Един остава в ареста за убийството на бизнесмена Масърлиев

36-годишният мъж е осъждан многократно
6
Един остава в ареста за убийството на бизнесмена Масърлиев
Снимка: архив, БулФото

Окръжният съд в Ловеч наложи постоянна мярка "задържане под стража" на задържания за грабеж, придружен с убийството на 80-годишния Иван Масърлиев в дома му в тетевенското село Български извор на 19 декември м. г. Това съобщи за БТА говорителят на Окръжна прокуратура Кирил Петров.

Още по темата
Мотивите на съда са, че 36-годишният Радко Белишки е осъждан многократно, изтърпявал е наказание в затвора и може да се укрие или да извърши друго престъпление.

В престъплението са участвали петима души, които са установени. Трима от тях са проникнали в къщата, а двама - жена и мъж, са чакали навън в лек автомобил. Били задържани и разпитани трима от групата.

Срещу двама от тях няма наложена мярка за неотклонение. В момента се издирват Мирослав Илиев Еленков /28 г./ и Божидар Георгиев Гокин /34 г./, и двамата от София.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Тото преди 7 години
Що бе, Бъчварова казва че всичко е точно.
3
0
 
7
 
! Отговори
Живко Марков БНРП преди 7 години
Няма такава държава!!!
2
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цялата банда са роми от столичния квартал Христо Ботев! Тези двамата които се издирват и вчера и днес си се разкарваха в квартала свободно с черно бмв трета серия! Няма полицейски патрулки в квартала, всичко е на автопилот
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Направо и него да го пуснат.., това не е съд, а подигравка с правосъдието!!!!