закона са равни всички господа прокурори.
9
6
 
4
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 7 години
Наистина ли мислите ,че ако имат избор 13 годишни момичета ще предпочетат да ги изнасилват групово и поединично. Прави им се едно дете и им се обяснява, че ако не слуша отива на улицата и от там никой няма да я прибере , защото всички които не са от малцинството са лоши и ядат пеленачета.
8
2
 
32
 
! Отговори
Ме преди 7 години
Всички е много просто:Като забреминиш малолетна или изнсилиш дете, жена или баба - КАСТРАЦИЯ. Като имаш 2 или повече изоставени деца - КАСТРАЦИЯ.
7
4
 
28
 
! Отговори
Сатанаил преди 7 години
Каква нация са само, а! За чудо и приказ. И сега това уродливото ще се гледа с парите на данъкоплатците. Честито. Пък бабите и дедовците ви да *** от ракове и прочее благинки. Здравната каса пак е на пембяно. Имах си хас.
6
1
 
41
 
! Отговори
Ови преди 7 години
Защо толерират извращения нашите власти? защо дават гласност на реално престъпление? Защо няма цензура? Защо бай млад лашка братовчедка си, прави дете, и ся ни занимават всички ,които четем в нет-а? Всички ,които нямат 8 клас, на острова, по полето, с надзиратели. образованието е разковничето. Няма да толерираме*, неможещи да говорят и да мислят.
5
3
 
42
 
! Отговори
Ганьо Ганев преди 7 години
Че то 1/4 от *** раждат на 14 години. Посрещат ги от родилния дом с думба-лумба-луб-ба-ба и никой не обръща внимание, че в случая има прояви на педофилия. За подобно нещо Р. Полански го гониха 4 десетилетия след случката, независимо, че отдавна потърпевшата бе заявила, че не иска от него нищо. У нас полиция, прокуратура, съд и т.н. нехаят. Затова сме на първо място в Европа по раждания сред малолетните. Затова се раждат и повече деца с аномалии. Урааааа....Да живее демокрацията!!!
4
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крайният резултат отново ще е нулев.Тоест нищо няма да му направят на таткото.
3
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма да успеем да променим природата им. Каузата е обречена. Но може да ги сложим там където им е мястото. Уредената държава работи на принципа - "място за всеки и всеки на мястото си".
2
2
 
53
 
! Отговори
f преди 7 години
Летата си като малка прекарвах в малко градче в което %40 бяха роми и познавам доста. До една бяха 'женени'и бременни на 13-14 от 18-25-30 годишни мъже. Аз още си играех на въже и писах домашни когато те дундуркаха деца. Поддържаме връзка с някои от тях, половината са баби а аз чакам първото си дете догодина. Супер а
1
1
 
77
 
! Отговори
койчо преди 7 години
Сега да не се появят защитници, че това били традиции на ромеите! Як затвор за пример на останалите педофили!!!