Експертиза: Мъжът на Мейзер е чист, в кръвта му няма дрога

Тя остава в ареста, потвърждават се обаче свинските опашки
Обновена: 13 сеп 2016 22:20 | 13 сеп 2016 21:54, Анисия Иванова
12
Експертиза: Мъжът на Мейзер е чист, в кръвта му няма дрога
Снимка: Булфото, архив

В кръвта на мъжа на Анита Мейзер - Николай Димов, не е имало наркотици и упойващи вещества по време на задушаването му със свински опашки. Това показва химическата експертиза след аутопсията.

Още по темата

В една от версиите в медиите се твърдеше, че Анита е сипала упойващо вещество на мъжа си, за да може да го удуши. Тя засега не се подкрепя от доказателства.

Предполага се, че по настояване на Николай Анита наистина го е вързала със свинските опашки.

Засега Мейзер остава в ареста. Говорителят на Окръжната прокуратура във Варна Радослав Лазаров заяви, че няма нищо ново, което може да се каже по случая, съобщава "24 часа".

Резултатите от аутопсията не променят положението на Мейзер.

Тя е започнала кариерата си като сервитьорка в култовия за Варна през 90-те г. “Ситиклуб”. Подвизавала се и като барманка, потвърдиха нейни мениджъри.

Дъщеря ѝ Джулия се закани да съди медии заради интервюта с нея, които твърди, че никога не е давала. Ще настоявам Джулия да заведе дела за обезщетения, заяви нейна приятелка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
4
 
! Отговори
с преди 7 години
което потвърждава че е бил натурално болен мозък!
8
1
 
10
 
! Отговори
loooh преди 7 години
не свински опашки, а мейзърки!моля поправете
7
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво беше? Мъжът и разговарял с двама мъже,а тя отишла да части сред нощите и го намерила завързан и сдал богу дух-първото и изявление.После идва второто със свинските опашки и отишла да пазари.Очакваме третата версия,а дъщеря и да си трае ,това да заплашва журналистите,няма да се отрази на делото.
6
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП трябваше да я издигне за президент или поне за вице.
5
19
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази, Жена е жертва на двама мъже, явно които са си го мерили във времето. Учудващо,защо си е сложила з а д н и к а за масичка!?Нарушила е ненаписаното правило:"Двама мъже, започват ли да си го мерят, жената да не си слага Д-ТО за масичка.Това са работи за "лоши момчета". А не за наивни женички. Явно е прекомерно добра и наивна. Вярва.!В Дядо Коледа, дори. Защо ли?! Прекалено е хубаво,за да не е истина. Но, ако беше прозряла че "пътя към ада е осеян с добри намерения".Щеше да види глупостта.
4
1
 
20
 
! Отговори
Разбирач преди 7 години
Жена ми снощи ме върза с мейзърки, останах без дъх!
3
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бил зле в секса. Не консумират, брак от година, защото покойника има явни сексуални проблеми. Но в същото време правят страстен, необуздан секс без задръжки. ----Обществото съвсем се обърка. А Вие!?
2
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не разбирам белезници да отвори, ***-дойди но тези свински опашки, хич не ми се вързват. И каква е тази огромна свинска опашка, около врата му.? Бая врат е отпрал. Ако е сезал ***-дойди, правдоподобно е. Не ви ли идва на ум, че е прекалил с тренировките и се е нагълтал веднага с ледена вода, защото е бил жаден. И му е спряло сърцето.
1
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То като си ***, дрога не ти трябва.