Започна първото у нас дело за "лов" на бежанци

То е срещу Петър Низамов-Перата и се гледа в Бургас
25 ное 2016 12:12,
26
Започна първото у нас дело за "лов" на бежанци

Първото дело у нас за "лов" на бежанци започна днес в Бургас. То е срещу Петър Низамов-Перата, който стана известен покрай случая със "свинските опашки".

В началото на тази година бе разпространен клип в социалните мрежи, на който се вижда организирана неформална група, която е задържала трима афганистанци на възраст 18-19 години.

Още по темата

По делото са призовани свидетели от неформалната група и вещи лица, които са направили експертизи. Съдът даде ход на делото, въпреки възражението на защитата. Според адвокатите деянието, за което към наказателна отговорност е привлечен Низамов, е несъставомерно и не представлява престъпление по нашето законодателство.

Тримата афганистанци от клипа са обявени за общодържавно издирване. Преди време те са напуснали самоволно центъра в Пъстрогор и към момента местонахождението им не е известно, стана ясно в съдебната зала.

В момента тече изслушването на експертите и свидетелите по делото.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А срещу този, който онази вечер запали знамето кога ще е делото???
19
2
 
1
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
По един самолетен белет и да заминават зад океана!!!Те направиха войната те да си ги прибират там сега в света на "Демокрацията"там е сборището от такива като тях и се нарича сащ
18
2
 
5
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Именно за всички такива плюещи по Перата ,Славейков тогава е казал " Не народ а ***"!Народен съд и смърт за всички вас!
17
2
 
9
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Българи ,събудете се ,или ще има скоро пак феса или сатъра........не са ли ни достатъчни всички тези събития!Пера много Българи сме с теб брат!
16
2
 
11
 
! Отговори
не е за смЕх преди 7 години
Крайно време е за лов на продажни политици и джурналисти докато народа не ги почне с тояги все така ще е у нас.
15
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Понеже няма държава,границата ще ни защитават Перата и Динко.А порокуратурата от името на народа и в името на народа ги съди.Кой народ ви е упълномощил да ги съдите?Този ли,който ви дава хляба или този,който чака отвъд оградата,за да нахлуе неканен и нежелан.На кой народ служите???
14
3
 
16
 
! Отговори
Следвашия си ти!!!! преди 7 години
Кой е от Бургас да не прави пас!
13
2
 
3
 
! Отговори
до 17 преди 7 години
Извинявай, ама детската смъртност е същата. Смъртта на млади хора е същата. Заболяванията и то най-лошите са пак на високо ниво. И те така. Другото дето го пишеш също е вярно.
12
2
 
6
 
! Отговори
статистик преди 7 години
До еделвайсКато не се раждат деца и има голям контингент старци - каква да е статистиката ?Не че политиците нямат общо с това но косвено - деца не се раждат достатъчно заради нисък стандарт на живот, което е пряка последица от мизерията, която пък е пряка последица от хилавата икономика. Дай се сметка колко деца можеш да гледаш с твоите доходи ...
11
3
 
24
 
! Отговори
еделвайс преди 7 години
Знаете ли че България е на второ място в СВЕТА по смъртност?! Опитвам се да си го обясня и не мога. Някой политик ще го обясни ли ?! А ти народе, усещаш ли на каква шейна са те качили?! И са те пуснали не къде да е, ами по нанадолнището......
10
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе да ги беше вързал с тел-проблеми нямаше да има,ама със СВИНСКИ опашки....по обидил ги е.А свински опашки,но истински-в човките им!
9
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо не могат да му направят. Не е извършил престъпление, а е спрял такова. Това е просто пушилка от БХК. Още днес ще ги пуснат.
8
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да бъдат съдени от Народен Съд, персонално, тези от управляващите, които лично са отговорни за унижожаването на армията, гранични войски, разграждане на границите ни и пускане на мюсюлманските орди свободно да минават границата ни нелегално!!! Прокоратурата на Народен Съд и публичен линч!!! Скоро ще има РЕВОЛЮЦИЯ!!!
7
3
 
41
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!
6
5
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От освобождението от ТУРСКО РОБСТВО до сега, България не е била толкова слаба държава. С толкова продажни управници, разградени граници, смазана от вътре армия, продажни съд и прокуратура, навред корупция. Ердоган точи зъби, а нашите мекерета съдят новите войводи! Те това е!
5
5
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
с кви глупости се занимава прокуратурата при наличието на къде по-важни неща.. тръгнали един велик Българин да съдят
4
5
 
40
 
! Отговори
КуКу преди 7 години
Ами разбира се, че ще го съдят. Ние сме правова държава с мултикултуралистична насоченост и утвърдени евро-атлантически ценности. Освен това сме гостоприемни и любвеобилни. Хубаво би било зад оградата бежанците да бъдат очаквани от симпатични полицайки и доброволки за добре дошли.
3
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предлагам следващите, които ловят "бежанци", освен да ги връзват със свински опашки, да им изрежат по един кръст на челата и да им натикат сланина в устите!
2
4
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Долу ръцете от този достоен човек!!!Той е светъл пример за всички българи. Ама и Левски българи са го осъдили, та днешните Иванчо Хаджипенчовци ли ще пропуснат, да се полигавят пред камерите.
1
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Епа , виновен е , много ясно! Вместо гостоприемно по български да ги посрещне с ракия и салата , он ги навързал със свински опашки.