Разкриха убийство на момиче, изчезнало през юли 2015-а

Приятел на брат й я удушил, защото му отказала секс
16 дек 2016 17:45, Анисия Иванова
31
Разкриха убийство на момиче, изчезнало през юли 2015-а
Архив: Булфото

Полицаите в Разград разкриха убийството на момиче от село Желязковец, обявено за безследно изчезнало преди година и половина.

Окръжната прокуратура в Разград е привлякла като обвиняем 24-годишен мъж от същото село, съобщиха от прокуратурата.

Авторството на деянието се потвърждава от събраните доказателства, както и от самопризнанията на Таджер Т. ДНК-експертиза на намерените човешки останки в землището на село Желязковец показва, че те са на безследно изчезналата Катя от същото село.

На 17 юли миналата година обвиняемият Танджер се срещнал с момичето, което познавал от 3-4 години с прякора Бубуш, въпреки че бил приятел с нейния брат. Около 22 часа двамата тръгнали към махала, където живеел мъжът.

След това двамата отишли на възвишение около селото. Таджер поискал сексуални ласки, но момичето отказало. Тогава той я хванал за врата, стискал я няколко секунди по обясненията му. Чул, че Катя хълца и по пулса й открил, че е мъртва. Пренесъл мъртвото й тяло в близката борова гора. Захвърлил го там, като по покрил с борови игли и шума.

В момента Таджер изтърпява присъда лишаване от свобода за срок от 6 години за грабеж, придружен с опит за убийство на проституираща жена от Русе.

Предстои до дни обвинителният акт срещу 24-годишния мъж да бъде внесе в Разградския окръжен съд.

Престъплението е било разкрито след година и половина издирвателни действия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
5
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
до ***.от 7Нещо да кажеш за това що е то ДЕВШИРМЕ,и има ли почва у вас?Докато мислиш по този въпрос,избърши си г.за с лика на М.Кемал.
12
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Културни особенности
11
15
 
22
 
! Отговори
Дъ Оттоман преди 7 години
До До7Колега, по наше време разбойниците и убийците ги оставяхме да увиснат на въжето за по няколко дена за престъпленията си, и беше много ефективно средство за борба с престъпността. Но след мужишкия експеримент, наречен "Свободна България", вие почнахте да им издигате паметници и ги обявихте за национални герои! И по този начин създадохте поколения с изкривен мироглед, които си мислят че е голямо юначество да обираш, крадеш, изнасилваш и убиваш!
10
0
 
58
 
! Отговори
x преди 7 години
отказвам да храня такива с данъците си....куршумът е някакви стотинки, въжето е за многократна употреба, варианти има....ааа забравих, не е хуманно....а хуманно ли е да удушиш момиче и да я оставиш да гние под шумата
9
1
 
29
 
! Отговори
До7 преди 7 години
Мдаа, явно Левски не е бил прав за чиста и свята република, в която всички етноси сме равни, като чета твоите писания се радвам много на възродителния процес.
8
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този няма как да се поправи. Ако ще и 200 години да лежи в затвора. Смъртно наказание и това си е. Грубо е, но възпитава.
7
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо неочаквано в статията...тажер-убиецКатя-жертва
6
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Правосъдие" по турски...
5
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, за това убийство ще лежи поне 1год. още, горкия! Добре, че не я е обрал.
4
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Късмет, че е бил задържан за друго престъпление та са имали данните му в картотека иначе щеше да има още едно неразкрито престъпление.
3
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за грабеж и опит за убийство на жена - 6 години, за момичето - сигурно 3 години, после го пускат за Германия, по пътя посяга на две-три други, която оживее.
2
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Таджерска му работа.
1
0
 
50
 
! Отговори
абе това преди 7 години
все соколи напоследък в новините, тая тенджера още колко трябва да убие за да го приберат както трябва милостивите БГ съдии?