Мисис Мейзер във фаталната нощ: Хвърлила улики, градила алиби

Тя умишлено се показала пред камери, за да има свидетели
Обновена: 24 ное 2016 07:12 | 24 ное 2016 07:11,
49
Мисис Мейзер във фаталната нощ: Хвърлила улики, градила алиби
Снимка: Булфото, архив

Скандалната Анита Мейзер опитала да потули веществени доказателства след инцидента със съпруга й Николай.

Обвинената за убийството на мъжа си изхвърляла улики от дома си в района на кооперацията си във фаталната нощ, когато е издъхнал стокилограмовият културист, пише "България Днес". Мейзер обаче лично е показала на ченгетата къде е изхвърлила уликите. Това се случило по време на следствения експеримент, проведен в присъствието на адвокатите й, поемни лица и технически екип в дома й и в района на кооперацията, където миската се разхождала във фаталната нощ.

Анита Мейзер е в ареста от 15 август, когато полицията я закопча по обвинение в непредумишлено убийство, причинено вследствие на нанесена средна телесна повреда. Във фаталната нощ Николай е бил вързан със свински опашки през врата, ръцете и краката. Вследствие е умрял от загърляне - удушаване.

Още по темата

Според Анита Мейзер той бил вързан по собствено желание, за да демонстрира как може да разкъса свинските опашки със сила и мускули. Ченгетата работят и по втора версия - че едрият културист, в разцвета на силите си, е умрял при нелепа сексуална игра на роб и строга господарка.

Близките на Ники са категорични, че разследването върви в неправилна посока и нито една от тези две версии не е сериозна. Затова и семейството на загиналия е подело частно разследване, което е стигнало до фрапиращи детайли.

В нощта след смъртта на Николай Анита не се обадила веднага нито в полицията, нито в Спешна помощ. Тя излязла от дома си видимо спокойна и е отишла до денонощния магазин, за да си купи цигари и да пазарува. Там разговаряла спокойно с продавача. Служителят е дал показания както пред ченгетата, така и за паралелното разследване на близките.

"Не само че не е казала какво се случва в дома й, ами е изграждала свое алиби за фаталната нощ. Показала се е пред камерите умишлено и е подела разговора, за да има свидетели, че не е била в апартамента, когато е умрял мъжът й", категорични са детективите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До @@@от това, в което загърлят царевицата;))
30
1
 
16
 
! Отговори
@@@ преди 7 години
Умрял от "загърляне" - от къде изкопахте тази дума?От кое село е Валерия ***?
29
0
 
25
 
! Отговори
Пепи преди 7 години
Това ли е елита на България бе хора! Мейзъри, бицепси, стероиди и джипове. До къде ще я докараме с тая гадост в която сме натикани виртуално и реално?
28
0
 
18
 
! Отговори
ало преди 7 години
какво ни занимавате с тая или тоя. аре се осъзнайте малко. виновна в затвора. на цирк обърнахте държавата
27
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако Анита е българка то значе всички българи са роми
26
0
 
15
 
! Отговори
до: той си знае преди 7 години
Няма какво да коментирам с пра пра пра внуци на Бежанци дошли през 11 век. по нашите Земи , на какъвто и да се правиш сега ясен ти е Гена и ДНК-то
25
0
 
25
 
! Отговори
... преди 7 години
Абе ко има да се занимаваме с тая мизерница! При положение, че и предишните и двама съпрузи са починали в следствие на същите такива "нелепи" инциденти еми колко пъти! Аз ако бях на родните на тоя културиста, ако тая земат да я оправдаят, епа има наемници дето за малко повече пари ше и светят маслото!
24
2
 
26
 
! Отговори
Мис Максуда преди 7 години
Какъв е дрескода в Сливенския?
23
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Една Ромка направи за смях цяла България
22
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
РАЗВОД ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА!!!!! АНИТА ИМА МИЛИОНИ ПРИДОБИТИ В ИМУЩЕСТВО ПО ВРЕМЕ НА БРАКА И С НИКОЛАЙ!!!ПРИ ЕДИН РАЗВОД ТОЙ ЩЕШЕ ДА ВЗЕМЕ НАД 1 МИЛИОН И МНОГО ПОВЕЧЕ!!!СЕГА ДОРИ ДА ПЛАТИ КРЪВНИНА НА СЕМЕЙСТВОТО ЩЕ Е САМО 200 ХИЛЯДИ ЛЕВА!--------ТЯ ДОБРЕ СИ Е НАПРАВИЛА СМЕТКАТА!!!!! ИЗВОДА Е, ЧЕ УБИЙСТВОТО ИЗЛИЗА ПО-ЕВТИНО ОТ ЕДИН РАЗОВД :D
21
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Анита ама с много фотошоп иначе си е ромката от махалата
20
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На тая снимка трябва да има червена точка. Все пак и деца влизат в тоя сайт. Недейте така! После ще сънуват кошмари.
19
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 16Шведка е.
18
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Черната вдовица! Май погребва втори съпруг...
17
5
 
13
 
! Отговори
сатана преди 7 години
виждате ли до какво води брака-раздори
16
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ромска история само дето не е ясно към кои от 4-те Ромски общности в България принадлежи , дали ша си признае сама едва ли
15
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така се чисти генофонда - калпавите екземпляри да не оставят поколение. Само дето май системата много не работи, като гледам какви екземпляри се движат по улиците.
14
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Таа Анита така и не казахте или просто скрихте какъв и е Произхода определено не е българка или туркиня понеже много тъмнокожа
13
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
поне не публикувайте снимки на тая *** , разваляте ми настроението за целия ден !
12
1
 
20
 
! Отговори
патка в кълчища преди 7 години
Обясненията й са толкова нелепи, че вероятно са истина. Аз не мога да си представя, че това, с двуцифрен IQ, ще измисли някакъв сложен сценарий за престъпление. Вероятно сама си го е набила с хаотичните си, безумни действия, особено ако е гледала 1-2 криминални филма и е мислила, че това да укриваш улики и градиш алиби е като да чешаш ву..а на село. Всичкото съчетано със слаба психика и крайния резултат е пълна пародия.