Пияният Любомир, убил трима на пътя, влиза в ареста

Полицаите му щракнаха белезниците още в залата
Обновена: 29 ное 2016 16:25 | 29 ное 2016 15:52,
47

Снимка: Булфото

Апелативният съд в Пловдив остави в ареста Любомир Трайков, който уби трима души при катастрофа на бул. "Руски" в града.
Още по темата

Съдът уважи искането на прокуратурата за задържане под стража на Любомир Трайков. Висшата инстанция прецени, че извършеното от младежа е от изключително висока степен на обществена опасност заради високата скорост, това, че е шофирал в пияно състояние и че вече има трета жертва на катастрофата.

Съдът постанови той да бъде незабавно приведен в ареста и полицаите му сложиха белезници още в залата. Досега Любомир Трайков бе на свобода под парична гаранция в размер на 15 000 лева.

Той е обвинен за това, че на 18 ноември, на кръстовището на бул. "Руски" и ул. "Ген. Данаил Николаев", е карал пиян и при сблъсък е причинил смъртта на двама души – Атанас Петков и Виолета Стоянова, както и телесни повреди на други двама, които са пътували в друга кола.

Жертва на катастрофата впоследствие стана и 23-годишната Полина Караиванова, която почина в болница от тежките си наранявания. Момичето беше няколко дни в мозъчна смърт. От колата-ковчег има само един оцелял - приятелят на Полина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
до 45 преди 7 години
ДО 45 - Аз също карам АУДИ А8 , но по-тъпо *** от теб едва ли има ?
38
4
 
0
 
! Отговори
Способен преди 7 години
Пича е с ауди. Знае какво да кара. Аудитата мачкат. Аз сам с ауди!!!
37
1
 
6
 
! Отговори
Петър Иванов преди 7 години
Пежото с убитите е правило ляв завой , т.е въпросният младеж е бил с предимство. Ако не беше употребил алкохол, той нямаше да има никаква вина. И тук всички ние трябва да си направим изводите, че пиян не трябва да шофираш никога ... при никакви обстоятелства. За 26 години зад волана, никога не съм си позволявал да карам пиян. Жалко за семействата на пострадалите, а младежа да си поеме последствията и затвор! Стига ни един Максим Ставийски, правосъдната система да се вземе в ръце!
36
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Над 90км/ч в населено място, пиян... Това момче си е абсолютен престъпник, убиец! До часът на катастрофата,е бил неотявлен. Не може големи хора да проявяват такова лекомислие! Дано послужи за пример на такива като него. Да видят какво става когато седнат зад волана без да мислят!
35
0
 
13
 
! Отговори
Ясно... преди 7 години
Бащата на момчето е милионер, близък до БСП -Пловдив.Комунист не вкарват в затвора, особено богаташ. Те са свикнали на наглост и безочие.Синчето е хващан много пъти да кара пил или с превишена скорост, но ... няма проблем, щото тати оправя нещата.
34
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно защо се акцентира върху броя на хората. Закона си е закон и щом караш пил, направил си катастрофа, увредил си чуждо имущество, убил си човек или повече, ти си си за затвор откъдето и да го гледаш. Някои хора се имат за нещо повече от останалите поради наличието на пари и корумпирани съдии и прокурори. Докато не се оправи правосъдната ни система нищо няма да върви. Всички престъпници и то рецидивисти си вилнеят на воля в страната срещу съответната сума.
33
0
 
7
 
! Отговори
Учуден преди 7 години
До БГНе е вярно това , че на кръв са пи-високи....щото минава доста време, а и има техники за понижение....както и да е.Не трябва да се кара пил, макар че е индивидуално
32
9
 
3
 
! Отговори
Учуден преди 7 години
Продължавам да се чудя...уж искаме закони,уж да се спазват,но се оказва друго.Айде да чуя коментарите, ако допуснем , че в Пежото всички са живи, а беше починал нароченият сега/ не го оправдам за пиенето и скоростта, нека е ясно/, но......интересни са коментарите, макар че сега няма да са обективни...и все пак?
31
1
 
17
 
! Отговори
БГ преди 7 години
До УчуденКолкото и да си учуден на кръв винаги показва повече,за това много като видят показанията на уреда отказват да дават кръв.Освен това с 95км в градско си камикадзе,да не говорим,че при този елемент това е рецидив(глобяван е многократно за превишена скорост)
30
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вчера един боклу-к с рег. У реши да мине на червено на светофар когато всички други вече минаваха на зелено. Най-нагло ни изблъска от пътя въпреки свиренето.Това в София. Докато никой не спира иди0тите дето минават на червено, хората ще се убиват на пътя. Вместо полицаите да следят как се спазват правилата в населените места, където движението е натоварено и има хора, те се крият по шумките и ми проверяват с линийка гумите. Пълна простотия. После защо всички карат като бесни. Ми защото СА бесни.
29
1
 
17
 
! Отговори
Анони_мен преди 7 години
Във България дали ще убиеш 2-*** или 3-***...все тая.. всъщност няма значение колко души убиеш,... повече от 6-7 години не можеш да лежиш така че много шум за нищо.. ;)
28
0
 
18
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Къде ли е сега онази"добра женица"Корнелия, да го успокои? И сълзите да му бърше...
27
27
 
8
 
! Отговори
Учуден преди 7 години
Въпреки , че знам какво ме чака ще се опитам да дам друг ракурс,основаващ се на фактите...първо - пияният шофьор...сори,ама с 0,65 по дрегер и по ниско на кръв..колко да е пиян????Стига сме се правили на невинни, всички и вкупом.Второ - Пежото в случая му отнема предимството,щото е на ляв завой.Просто лошо съвпадение...за мен са виновни и двамата...съвина,такова е определението.И не забравяйте - никой не е застрахован!!!
26
0
 
36
 
! Отговори
кръговрат преди 7 години
Обича да пие - но не може да носи, не може да носи - но пил кара, пил кара - но съжалявал, съжалявал - но е ербап и кара по булевард, кара по булеварда считайки че е безнаказан - но убива 3ма , убива трима - но рачита да го пуснат , разчита да го пуснат - но съда не счита така, съда не счита така - но баща му има пари , баща му има пари - но обществото е възутено , обществтото е възмутено - но съда ще го пусне, съда ще го пусне - но пак ще кара, пак ще кара - но обича да пие
25
0
 
35
 
! Отговори
Млад шофоьор преди 7 години
Поне го прибраха на топло. Дали ще има справедлива присъда тепърва ще разберем. За мен при така стеклите се обстоятелтсва трябва да го съдят за три предумишлени убийства. Всеки, който се качи на колата пил е наясно, че може да има фатални последстивя, а високата скорост е доказателство, че лицето не зачита свещенноста на човешкия живот и заслужава най-тежкото наказание !
24
0
 
34
 
! Отговори
Гражданин преди 7 години
Когато родителите правят мечешка услуга на децата си (презадоволявайки ги) без дори да осъзнават, а понякога съвсем целенасочено (защото е "важно" кой е по- по - най)... после резултатите от "възпитанието" са на лице
23
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Юнака на татко, с риза по медиите!
22
0
 
23
 
! Отговори
До Галин преди 7 години
Обръщам ти внимание, че Цацаров дойде от Пловдивски съд!
21
5
 
39
 
! Отговори
Галин преди 7 години
Живея е София, където с пари найстина можеш да се оправиш навсякъде. Но тук има един лаф - каквото и да правиш, внимавай да не е в Пловдив, защото единственните магистрати, които не цепят басма на никои са именно пловдивските. Аз вярвам, че те няма да се огънат и ще го пратят на топло. А бащата, доколкото разбрах е местен милионер и би трябвало да плати да семействата космическа ''кръвнина''.
20
5
 
17
 
! Отговори
Ханс преди 7 години
Не разбирам какво се промени, като го вкараха в ареста, освен че ще тежи и на държавния бюджет. Мярката за неотклонение не е наказание.