Жоро Бунтовника, биячът на пътя, "потъна" в Украйна

Гардът на Ториното напуснал страната още миналата година
17 фев 2017 22:25,
104
Жоро Бунтовника, биячът на пътя, "потъна" в Украйна
Кадър: bTV

Георги Близнаков, биячът от Околовръстно шосе в София, "блеснал" в един от жестоките побои между шофьори, е излязъл от България.

Той не е в страната от август миналата година. Това показва справка на Гранична полиция по дело за издръжка на децата му. По информация на адвоката му той се намира в Украйна, пише "24 часа".

Близнаков, заедно с Христо Христов и Александър Гечев от кортежа на Ивайло Борисов-Ториното пребиха преди година спортиста Васко Наумов и съпругата му на Околовръстното шосе в София след скандал за предимство.

Още по темата

Гардовете счупиха челюстта на Наумов и бяха обвинени в нанасяне на средна телесна повреда и хулиганство.

На 17 януари т.г. Георги Близнаков е осъден на 2 г. затвор ефективно. Бил е на пробация заради неплащане на издръжка на децата си. Той обаче не се явявал на срещите с пробационния служител.

След доклад до прокуратурата Софийският градски съд отменил пробацията му и наложил ефективно наказание. Близнаков все още не е зад решетките по делото за издръжка. Още миналото лято е напуснал страната през КПП Калотина и оттогава не се е връщал.

Малко след като Близнаков бе задържан за побоя, Украйна обяви, че го издирва. Съветникът на украинския вътрешен министър Антон Герашченко тогава съобщи, че българинът се издирва за участие в проруски батальон и мъчения на украински граждани - "като лице, което незаконно е преминавало границата на Украйна, участвало е в незаконни въоръжени формирования и е воювало срещу Украйна".

"Ако се докаже, че непосредствено е участвал в убийства и мъчения на наши граждани, то той може да бъде осъден на лишаване от свобода", обясни още тогава Герашченко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
52
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искам украинските спец части да намерят тоя праслак и никога повече да не го видим в България.
28
6
 
5
 
! Отговори
Schutzstaffel преди 7 години
Аз съм боен водолаз: Шут такъв:)
27
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Данс дето им плащаме по 2к зсплата пак са на ниво. Пълнят памперса от некви улични хулиганчета....кога всеки един геажданин ще почне да си върши работата,за която му плащаме?Тоя в САЩ щяха да го арестуват и на другия ден осъден на 10 год.
26
10
 
28
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Силно ме съмнява да е в Донбас!Войната е сериозно нещо,а не парадиране с униформи и оръжия!Изобщо не може да изкара много там.Впрочем,от другата страна(при хохлите) е пълно точно с такива и резултатът е налице-ядат перманентно бой.
25
11
 
49
 
! Отговори
123 преди 7 години
Всички болни русофили, като този ако хванат пътя и България ще светне !
24
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жоро Бунтовника, биячът на пътя, "потъна" в УкрайнаЖоро Бунтовника наистина е глупав доколкото е глупав всеки русофил, но едва ли ще посмее да отиде в Украйна, защото това ще е последното му пътешествие.
23
21
 
5
 
! Отговори
Schutzstaffel преди 7 години
Тоя е доста тлъста мишена. Краварска по приницип. Краварчетета си драскайте. Ужасен вой вдигате като се вдигне пред вас пехотата. *** изпадат във ужас.
22
2
 
5
 
! Отговори
бивш полицай преди 7 години
До шоп 25 Ми кой ще разследват че това е нормално през ГКПП и Айрогарите да преминават и се извеждат незаконно граждани от всякакви националности.До колкото си спомням при предишното ръководство на Гранична полиция един дядо в продължение на години води дело срещу една полицайка която е допуснала да изведат внука му без разрешение на майката с подправен паспорт вината бе доказана но нищо неи сторили .Наскоро пак имаше където бе изведено дете незаконно от българия..Атова което е през з БТГ.
21
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Любовта към всякакъв вид униформи издава дълбоко личностно разстройство. Независимо дали си редови тюфффлеци или пилот авиатор.
20
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя е някакъв пълен ***, който си го избива върху хора, които не са му виновни с нищо. Такива психопати отиват като наемници да трепят заради самото трепане.
19
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано е предал поздрави на моторола
18
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баси и тюффлека. Дано Сичко тюфффлеци като него да си го намерят.
17
8
 
16
 
! Отговори
От Тео до втория Тео преди 7 години
Приятелю, като цяло симпатизирам на Русия, не съм русофил но е редно да има противовес на тези, които се мислят за световни хегемони. В случая, само констатирам, че има индивиди, на които мозъкът им действа като на пиле. Едно е да си жител на Донбас и да защитаваш жени и деца от *** на уркопитеците, но друго е да отидеш там като наемник.Това НЕ Е наша война и рано или късно ще се оправят. Този явно е отишъл с ясната идея да изнасилва, убива и мародерства. Толкоз му е акъла. За това - тоягата!
16
2
 
17
 
! Отговори
Балканджи Йово преди 7 години
Добре е направил че е избягал,и то в ,,най-правилната посока''.От там връщане няма.
15
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А нормално ли е при демокрацията да е пълно с всякакви величия, каквото почукало такова се обадило, ако тоя спортист е казал нещо от сорта ти знаеш ли кой съм аз ?
14
21
 
13
 
! Отговори
Тео преди 7 години
и ти, и десен сектор, и всички останали либерасти, и Брюкселотолерасти, и експлотатори, и анархисти, и фашисти, и трети колони на ФАЩ, и сатанисти, и двуполови/триполови, и всички други врагове на род и родина ще получите точно това което получи и третият райх...Червен ботуш, червени танкови вериги и червени ракети от червената армия с любов!!!
13
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормално е при демокрацията обикновените хора да ги пребиват. Умните и красивите имат кинти и бодигардове, останалите ядат бой от гардовете и стават сутрин в 6 да блъскат цял ден за надника да си платят сметките. Затова умната, внимавайте на кой се репчите.
12
3
 
36
 
! Отговори
Тео преди 7 години
Войните и локалните конфликти са магнити за 0трепки като този. Идил, включително е магнит за всички радикални мюсюлмани, които се срещат под път и над път. На този на снимката количеството сиво вещество е обратнопропорционално на килограмите. За няколко хилядарки е готов да го утрепят. Щом е толкова силен му пожелавам само едно - да го хванат от десен сектор, да се погрижат малко в страни от женевската конвенция за него и да ни го върнат. Затвора ще му се стори ваканция. Но ще е жив.
11
27
 
10
 
! Отговори
СВОБОДЕН ДОНБАС преди 7 години
Братя Крим беше първи! Ще дойде ред и на Донбас!!! България е с вас!!!
10
20
 
8
 
! Отговори
СМЪРТ преди 7 години
за украинската хунта!!! Мачкай ЖОРЕ!!!!