Врачка да си! Наивна жена купи кола на мнима гадателка

Уж претърпяла ПТП, докато идвала да развали черната магия
14 дек 2016 15:14,
6
Врачка да си! Наивна жена купи кола на мнима гадателка
Снимка: Булфото, архив

Две ромки от Горна Оряховица, представяли се за врачки, бяха осъдени на по две години лишаване от свобода. Наказанието за 38-годишната Мариана Маринова е ефективно, тъй като тя вече е арестувана и осъждана и за други подобни прояви, а за съдружничката и Евдокия Генчева засега е условно заради чистото й съдебно минало.

Според обвинението на прокуратурата за три години двете шарлатанки успели да измъкнат чрез измама 46 хил. лв. от наивни и доверчиви клиентки с обещанието да премахнат направена им черна магия за смърт на тях и семействата им. Жертвите си те зарибявали в района на градската поликлиника във Велико Търново, пише "Монитор".

Като опитни психолози двете измамнички успявали да набележат жени на възраст над средната, които видимо изглеждали угрижени и имали здравословни проблеми. След това невинно ги заговаряли и им пускали мухата, че имат направени черни магии за смърт на тях и цялото им семейство. Накрая, след като оплитали жертвите в лъжите си, двете шарлатанки започвали да ги изнудват.

Едната от жертвите дори била изнудена да купи лек автообил на врачката Мариана, която уж била претърпяла катастрофа при придвижването й да развали магията на сина на жената. Само за няколко месеца от същата жертва врачката успяла да изкара 27 644 лв., като върха на наглостта й било обещанието, че ще успее да помогне на жената да заведе и спечели дело в Страсбург.

От други жертви пък двете врачки успели да задигнат чрез измама още около 20 бона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези врачки могат да си намерят клиенти само от хора които са Атеистични настроени.
4
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еееей, трее си много проcт да те излъже син cигaнин.
3
0
 
71
 
! Отговори
Idd преди 7 години
Магията не е била за смърт а за глупост. Благодарение на врачките тя е развалена. Не виждам измама тука.
2
0
 
48
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
Едната била с чисто съдебно( минало) ... ??? А от други взели още 20 000 ???? Ами погледнете от долу сигурен съм че ще намерите нещо мръсно...
1
0
 
64
 
! Отговори
орк преди 7 години
Понякога, като чета за такива балъци, забравям в кой век живея. Добре че още не са изгорили някой на клада на центъра на някое село.