Окончателно от прокуратурата: Директорът не е гол!

Отказаха да образуват досъдебно производство по скандала
16 яну 2017 16:20,
108
Окончателно от прокуратурата: Директорът не е гол!
Снимка: Facebook

Снимките на директора на столичното 51-о училище "Елисавета Багряна" Асен Александров, които разбуниха духовете у нас през последната седмица, не са голи снимки. Те не съдържат и порнографско съдържание. Това е заключението на прокуратурата.

То се базира на техническа експертиза, назначена в хода на проверката, каза говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Още по темата

Днес Софийска районна прокуратура е отказала да образува досъдебно производство по случая, след като е получила две справки - компютърна и от Министерството на културата, според което снимката не е с порнографско съдържание, пише "24 часа".

По време на разследването един от разпитаните, който е служител в медия, публикувала снимката, е обяснил, че тя е била донесена от непознато лице на хартиен носител.

Скандалът избухна в началото на миналата седмица.Тогава обвинението започна разследване на изнесени в медиите снимки, които били качени на сайта на училището на 5 януари.

Александров, който освен директор на училището, бе и експерт към просветното министерство, подаде оставката си от ведомството на Меглена Кунева.

Директорът до последно отричаше автентичността на снимките и заподозря, че някой е проникнал в личния му компютър и е направил колаж от негови автентични снимки по бански.

Александров събра безпрецедентна подкрепа от страна на учениците си и колегите си както от 51-о училище "Елисавета Багряна", така и от други училища.

Учители дори се заканиха да се снимат голи за календар в знак на подкрепа към набедения директор.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 59Ама разбира се че са спокойни за дъщерите си.Та те са ги изпратили в това "училище" да ги заплодят а не да учат.Като го видят тоя дърт пергиш с висналата ланга и им настава един мир на душиците родителски.А и като гледах протестиращите ученички ми се струваше че нямат търпение да свърши протеста и да яхнат нечия краставица...
57
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-после някой каза, че учителя е гол!Сега колкото и да го обличат, ефект няма!
56
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пy, трябваше, да изчакат още малко с експертизата... Да направят календара, пък после...
55
1
 
14
 
! Отговори
любопитен преди 7 години
"Учители дори се заканиха да се снимат голи за календар в знак на подкрепа към набедения директор"........Учителката по физкултура ще участва ли в нуди защитата? А някои майки на първокласници?Може и аз да отида на митинга ако да.
54
1
 
12
 
! Отговори
(не)учуден преди 7 години
Ми, така де .... то да ти се вижда само наденицата не е гола снимка. Така де, трябва нещо повече за ххх - я разкрач, я навеждане към пода
53
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кунева ще го издигне за депутат от СДС.
52
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно за кого е предназначил рекламата на гениталиите си въпросният директор.И всички,които имат дъщери в тиинейджърска възраст в това училище спокойно ли си пращат момичетата да се учат там.
51
0
 
5
 
! Отговори
Anonimen преди 7 години
Такаааа лиииии?
50
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Държава която се управлява от Сараите и Памперсите е такава.
49
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снимката си е 100% истинска.Този тозов пИ*дал сам си призна че е негова.Кога и как е правена е АБСОЛЮТНО БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ.Това е укоримо за редови гражданин а за учител или директор на у-ще си е П.Р.Е.С.Т.Ъ.П.Л.Е.Н.И.Е!!Мен лично ме ужасява не толкова неговите действия колкото матросовците коитозащитават опитвайки се да изкарат подобно поведение "нормално".Точно както ни убеждаваше Тиквоний че "Ало Ваньо" и "Онова момче д'ет ритаме"са нормални.Такова поведение ДЕГРАДИРА ОБЩЕСТВОТО бе малоу
48
2
 
9
 
! Отговори
Бръсначът на Окам преди 7 години
Или се е селфнал сам, гол в огледалото на тоалетната,или някой е проникнал в личния му смартфон, намерил е селфи по бански, в огледалото на тоалетната, направил е копие от снимката, обработил е снимката като е заменил банския с правдоподобно изображение, разпечатил е колажа на хартия, намерил е адрес на медия, занесъл е колажа без никой да му иска лични документи или да го заснеме с охранителна камера, от медията са приели колажа на голо доверие и са я публикували.
47
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е бил гол и снимка не е имало абе то и директор няма и снимка няма. И държава няма
46
2
 
15
 
! Отговори
Бай Иван преди 7 години
Човека се е снимал гол и някой му е изтипосал снимката в сайта на даскалото. Какво очаквате да стане ? Кой съд би го изкарал виновен в не морално поведение ?
45
6
 
21
 
! Отговори
анти-соросоид преди 7 години
Ако бяха убити и ограбени стари хора от селата всички институции щяха да се влачат с години и нищо нямаше да докажат но тука директора е спонсориран от Сорос и всички се разтичаха като за световно първенство да докажат, че не е бил гол, чме това е нормална евроатлантическа ценност и т.н.
44
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия хора не са ли виждали мъж по бански на плажа?? За какво е цялата тази смешна дандания? Ходил е гол по коридорите на училището ли, какво ли?
43
5
 
15
 
! Отговори
Кан Крум преди 7 години
Това плeмe си заслужава съдбата...ЗAКPИBАЙ!!!
42
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако наистина е чист като сълза, трябва да съди до дупка всички , които го оплюха.НО СЕ СЪМНЯВАМ В ТОВА .
41
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този директор с ТУР да го сочиш;
40
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този директор е направил у-щето си образцово , защото е бил галеник на министерството. Пожелавам му здраве и дълги години директорски пост , но без протекции .Моето мнение е ,че работата не е такава, каквато показват експертизите, и че всичко се потули , както и всичко останало, което може да подрони авторитета на властта.
39
4
 
14
 
! Отговори
не съм се снимал по преди 7 години
Алоуу, прокуцацуратаМного бързо , абе много бързо я приключихте тази проверка.Само който не е допирал до вас не знае как мотаете с години за елементарни случаи.И кво точно разследвахте?Всеки който познава Александров знае , че снимките са на този нарцис.Кой нолцрмален човек се снима по ерекция ако не е есхибионист?