Кротки – такива били за съседите убитите във Вълчи дол

Нищо не показвало, че предстои семейна трагедия
12
Кротки – такива били за съседите убитите във Вълчи дол
Снимка: Черно море

Съседи на намереното убито семейство във Вълчи дол ги помнят като добри, услужливи, кротки и спокойни.

Според полицията основата на трагедията ,разиграла се в неделя, е битов скандал с последвало убийство и самоубийство. Бившият пожарникар Енчо Иванов извадил пистолет и застрелял сина си Калоян, а после и жена си Иванка. Накрая сложил край на живота си.

Още по темата

Телата на тримата бяха открити в къщата им на ул. "Мамарчев" 11 във Вълчи дол. Тя е само на метри от училището, където преди 15-ина години син на касапин преряза гърлата на 3 ученички, пише Информационна агенция "Черно море".

Дъщерята звъняла на всички по телефона, но след като никой не вдигнал, отишла до къщата на родителите си, отключила и попаднала на ужасната гледка.

Баща й, който бил на 65 години, работил като пожарникар до пенсионирането си, майката била продавачка, а синът им работил във варненска фирма за доставка на плотове и кухни.

"Живеем през една къща. Познавам ги от много отдавна - и бащата, и майката. Добри хора са, услужливи, помагали сме си взаимно. Не съм чувал между тях да е имало скандали. Много сме изненадани от станалото, и аз, и целият квартал. Нямам никакви предположения какво може да се е случило. Момче от блока отсреща каза, че е чуло за кратко крясъци и викове, но стрелба - не", разказва съсед. 

"Познавам майката и бащата, те са тихи, кротки и възпитани хора. Децата им обаче не познавам и нищо не мога да кажа за тях. Не съм чувал за някакви скандали. Макар че от децата може всичко да се очаква. Едва ли обаче това важи за конкретния случай. Всичко е много шокиращо, трагедията е голяма. Разбрахме за нея от социалните мрежи. Не съм чувал конкретни коментари в града. Никой не е очаквал подобно нещо", казва друг мъж, която живее наблизо.

Ивана Милева, говорител на варненската полиция коментира, че действително от Вълчи дол има сигнал за тежко криминално престъпление. В момента по него се работи от дежурния прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Та пожарникар работи , когато има пожар. Иначе е в хоризонтално положение на рабата. 1 ден за три работни. Другите два работи, ама извън пожарната
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Навремето когато на власт беше БСП и отвличанията и публичните разстрели бяха ежедневие като гръмнеха някоя мутра всички съседи казваха: - Много добро момче, много добро момче.Скоро БСП пак ще е на власт и се започна с разстрелите.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз от един приятел който живее в това градче разбрах, че сина по принцип е имал лошо пиянстъво и постоянно се е замесвал в скандали, а у тях е наръгал майка си с нож, след което баща му откача , застрелва го и след това се самоубива.
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мдаааа, кротки........... наркомани били(поне сина).А бащата пожарникар с патлака и той един крооотък та ги изтрепал като кучета.Бг журналистиката е пълна порнография точно като голият даскал който всъщност не бил гол (или поне питона не сочи нагоре).
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крясъци чули... Пистолета не чули и то три куршума?
1
1
 
22
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 7 години
Аз от кротките се пазя