Година затвор за кражба на кило и половина салам и кайма

Апашът бил обвинени и за други кражби, но не се доказали
16
Година затвор за кражба на кило и половина салам и кайма
Снимка: Булфото, архив

Една година затвор присъди пловдивския районен съд за кражба на кило и половина хамбургски салам с цена от 6,37 лв.

Апашът нахлул в магазин за хранителни стоки и отмъкнал още 4 кг кайма и 130 лева.

Щерю Ангелов е бил обвинен и за други кражби от магазина, но по време на процеса не била доказано, че вината е негова.

Той нахлул в супермаркет на 7 срещу 8 март 2014 г., като успял да отключи, повреждайки вратата.

В хода на делото прокуратурата го обвинила, че е задигнал още 20 кг кренвирши за 104 лева, 10 кг дебърцини за 31 лева, 3 броя пити по 10 кг кашкавал за общо 255 лева, 8 парчета салам "Хамбургски" за 54 лева, 6 кг кайма, 3 туби олио по 10 литра и 42 кг извара за 86,40 лева. За повечето липсващи продукти от магазина обаче не могло да се докаже, че Щерю ги е откраднал и бил оправдан.

Установено било, че е взел само килограм и половина хамбургски салам, 4 кг кайма и 130 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: пловдивкражбаприсъда
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
!!!!!!!!!?? преди 7 години
Щерьо, Щерьо къде си тръгнал да крадеш салам и кайма? Ако беше нещо за милиони, нищо нямаше да ти се случи. Българският справедлив съд щеше да отсъди спроведлива присъда -НЕВИННИ, както на Бисерски, Пеевски, Софиянски, Костов, Цветанов и още стотици честни политици и бизнесмени, попаднали несправедливо в съда от "справедливите" прокурори...........!!!!!!!!!
12
0
 
1
 
! Отговори
хм преди 7 години
И три пити кашкавал ? Така като гледам човекът е повторил точно подвизите на родните партизани и трябва да го удостоят със званието Активен борец против каптализма , а не да го съдят!
11
0
 
1
 
! Отговори
хъ преди 7 години
ами .... това нелепа присъда, та чак смешнамного строги станали в съда бе
10
1
 
5
 
! Отговори
Партиен член преди 7 години
Това ако го прочете някой чужденец ще си каже: Това е то правова държава .Само да не чете за Бисеров ,Костов и др. такива че,тогава какво ли ще каже.
9
2
 
11
 
! Отговори
чужденеца преди 7 години
Откраднал е и храна,храна-голям бандит ше да е,или гладен човек смазан от системата и оставен без избор?
8
1
 
17
 
! Отговори
БРАВО преди 7 години
На този завалия , явно са му приписани всички липси в магазина . Ако сметнете килограмите на заявените продукти ще се шашнете , явно е бил щангист - над 130 килограма .
7
2
 
11
 
! Отговори
Лозунг преди 7 години
Българската журналистическа мисъл - най-българската от всички журналистически мисли в целия свят!
6
1
 
18
 
! Отговори
socialen преди 7 години
При Неолибетализма цялата тежест на правосъдната система, привилегироваща богатите и Олигархията, се стоварва в/у бедните и онеправданите. Борисов и тумбата му тиквочи ПП ГЕРП опустошиха страната, разграбиха с господарите им 16 милиарда лева, взети като нов дълг, и пак се канят да управляват без да се притесняват, че някой ще ги разследва.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не какъв салЯм, а ХАМБУРГски - Щерю Меркел те прееева, сега нашия за годинка ще вкусиш от БУЛГАРски-я... до корем в кв. Въстанически ( Кючук Париж ) в месокомбината със строг режим на поемане :)
4
3
 
23
 
! Отговори
177 преди 7 години
Престанете да пишете глупости и да търсите евтини сензации. Преди да напишете нещо такова прочетете присъдата и мотивите към нея. Обзалагам се, че любимият ви Щерю има поне няколко престъпления преди тази кражба. Ако го бяха пуснали като маловажен случай щеше да опишете предишните му престъпления и да оревете всичко как така са го пуснали. Предполагам също, че присъдата е условна и това умишлено е премълчано. За да се получи сензацийката...
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Моля моля, баш тези са за затвора, защото битовите престъпления са най-големият бич за хората по селата и в провинцията. На един му откраднали хилтито, на друг гумите, на трети зимнината и дървата. Баш си е за затвора. Може и да е 1 година затвор или 25 000 лева. Да си избере. Администрацията малко да се ограмоти как постъпват другите държави.
2
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ..за КОКОШКА НЯМА ПРОШКА !
1
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес бг, а дали не послъгвате лекичко, а? Залагам каса бира и 10 кила салам, че са го вкарали в затвора, защото е РЕЦИДИВИСТ, а не защото е откраднал салама.Вие какво предлагате да се прави с рецидивистите?