Чеци разигра съда пред родителите на Яна

Иска отвод на съдийка, жалва се, че не нямал материали по делото
4 окт 2016 19:18,
14
Чеци разигра съда пред родителите на Яна
Снимка: архив Булфото

Николай Русинов – Чеци, подсъдимият за жестокото убийство на Яна Кърстева в Борисовата градина, се опита да разиграва съда пред погледа на почернените родители на убитата млада жена.

Чеци се изправи пред Софийския апелативен съд, за да обжалва 19-годишната си присъда затвор, пише “24 часа“.

Още по темата

Пред съдебния състав Русинов обясни, че не е получил материали по делото, които поискал по-рано. Той поиска и отвод на съдията докладчик Христина Михайлова, защото била командирована в Софийския апелативен съд (САС), а това не било честно.

"Вие сте зависима от административния ръководител на САС, защото сте командирована" , обърна се Чеци към съдийката. После попита как се казват и другите двама съдии, които ще гледат делото.

Адвокатът му Иво Найденов чинно се съгласяваше с него.

След като съдът го изслуша, отказа всички му искания, а председателят на състава Пламен Дацов обобщи: "Да спрем с този цирк" и така делото тръгна в съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
5
 
! Отговори
Много неясноти преди 7 години
Дори и да не я е убил, Чеци все пак е виновен за смъртта на Яна, защото я е оставил заспала и сама и си е тръгнал!Защо в материала не се казва нищо за космите от други двама мъже - от областта на гениталиите и гърдите им, които са били намерени на вътрешната страна на бедрото на девойката и на коляното й? Това поражда много въпроси и, както прочетох на друго място, това е бил поводът да се иска преразглеждане на делото. Също и някакъв неизследван биологичен материал по счупения телефон на Яна.
8
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чеци е виден активист на ГЕРБ така, че едва ли ще му направят нещо.
7
0
 
14
 
! Отговори
Юлиян преди 7 години
Това е нормално поведение на много подсъдими и дори осъдени. Законодателството в България позволява такова поведение. Законодателството в България е лобистко и конюнктурно. Ако сте се запознали с последните промени в Закона за изпълнеие на наказанията и задържане под стража ще се убедите, че подсъдимите и осъдените имат повече права от служителите и гражданите които не са под запрещение. е се позволява освобождаване условно предсрочно, настаняване в общежития от Открит тип по много облекчен ред
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Странно защо наглеят и такива като този и всякакви ***, дето се изживяват като мaлцинства. Вероятно защото някой извършва геноцид срещу българите, като използва тези хорица, дето не знаят по кой свят кодят, за прикритие. Нали трябва да се усвояват париии...
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 1Сега тръгва делото в апелативния съд (втора инстанция). Градския съд вече го е осъдил.Освен това след като толкова сме се борили да имаме и съхраняваме писмеността си е подигравка да пишеш на маймуница. Дори турците тук пишат на кирилица. Срам за теб!
4
2
 
4
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 7 години
*** znachi ima grub,ami imeno tochno takiva tryabva da gi likuvat zavinagi za nazidanie na vsite sinkovci...
3
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен2Беше някакъв роднина на Андрей Луканов
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя прилича на червена мутра- нищо чудно че го покриват и толерират.
1
1
 
14
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 7 години
Nerazbrah deloto na tozi i.z.r.o.d. e trugnalo sega????Krumovi zakoni za takiva kato nego!!!!