Условна присъда за шофьор на камион, карал с 3,19 промила

Отнета му е и книжката за срок от половин година
25 яну 2017 19:57,
17
Условна присъда за шофьор на камион, карал с 3,19 промила
Снимка: Архив, Reuters

Мъж, шофирал с 3,19 промила алкохол в кръвта, е с условна присъда след споразумение с Районната прокуратура във Велико Търново, съобщиха от институцията.

36-годишният шофьор на камион Павел М. е осъден на шест месеца лишаване от свобода, отложено за изпитателен срок от три години и глоба в размер на 200 лева.

Той е лишен и от право да управлява МПС за срок от половин година.

През изминалата година по обвинение на Районна прокуратура - Велико Търново 151 шофьори са осъдени за извършени транспортни престъпления.

При 116 от случаите прокуратурата е работила по незабавни и бързи производства, 88 от осъдените лица са за шофиране след употреба на алкохол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
два бърбана моля че тръгам за варна
9
0
 
4
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
Всеки случай си е сам за себе си ! Това е неоспоримо! НО ,СПОРАЗУМЕНИЕТО НЕ Е направено от Районна прокуратура - В.Търново и присъдата не е издадена от В.Търновския районен съд ! Зад това споразумение и присъда стоят конкретни прокурор и съдия !! И тук имам мъничко въпросче.... Ако след 7 /седем/ години въпросния Павел М.,шофьор на камион, със 3 промила алкохол в кръвта, блъсне и убие /не дай си Боже/ детето или внука на този същия прокурор, този последния ще прави ли отново пазарлък ???
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Погледа го ПрофилотОдг: Вицове/шеги/смешки Одговори #6 на: ануари 12, 2010, 10:22:04 Тираджия тръгнал от София за Бургас с ремарке пълно с пилци. Около Пазарджик жена маха на стоп. Той спира и тя пита:- Добър ден, ако може за Бургас?- Няма проблем, казал тираджията, но вие ще ми пуснете ли?- Ееее не мога, господине!- Щом не можете, ще вървите пеш!И тираджията продължил по магистралата. Пловдив. Жена маха на стоп.- Добър ден, ако може за Бургас?- Няма проблем, мадам, но вие ще ми пуснете ли?- Ееее, не мога да правя такива неща!- Щом не можете, ще вървите пеш
7
1
 
1
 
! Отговори
хъ преди 7 години
това означава ли, че законите са неморални?
6
0
 
9
 
! Отговори
probi преди 7 години
Човек ли трябваше да убие този шофьор, за да получи ефективна присъда?
5
0
 
6
 
! Отговори
хъ преди 7 години
Срамота и аморалност!Но пък напълно законно!?!?!гнус
4
0
 
7
 
! Отговори
NZ преди 7 години
Извода е: Не карайте с алкохол под 1,2. Ако пийнете по-малко ви свалят номерата, глобата е Х5, отделно оставате за по-дълъг период без книжка и трябва наново да си регистрирате колата. Затова просто пиете повечко, за да нямате проблеми.
3
1
 
8
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 7 години
......след споразумение с Районната прокуратура във Велико Търново..Всички знаем, но продалжаваме да си търпим - следват цензурни реплики-
2
0
 
16
 
! Отговори
Бахти преди 7 години
Срамна присъда! За 200 лв. пий и карай колко можеш! Разходите по делото са повече от глобата! Жалки съдии и прокурори!
1
0
 
18
 
! Отговори
3,19 преди 7 години
Само си помислете колко е 3,19 промила... хубаво си го представете в алкохолУсловна разбира се че и само за година. Утре се качва без книжка гаранция давам.Хайде вече малко по-сериозно да се отнасяме към такива убийци на пътя