Съдът остави стрелеца на Митьо Очите в ареста

Има риск Георги Иванчев да се укрие, решиха магистратите
Обновена: 19 яну 2017 20:22 | 19 яну 2017 20:21, Анисия Иванова
13
Съдът остави стрелеца на Митьо Очите в ареста
Архив: Булфото

Състав на специализирания наказателен съд отхвърли молбата на Георги Иванчев мярката му задържане под стража да бъде заменена с по-лека. Иванчев е обвинен в опит за убийство но Димитър Желязков - Митьо Очите.

Съдът е преценил, че има риск той да се укрие или извърши друго престъпление. Това е първият опит на Иванчев за излезе на свобода след задържането му през юни.

Още по темата

Стрелбата в ресторант "4 you" в Слънчев бряг стана на 8 юни. Дни след нея с обвинения се оказаха трима - Тодор Славов - за убийството на гарда на Очите и съдружник в "Аркус Сигурност Бургас" Александър Алексиев, Георги Иванчев и Радослав Димитров - за опит за убийство на Желязков.

По-късно прокуратурата образува и дело за организирана престъпна група с лидер Божидар Кузманов - Кравата и тримата първоначално задържани получиха и нови обвинения - за членове на групата.

Със същото обвинение бяха привлечени още шестима: Иван Терзийски, Димитър Николов, Силви Николаев, Марчо Марков, Данаил Петков, Николай Иванов, припомня "24 часа".

Всички, с изключение на Николай Иванов, в началото бяха с мерки за неотклонение задържане под стража, но в последствие те бяха заменяни с по-леки. Наскоро вкъщи се прибра и обвиненият за лидер Божидар Кузманов. Димитър Желязков все още се възстановява от огнестрелните рани.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
бургазлия. преди 7 години
Очаквам макар малкото време с което ще разполага сл.правителство наред с подготовка на изборите МВР да сложи началото на на борба спрестъпниците иги приберат по затворите и сл.арести.Дай боже да са се вслушали в речта на президента Радев пред убидените депутати.
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако иска да бъде жив нека си стои в затвора защото за разлика от нашият съд този на подземният свят не прощава сигурен съм че ако излезне от затвора случайно ще претърпи автопроизшествие с фатален край за него или случайно ще се самуубие като някои му помогне
5
0
 
4
 
! Отговори
Ушите преди 7 години
Браво на пича откъсна топките на оня с магарешките очи.Трябваше да го възнаградят като го пуснат да си вземе малко чист въздух
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А, очите? Той на свобода?! Жертва.Баси и държавата!
3
0
 
13
 
! Отговори
Майко да не чуят преди 7 години
Бетер мафиоти.
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом стрелят по мафиот съдът веднага започва да действа адекватно и европейски.
1
2
 
18
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 7 години
Къде е тръгнал този без прякор? Иванчев? - звучи на руски филм от 1979.