Даскалицата на ужаса заковала прозорците на мъжа си

Зловещата история с Веселина Гинева бе разкрита на 22-ри август
2 сеп 2016 14:37,
58
Даскалицата на ужаса заковала прозорците на мъжа си
Снимка: Булфото

Нов оглед, извършен в жилището на Веселина Гинева, показал, че тя е заковала прозорците в стаята, където е бил болният й мъж Димитър Миразчиев, съобщи в съдебната зала прокурорът по делото Йордан Дичев.

По думите му обвиняемата е държала съпруга си в пълна изолация, което е и едно от обвиненията срещу нея.

59-годишната учителка е обвинена още за умишлено убийство на човек в безпомощно състояние, в липса на адекватни грижи за болния си мъж, който е бил оставен буквално на хляб и вода, както и за измама.

Още по темата

Днес пред съда тя бе защитавана от нов адвокат – Камен Кънев, който заяви, че са събрани доказателства само по последното обвинение, т.е, че жената е взимала пенсията на вече мъртвия си бивш съпруг.

Последната сума, която изтеглила Гинева от сметката на мъжа си, е 900 лв. Това станало на 8 август тази година. Според обвинението тя е ощетила държавата с над 21 хил. лв.

"Животът ни винаги е бил скромен, не е по-различен от ситуацията, в която съм в момента, с изключение, че може да гледам телевизия, освен това съм и невинна", настоя отново Гинева и поиска магистратите да я пуснат под домашен арест.

Днес стана ясно, че Веселина има възрастна майка болна от диабет и посочи това като допълнителен аргумент за промяна на мярката.

Апелативният съд в Бургас обаче не взе под внимание молбата й и я остави за постоянно в ареста, съобщи "24 часа".

Зловещата история с учителката бе разкрита на 22-ри август, когато тя бе арестувана, а в хода на разследването изплуваха ужасяващи подробности за деянията й. Когато на 1 август 2014 г. мъжът й починал, същата нощ тя поставила тялото му в конкейнер за смет на колелца и го избутала до Морската градина.

Оставила го край жп прелез, в района на Колежа по туризъм. В началото на 2015 г. чистачи намерили останките на Миразчиев. Първоначално за трупа се смяташе, че е на клошар. В МВР обаче получили анонимен сигнал срещу Гинева.

Авторът му обяснил, че дочул разговор между учителката и нейна приятелка, в който Гинева се похвалила, че все още получава пенсията на починалия си съпруг. Така разследващите с помощта на ДНК анализ установили, че останките са именно на Миразчиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
5
 
2
 
! Отговори
Кон преди 7 години
Занимават ни с глупости, поради липса на събития и ум.Жената няма мотив да убие човека. Ясно че авторът не може да намери мотив, по-важно е, че такъв не може да представи и прокурора. Пенсията му тя и така е взимала, точно затова и е трябвал жив. Няма съдия в България, да повярва на измислиците писани тук.
33
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази е печена убийца явно и е изтрепала много хора.Ясно е само че търси самотни мъже с имоти и пари .Системата е ясна трепе наред и взима пари за да преживява.Обаче колко ги е изяла не казват .Тази е канибалка !
32
5
 
2
 
! Отговори
Адвокат преди 7 години
Какви доказателства има срещу нея? Нали и друг човек би могъл да го убие и захвърли в контейнер? Да взема пенсията на бившия си съпруг, ако не е наясно, че е мъртъв, не е престъпление. Явно докато е бил при нея, я е теглила с пълномощно или просто с карта, всеки може да даде карта някому.
31
1
 
4
 
! Отговори
83274 преди 7 години
Който е гледал възрастни хора, знае, че не е толкова лесно. Понякога хукват без да съзнават накъде и наистина се налага да им ограничиш възможностите за движение.Какво е ставало между тия двамата, кой да ти каже.Доказуемото й престъпление е, че не го е погребала. 900 лв пенсия са си голяма съблазън. В Гърция воденето на "мъртви души" за живи беше масова практика. Най- официално отчитаха нереална продължителност на живота, обясняваха я със средиземноморската диета от плодове, зеленчуци и риба.
30
0
 
6
 
! Отговори
БХК преди 7 години
Заковала е дгжамовете тая дъскалица,защото мисли за болния си съпруг да не би да падне от прозореца случайно
29
2
 
5
 
! Отговори
Стивън Кинг преди 7 години
Misery
28
1
 
2
 
! Отговори
Кон преди 7 години
Кой болен мозък е написал, че гърците са от етиопски произход?? Нали трябва да са *** бре, магаре!
27
1
 
23
 
! Отговори
Язе преди 7 години
Наскоро гледах филм за исляма. Скъсаха се да хвалят арабите как запазили и развили гръцката култура от античността и после я привнесли в Европа през Испания. Оказва се обаче, като се запознах с нещата, че всъщност основните носители на този процес са персийците а не арабите. Арабите са били просто едни завоеватели, прости и ограничени камилари. Цялата им култура е изградена от ислямизираните персийци. От арабина освен камилар друго не става.
26
2
 
10
 
! Отговори
Язе преди 7 години
До АнонименВ Иран са иранци, на английски арийци, в миналото Перси, персийци. Всички европейски народи произхождат от тях с изключение на гърците които са с етиопски произход. Арабите успяват да ги завладеят и да им наложат исляма. За отмъщение те измислят легенда, че всъщност пророк е зета на Мохамед, Али и така се раждат алевитите и шийтите. Разбиват исляма на секти. Селджуките които турците смятат за турско племе всъщност са персийско племе, говорели са персийски.
25
2
 
24
 
! Отговори
хъ преди 7 години
Посред нощ да бута контейнер за смет, в който е тялото на бившия й мъж.И на всичкото отгоре да се хвали, че 2 години взима пенсията му.Това ми идва свръхасоциално. Тази жена е далеч от човешкия род.
24
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Oщетила държавата с над 21 хил. лв. A romite koito gi vodqt tejko bolni, s kolko sa ощетили държавата?
23
1
 
6
 
! Отговори
Redaktorche преди 7 години
"конкейнер за смет" - ko kaza ko???
22
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
всичко е за пари и имоти като ги препишат вьзглавницата на главата иготово
21
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тази ще излезе по-голяма наркоманка и от рут с големия клюн
20
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Историята е достойна за сценарий на епизод от Кости.
19
1
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Приберете я в затвора,спасете човек.Защото може и друг някой да подлъже.
18
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая е от електората на светия синод.
17
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тая е от електората на др.Нинова
16
0
 
9
 
! Отговори
PG преди 7 години
До !Stephen King
15
0
 
25
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
До ! 23Не, Стивън Кинг я е написал, страхотна книга. Много сходна ситуация е описана там, ужас! Пък и името на жертвата е някакси сходно... Миразчиев!