Убийството на Милена в Куртово Конаре – "нелеп инцидент"!

Назначиха психиатрична експертиза на обвинения за кървавото й убийство
82
Убийството на Милена в Куртово Конаре – "нелеп инцидент"!
Снимка: Dnes.bg

Убийството на 26-годишната Милена Динова в Куртово Конаре, което бе извършено на 28-ми декември, е "нелеп инцидент", твърди защитата на обвинения за кървавото престъпление Илиян Рангелов.

Още по темата

"Убийството не може да бъде "нелеп инцидент", заяви съдия Нестор Спасов при разглеждане за мярката за неотклонение на Рангелов, цитиран от "24 часа".

Убиецът обжалва задържането си пред Апелативния съд в Пловдив и поиска домашен арест.

На въпроса на съдия Веселин Ганев защо се е стигнало до такъв фатален край, Илиян отговори кратко: "Не знам".

След това съдът го остави за постоянно в ареста.

Според магистратите са налице всички предвидени в закона предпоставки, за да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение. Доказателствата по делото обосновават в достатъчна степен извода, че Рангелов е автор на престъплението. За това деяние законът предвижда затвор от 10 до 20 години.

Съдът е счел, че съществува опасност обвиняемият да се укрие или да извърши друго престъпление, ако спрямо
него бъде взета по-лека мярка за неотклонение. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

В залата стана ясно, че предстои на Рангелов да бъде назначена комплексна съдебно-психиатрична и психологична експертиза, тъй като Нова година е направил опит да пререже вените си в ареста.

Dnes.bg припомня, че тялото на Милена бе намерено близо до къщата, в която живее. Младата жена работела в месокомбинат в съседно село и тръгвала на работа за нощна смяна към мястото, където я чакали колегите й. Именно те подали сигнала в полицията, че тя не е дошла на уговореното място.

След убийството Илиян е инсценирал заспиване, опитал се е да отклони разследващите, но след това е последвало самопризнанието, което направи при разпита си в полицията.

Причината да посегне на живота на Милена била силна ревност, макар че момичето по някакъв начин не било дало повод за това.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалката истина в БГ е, че ще полежи 7-8 години, ще го пуснат и от там нататък ще си продължи спокойно живота и ще тормози и други заблудени селски девойки! Колко такива се разхождат сред нас, а даже и не предполагаме!
5
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Минимум 20 години заслужава тоя изве*г и то при тежки условия! Не знаел, защо е убил собствената си приятелка - за това трябва още 10 години отгоре да му дадат! Гнусна, гадна отреп*а!
4
4
 
0
 
! Отговори
Петьо-Еврей преди 7 години
***
3
27
 
12
 
! Отговори
Петкан преди 7 години
"макар че момичето по някакъв начин не било дало повод за това" - Вие как разбрахте, че не е давало повод ??
2
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОБАМАЛООБАМАЛООБАМАЛООБАМАЛООБАМАЛООБАМАЛООБАМАЛООБАМАЛООБАМАООБАМАЛООБАМАЛООБАМАЛООБАМАЛООБАМАЛООБАМАЛООБАМАЛООБАМАЛООБАМАЛООБАМАЛО----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1
0
 
56
 
! Отговори
гражданин преди 7 години
естествено,че 20г му се полагат за това умишлено убииство...........