Рецидивист пак пред Темида, този път за убийство

24-годишният Танджер удушил млада жена, отказала му секс
35
Рецидивист пак пред Темида, този път за убийство
Снимка: Булфото, архив

За пореден път ще се изправи пред съда рецидивист, който в момента изтърпява присъда от 6 години затвора за грабеж, придружен с опит за убийство на проститутка в Русе.

Окръжната прокуратура в Разград внесе в съда обвинителния акт срещу 24-годишния Танджер от село Желязковец за убийство.

Престъплението е извършено преди година и половина. Танджер е посегнал 23-годишно момиче от същото село, съобщиха от Апелативна прокуратура - Варна.

На 17 юли 2015 год. той удушил 23-годишната Катя в местността Кайлията в землището на село Желязковец след като тя му отказала секс.

Във фаталния ден Танджер се срещнал с Катя, която познавал от 3-4 години. Около 22 часа на този ден двамата тръгнали към махалата, където живеел мъжът.  Момичето имало сериозен приятел и се страхувало да не ги види познат. Отишли на възвишение над селото.

Танджер настоявал за сексуален контакт, но момичето отказало. Тогава 24-годишният подсъдим започнал да души Катя.  Чул, че тя хълца и по пулса й открил, че е мъртва.

За да прикрие престъплението си, той пренесъл мъртвото й тяло в близката борова гора. Захвърлил го там, като го покрил с борови игли и шума.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Извънземен преди 7 години
До 4 - БХКВиновни са такива като вас, които защитават *** и те затова правят каквото си искат
17
0
 
1
 
! Отговори
Извънземен преди 7 години
От мирната религия е....Върнете го в боровата гора и го обесете на най високото дърво. За назидание на останалите от религията...
16
0
 
1
 
! Отговори
Бай Хой преди 7 години
То защото няма смъртни присъди затова си правят каквото искат. Ако имаше едно наум, а и много други като него, в страната нямаше да има толкова тежки престъпления
15
1
 
9
 
! Отговори
Тоя няма да го бъде преди 7 години
Въри го печи го от този нищо няма да излезе. Направо смътната присъда и да се отървем от бойлука
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В YouTube има интересни док.филми. Мюсюлманиразказват че алах всъщносте сатаната.След смърттамюсюлманите отиват директнов ада..Някои от тях са спасениот Исус Христос след като имсе явил и им казал че той е Господаа не е просто пророк както пише в корана и те са се помолили да ги спаси.
13
4
 
3
 
! Отговори
БХК преди 7 години
Виновно е момичето че не му е дало. Настояваме за съд по съкратената процедура, две годинки и след това на свобода.
12
4
 
27
 
! Отговори
до 15 преди 7 години
Значи за мен религията тук няма нищо общо!Според мен този човек не е религиозен,иначе не би убил!Акцентирах на името не защото то е определящо,а защото мисля(лично мнение) че убиецът не е турчин,а от едни дето се турчеят,и като му се публикува името се хвърля петно в/у много честни и работливи турци в България!Що се отнася до смъртната присъда съм (лично мнение) твърдо ЗА,но едно от условията за членство в ЕС беше отменянето и!
11
1
 
33
 
! Отговори
Брадвата преди 7 години
До STEFKO 88Е, адаш, то сегрегация има и сега. Не живеем заедно, нито имаме нещо общо. Само дето им плащаме режийните и им гледаме децата, а те от време на време ни обират и/или убиват
10
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Директно на стената и разстрел!
9
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до:12 да така е,но имаше още няколко екзекуции, които са били направени там различни престъпления.Ако там убиват близките си,аз питам дали тук биха се приложили същите правила,мисля че Не,а Вие?
8
9
 
6
 
! Отговори
БХК преди 7 години
а В ГЕРМАНИЯ РЕШИХА ПРОБЛЕМА КАТО ДАВАТ ПАРИ НА МИГРАНТИТЕ МЪЖЕ ЗА ПЛАТЕН СЕКС
7
3
 
17
 
! Отговори
до 8 преди 7 години
Да в Кувейт обесиха член на кралското семейство,но не защото е убил обикновен човек.Там за такова нещо не пипат фамилията.Убил е собствения си внук и се води убийство на член на същото това кралско семейство!Паралела който правиш не е много уместен!
6
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мачкай Гришооооо!!!!!!!!
5
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"културни" особености
4
7
 
25
 
! Отговори
Момо преди 7 години
"Момичето имало сериозен приятел и се страхувало да не ги види познат. Отишли на възвишение над селото."Въпросът е какво точно е търсила девойката с него, там и по това време?
3
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Името му не значи нищо,щом е убиец има име ,няма смисъл да се търси отговорност в религията му.Вчера имаше пусната новина,че член на кралското семейство...в Кувейт беше или( ако греша ме поправете)та там този принц му бяха сложили примката и той завинаги се пресели в отвъдното.В България също трябва да се мисли по този въпрос.
2
20
 
4
 
! Отговори
Бхк преди 7 години
Смиреност,толерантност и хуманизьм!
1
3
 
39
 
! Отговори
Името преди 7 години
на извършителя е Танджер...Какво неясно има!