Родителите на Бебе 2017 с "честитка"... от прокуратурата

Бащата ще бъде разследван за "съвкупление с лице под 14 г."
3 яну 2017 15:22,
152
Родителите на Бебе 2017 с "честитка"... от прокуратурата
Кадър: bTV

Докато чакат подаръци от държавата, малолетните родители на Бебе 2017 получиха "честитка" от прокуратурата.

Обвинението в Сливен обяви, че ще провери случая с малолетното момиче, родило първото бебе за тази година.

Районната прокуратура се е самосезирала и извършва проверка, съобщи говорителят на Окръжната прокуратура в Сливен Руси Русев, цитиран от БТА.

Още по темата

13-годишната Златка роди момченцето Динко в първите минути на Новата година от 15-годишно момче от Сливен - Ангел Иванов.

Престъплението, което се разследва, е за "съвкупление с лице, ненавършило 14 години". Наказанието за това е от две до шест години лишаване от свобода.

Русев обясни, че бащата носи отговорност, но наказанието ще бъде редуцирано, защото таткото е непълнолетен.

Малкият Динко се роди в МБАЛ-Сливен, тежи 2800 гр. Детето има проблеми с адаптацията и е било поставено в кувьоз.

Майката Златка обяви, че не планира да има деца в близко бъдеще, както и че няма намерение да продължи да посещава училище. Момичето има завършен пети клас, но твърди, че е неграмотно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
17
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
А да видиме сега дали шведите ще влязат в панделата поне за две години ! Надявам се ,че услужливите "журналисти " ще проследят нещата и ще ни осведомят !
73
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е какъв е тоя закон? Над 14 г. позволено ли е да се "съвкопляват"?В Турция доколкото знам, ако майката не е навършила 18 г. то бащата влиза в затвора за педофилия. Ама обичали се, ама искали да имат семейство, не се брои. Лежи в затвора няколко години и после другите да мислят.
72
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
нали ако почнат да работят съд и прокуратура трябва първо себе си да изпозатворят, никога няма да стане
71
2
 
19
 
! Отговори
Родилка отЦДГ Кокиче преди 7 години
Пък за бащата на Асен щях да ви разпряам,чи нали на негу са метнал.Мойто Кирчо. Начи ний имахми гуляма любов. Първо искаши да *** краде,*** аз ни исках така, исках сичко да си е законну. И *** купи от баща ми. За един кампютър. От тогаз сми ниразделни. И къща напрай. Не в града, ми там малко по- нагори, дет свършва боровата гора. *** там имаши свободни парцелки. Обаче съм дуволна. Сичко е шес. Работлив е моя Киро. И придприемач. Меражер можи да стани.Сига и таблет купи.*** малко го остаи в заложната
70
35
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много красиво момиче. Да е живо и здраво и да роди още красиви българчета.
69
1
 
43
 
! Отговори
няма корупция преди 7 години
През изминалата година са се родили над 200 бебета от деца-майки, но прокуратурата спи защото няма как да им вземе пари.
68
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такива ще са вече новите българи и след десетина години вече ще са мнозинство.До това доведе псевдодемокрацията и либерастията.
67
2
 
31
 
! Отговори
СЪВЕТ преди 7 години
Съвет към Прокурора по Делото - Назначете ДНК експертиза за бащинство , хем ще вкарате е Затвора малкото Ромче , хем може да се окаже че Дъртия Ром е заплодил Дъщеря си и е платил на комшията за сина му . Не се шегувам , това го правят тези роми , да не загуби семето .
66
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе ,не ми прилича на 13 годишна ! Да не лъжат ,щото зимат детски ?
65
38
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Омразата няма да ви помогне, милички ... вече 25 години ставате и лягате с омраза към всичко и всички и вижте докъде я докарахте ...Топите се като лански сняг ... в собствената си омраза се топите всъщност, защото Господ си знае работата.
64
1
 
12
 
! Отговори
Родилка отЦДГ Кокиче преди 7 години
Кат казах баща му са сетих. Моя татко изпратил писмо на министъра дето за социалното. Писал му че решил въпроса с ромската пристъпнос и безработнос. Начи, да са напрай така , че сички хора да са пенсионират когат им са роди внучи. Така хем пари ше има за сички, хем дядовците ше помагат и на нас, по- младити. Еййй, умен е тоз моя татко ей! *** не случайно стигна десети клас, и таз година ще е единайсти. То можиши и по-бързу, ама нали работи на гарата нощем, и се не му остава време да чите.
63
0
 
11
 
! Отговори
СИСИ АКУЛАТА преди 7 години
Е БРАВО-СЕТИХТЕ СЕ! *** НЕ Е ЛИ МАЛКО КЪСНО?
62
24
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Омразата няма да ви помогне, милички ... вече 25 години ставате и лягате с омраза към всичко и всички ни вижте докъде я докарахте.
61
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Деца с деца и затова е виновна прокуратурата която от 27 г. си затваря очите.
60
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До един другЛошото е че вече не могат да ги накарат да повторят първите 3 класа - те даже оценки не им пишат. После им пишат тройки колкото да им се махнат по-бързо от главите и да станат нечий друг проблем - тоест на полицията
59
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разгонените шимпанзета се чифтосват когато и където искат - на клона, на масата, на тревата - това е тяхно еволюционно право и никой не може да принуждава шимпанзето да се държи като човек.
58
0
 
21
 
! Отговори
Родилка отЦДГ Кокиче преди 7 години
Аааа, батко, батко, моля ти са. Как ша ни са чуло. Родила съм първото си дите на хабитуриенския бал в детската градина. Обаче да ти кажа, тува ми беше втора бременос. Първуту *** загубих. Систрата каза, че от цигарити. Иначе всичко е добре. Малкият Асен расте и скоро ще дойде тука при мен в градината. Обачи първо тряа да изкара малко пари и съм го пуснала по рейсове и трамваи. В почивнити дни сми заедну във подлезите. Има бъдище в тва момче ей. На баща си са е метнал.
57
2
 
25
 
! Отговори
един друг преди 7 години
Освен за "родителите" прокуратурата да се самосезира и по повод на това, че "майката" има завършен 5ти клас, но не е грамотна. Съответните "учители", благодарение на които тази е изкласила до 5 клас - без право да упражняват професията си до живот.
56
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До горката ЗлаткаДелегирани бюджети... никой никога никъде няма да сигнализира, за да не им затворят училището или най-малкото да не им намалят парите
55
0
 
19
 
! Отговори
Смях в залата преди 7 години
И какво ще стане.....нищо . Глас в пустинята....излишен ресурс на вятъра било то и само хартията за призовката...!!!!