Мъж блудствал с непълнолетни във Враца, заключвал ги

Прокуратурата е внесла обвинителен акт срещу Пламен Михайлов
12 окт 2016 16:52,
15
Мъж блудствал с непълнолетни във Враца, заключвал ги
Снимка: Архив, Булфото

Районна прокуратура – Враца внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Пламен Михайлов за извършени от него три престъпления.

Мъжът е обвинен в блудство с малолетна девойка и блудство с непълнолетна чрез употреба на сила и заплашване, както и в противозаконно лишаване от свобода на трима души.

В периода от декември 2015 г. до януари 2016 г. в кафе-аперитив "Джофис" във Враца Михайлов неколкократно блудствал с малолетната Р.Д. и непълнолетната П.Й. Той блудствал с тях и ги принуждавал да извършват интимни контакти с него, без съвкупление.

Употребявал сила и ги заплашвал, че при отказ от тяхна страна ще ги "изкара на магистралата и ще ги направи проститутки".

Насилникът действал брутално спрямо двете пострадали момичета като ги удрял, ритал, хващал за косите и принудително дърпал до тоалетната или ги избутвал в ъгъла на заведението, където удовлетворявал половото си желание.

На 07.02.2016 г. в същото кафене обвиняемият Михайлов взел за заложници три непълнолетни момичета, като умишлено ги заключил в заведението, което ги принудило да се обърнат за съдействие към полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Боян Колев преди 7 години
Предлагам и отстраняване от работа завинаги на"медии" които трият мнения и не признават правото на такова!....
9
0
 
3
 
! Отговори
Боян Колев преди 7 години
Предлагам нов закон за провинилите се. Дълги год. затвор за него плюс и роднините му в затвора с него,заради това че са създали и"възпитали" и търпели такъв ***.
8
0
 
7
 
! Отговори
Физическа кастрация преди 7 години
Джофис-а е една мюръсна клоака, даже за местните стандарти. Свърталище на селски кифли и мутрафени на много ниско криминално ниво. Минава за много престижно да киснеш там, но само сред градските ***. Тия малолетните що са дирили в тая дупка? Или са решили да се правят на "големи". Е, няма що, направили са се. И не знаят ли родителите им къде скитосват. Никой нормален родител не би си пуснал детето там.А тоя изпаднал педофил дано стане най-вървежния ди..ик във Врачанския затвор!
7
1
 
5
 
! Отговори
Те така преди 7 години
До ВрачанецНикой от Враца няма да се самоопредели като "врачанец". Така ни наричат хора от други градове, села и паланки. Човек от Враца е "врачанин", може и "пустиняк" и/или "омраз". Но никога "врачанец". Ти се менте. И те така.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
нямам думи...ама те и депутатите нямат,нали си взеха отпуска,КАК ГИ ТЪРПИМЕ ОЩЕ БЕ ХОРА..
5
0
 
7
 
! Отговори
Ако не се предвижда преди 7 години
санкция в закона, той трябва да се промени!В кафенето други хора нямало ли е, докато се е случвало това?Поне един обслужващ би трябвало да е видял нещо, след като всичко това е продължило близо 2 месеца.Такова служебно лице не подлежи ли на санкция заради това, че наблюдава какво беззаконие се върши на служебното му място и си мълчи?Ако самият собственик на кафенето е бил там и си е затраял, заслужава ли този човек да бъде собственик на какъвто и да е обект,до който имат достъп всякакви хора?
4
0
 
7
 
! Отговори
Врачанец преди 7 години
Тоя няма да го търпя.Управниците ще го търпят, щото им е полезен - обезлюдява територии, които те после ще продават и се канят да избегат некъде, ама не знам къде...Иначе им е спукана работата тукТака е, докато си мълчите!!!А после ще ревете, ама нема да има кой да ви чуе.Та не мъдрувайте - търсете си правата!
3
0
 
8
 
! Отговори
Малииииий преди 7 години
Да го кастрират.Ако няма пари и вместо това да му дадат орден :Стара планина" или да свалят Ботев от пиедестала и да го турят него.Щото сега всичко зависи от това, колко и на кого си платил...То и купуването/продаването на гласове е престъпление, но... на кой му пука?Има ли партия, която не пазарува гласове на хора, някои от които даже не могат да четат и пишат? И понеже партии ни управляват (разбирай - крадат), как да очакваме друго?Тоя педофил е партиен продукт (страничен).
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето такива навремето са ги пращали по лагерите. Ама сега нали сме свободни вече и не може. Затова ще ги търпим да ни съсипват децата.
1
2
 
18
 
! Отговори
Някой преди 7 години
И защо няма смъртно наказание в нашата държавица? Тоя ще се превъзпита ли някога? Дори и да успеят да го вкарат в затвора? По постъпката му може да се прецени колко мозък има, и как да се очаква от него че няма да посегне пак на някое дете?