Следствен експеримент: Мейзер ли е вързала свинските опашки?

Скандалната миска се провали при възстановката на убийството
9 фев 2017 15:40,
40
Следствен експеримент: Мейзер ли е вързала свинските опашки?
Снимка: архив Булфото

Анита Мейзер ли е връзвала свинските опашки на мъжа си Николай в нощта на смъртта му? Този въпрос излиза отново на дневен ред след информация, че скандалната миска се е провалила на следствения експеримент, проведен след трагедията.

През януари Мейзер бе осъдена на три години затвор за убийство по непредпазливост при необуздан секс на Николай.

Записът с възстановката на фаталната нощ от 14 август м.г. е приложен към материалите по делото.

Още по темата

Разследващите разказват, че в него има няколко интересни факти, пише "Телеграф".

Криминалистите припомнят, че по време на разпитите Мейзер разказала, че при убийството вързала културиста със свинските опашки на тъмно и без очила.

Няколко дни след ареста й миската е подложена на следствен експеримент, за да се види как точно е станало убийството и как е действала тя.

На масажната маса пред огромния прозорец е сложен манекен с ръста, килограмите и размерите на Николай. Докато се мъчи да му върже краката, Мейзер не издържа и иска очилата си.

Няколко минути по-късно обяснява, че в нощта на екзекуцията е била с ръкавици, тъй като не можела да затегне белезниците с голи пръсти, показва видеото.

Аутопсията на Николай пък издава, че едната свинска опашка на врата му, буквално му е прерязала гръкляна. Според експерти той е затегнат с такава сила, че му е скършила гърлото.

Криминалисти коментират, че има и друго разминаване около момента на завръзването на културиста. По време на експеримента Мейзер застава с гръб към прозореца, както обяснява, че така е била по време на убийството и затяга опашките около врата отляво надясно.

Трупът обаче е открит с кабелни стяжки, вързани в противоположната посока или иначе казано - убиецът е стоял с лице към прозореца.

"Защо не направи запис", питат криминалистите сексбомбата по време на експеримента, а тя им отвръща: "Не знам, разсеях се".

Версията й е, че Николай искал да го върже и снима, за да се прочуе със силата си.

Мисис България била подложена в хода на разследването и на петорна съдебномедицинска експертиза. Един от изводите на лекарите е, че тя е личност с "нарцистично-хистрионни елементи", има склонност да драматизира особено за минали събития, има високо самочувствие, склонна е на манипулативност.

В документа, приложен към делото, е описано още, че Мейзер си пада по нестандартен секс.

Dnes.bg припомня, че културистът Николай Димов беше открит мъртъв на 14 август миналата година. Според обяснението на Мейзер смъртта е настъпила по време на "експеримент".

В последните си думи пред съда през декември Мейзер каза, че със съпруга си имали чудесни взаимоотношения, но понякога той проявявал странни желания, които тя изпълнявала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според сигурни източници снощи Анита и Николай се прибирали от разходка. Малко преди 3.00 ч. сутринта пред кооперацията,в която живеят,ги срещнали двама познати на Николай. Той се заприказвал с тях, а Анита отишла до най-близкия магазин. Когато се прибрала у дома си,намерила Николай с прерязано гърло dnes.bg/crime/2016/08/14/varnenskata-policiia-na-krak-zaradi-jestoko-ubiistvo.312339МЕЙЗЕРКАТА КАТО СЕ ВЪРНАЛА И ВИДЯЛА ЛОКВАТА КРЪВ И МАЗАЛОТО Е ПОМИСЛИЛА, ЧЕ Н. Е ЗАКЛАН, А НЕ УДУШЕН!
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предвид "керливите ризи" на едни други хора от по-височайше ниво. Не е обидно, явно за тях да "изтупат прахта" на нечии спални завивки. И да надникнат в някои не прани гащиТова им е работата да си навират "влажния нос" и в личния живот на хората.
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Днес", вие сте сериозна медия, за разлика от много други, и независимо от често смешната и необяснима цензура, която налагате. Но не занимавайте почитателите си с подобни "звезди" на почтеността, културата, интелигентността, благоприличието, добродетелта... Те са отвратителни и с битовото си поведение и с извратената си сексуалност. Кухи, перверзни. Гадно е, дори да слушаме за тях, камо ли да влизаме в подробностите на калното им бельо.
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предвид, колко го е обичала и колко е била влюбена в него. Тя е била платежоспособната не той. Тя за това е толкова съкрушена от неговата загуба.
22
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Без вина, виновен. Нейната история е живото доказателство за това.
21
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нея я пратили за цигари.Тя за това не знае, къде се намира, какво се е случило. Защото не е била изобщо там. И говори, колкото да не заспи. Нищо не разбира и не знае от цялата, тази история.
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 23Кой,каквото и да ти говори става въпрос за пари. Така беше крилатата фраза.
19
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аутопсията показва, че е починал от смъртоносен удар в носа. В една от пубкикациите. Каишките, опашките.. ръкавиците и масажната маса са много след, това.
18
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И се обадила разтревожена.
17
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде е третият скрит.
16
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тройка.
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако тя харесва нестандартния секс е била превъзбудена в този момент. Но, искат нещо от нея сега и тя няма, как да бъде в това състояние в което е била. Ръкавици, белезници... масажна маса на колелца. Има и още нещо.
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще се провали на възстановката, но това май нищо не значи....тази е организирала убийство и най вероятно има и съучастници.....обаче в БГ откакто Ботю Ботев го няма всичко е орайт
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той е обърнат.
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едва ли прави секс с очила.
11
0
 
26
 
! Отговори
Владо преди 7 години
В ученическата чанта на дванадесет годишната Маша намират комплект за садо-мазо. Баща и клати глава : - Даа, тук боят няма да помогне ...
10
1
 
18
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 7 години
В документа, приложен към делото, е описано още, че Мейзер си пада по нестандартен секс. Значи разследващите яко са я плющяла докато стигнат до това заключение !
9
1
 
12
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Имам идея за следствен експеримент!Връзват тая спрънджа с мейзерки и ако пукне - експеримента е успешен!
8
0
 
22
 
! Отговори
Тато из Правец преди 7 години
Що ми се струва ,че накрая тая ще отърве панделата ?!
7
2
 
14
 
! Отговори
G преди 7 години
Ако следствието направи екперимент ще се окаже, че и Динко нема как да ги е вързал с "Маизеки" щото неможе да прочете указанието на Англииски :)