На дядо внучето: Осъдиха внучката на Цар Киро, крала луканки

Костадинка Рашкова ще положи 200 часа общественополезен труд
24 фев 2017 16:14, Красимир Ангелов
42
На дядо внучето: Осъдиха внучката на Цар Киро, крала луканки
Снимка: Булфото

Общо 200 часа безвъзмезден труд постанови Mловдивският районен съд за внучката на Кирил Рашков - Цар Киро - Костадинка, съобщава "24 часа".

До присъдата се стигна след сключено споразумение между нея е прокуратурата. Магистратите постановиха общо 2,6 месеца пробация за 32-годишната "принцеса", а другият подсъдим Васил Николов получи 6 месеца пробация.

Двамата бяха хваната да крадат хранителни продукти от магазин на бул. "Шести септември" в Пловдив на 7 февруари.

Те се промъкнали между рафтовете и задигнали краве сирене, кашкавал, луканка, крема сирене, топено сирене, масло шунка, бабек, сушеница и вафли. Плячката им е оценена на 68,25 лв.

За тяхно нещастие охранителите забелязали действията им и ги задържали на изхода с крадените продукти. После извикали и полиция.

Освен 200 часа общественополезен труд в рамките на 2 г., наказанието на Костадинка, която носи името на баба си, включва периодични срещи с пробационен служител и регистрация по настоящ адрес.
 


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен

То па една принцеса....Истинската принцеса ще краде черен хайвер и шампанско, а не нещо с неясен състав и продавано в супермаркет, дето и кучетата може да не го ядат.....
18
0
 
2
 
! Отговори
fgf преди 1 година
на коя магистрала ще полага обществено полезен труд
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя е цар, колкото аз съм трамвай. Крадливо племе! Пак ме изтрийте, но си мисля, че пазите повече електората на мафиотските партии, отколкото хората със собствено мнение на които им е писнало от простотии и издевателства. Така няма да сте толерантни етнически. Хората ще престанат да ви четат неграмотните статии
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
крала била луканка. ами,нали е принцеса,няма леща да краде.
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чак сега повярвах, че са от царско потекло.
14
0
 
7
 
! Отговори
Пешо* преди 1 година
Разправяха ми как на друг шведски бос снаха му отишла на неделния пазар до една сергия с бонбони и казала на продавача "Ако не ми подариш бонбони, ще взема и ще бягам!"
А я оженили за сина му само половин година преди това на сватба за 1 000 000 лв
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо сложихте точки на ж0рналя! Какво трябваше да напиша жюрналя, ж0рналя или. Определението е за тези, които даже НЕ уважават професията жУрналист. Не ви бива модератори! Тези, които списват дешните статии са неграмотни. Омръзна ми от вас! Все някакви филтри трябва да перекачам. Айде мерси съм! Паднахте ми в очите "днес.бг".
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако някой в несъществуващия град Мловдив разпознае Коца-Динка да копа или върти метлатЪ да я снима и да я НЕ я публикува. Ееее по-пълна с елементарни грешки статия скоро не бях чела! Прочетох я! Журналистите! Редакторите! Много Ви моля, четете преди да публикувате. Моля Ви! Дайте пример за правилен изказ и правопис. Тая статия, ако не е писана от нЕкой мобилен ***...ще се самоубеся!
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия ме кефят максимално , как не могат да ги разберат това са репетиции за западна европа . Щом тук са ги хванали какво остава там . Какво разочарование за фамилията .
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ШАРАН БГ
Не си спомням в НРБ някой да е бил без работа
---------------------------------

Че то имаше ли някой да РАБОТА НАИСТИНА ? Всички бяха на принципа, они се прават, че ми плащат, я се правим, че работим. Иначе по докЮменти всички работеха хахаха
9
2
 
11
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 1 година
Не си спомням в НРБ някой да е бил без работа. Друг е въпросът - за колко, къде и как се е работело.Даже по времето на Андропов / 1983 год./ проверяваха в работно време по кръчми, барове и ресторанти,кой си и защо не си на работа !?! Трудът бе издигнат в култ - паралелно с този на Партията. И в паспортите пишеше: гражданство - българско, народност /примерно/ турска. Откак станахме всинца "цисти" българи, много такива живеят само от престъплания!! Големите бандюги с големи - малките - с малки..
8
0
 
29
 
! Отговори
Божил преди 1 година
Киро беше каруцар,
вие го броите цар!
Цар е да- но на въшкари,
клептомани и кравари!
7
1
 
30
 
! Отговори
РВ преди 1 година
До уважаеми те журналисти:
Моля, ако още веднъж наречете осъден престъпник за някакъв вид цар в страната ми, то мисля да проверя как да ви осъдя за провъзгласяване на невярна информация и издигане на някой за цар без честни избори.
6
0
 
46
 
! Отговори
Черен с Мустаки преди 1 година
Хе хе хе принцеса Костадинка краде кашкавал и луканки да плющят с принц Васил Николов и другите монарси по време на царския прием в двореца на цар Киро и царица Костадинка!!!
Чудесен сценарий достоен за касова шведска сапунена опера!
5
0
 
40
 
! Отговори
Циник преди 1 година
С какво моят коментар беше "по-неиздържан", от този на колегата с "мингянската работа", та го изтрихте? Исторически факт е, че първите кат*уни влизат в България преди 700 години ( незнанието не е причина за цен*зура!) Фактически Факт е, че интеграция - на практика няма - и , че българският, и европейски данъкоплатец - бива системно "доен" за издръжката на безработните(често тотално неграмотни) малцинства!
4
1
 
25
 
! Отговори
G преди 1 година
"Mловдивският районен съд"

Та къде е съдът? В молдова?

Правописни програми ако неможете.....
3
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще бъде едно добро и рядко удоволствие да се гледа как "принцесата" прекопава градинки чисти улици.
2
4
 
50
 
! Отговори
Мловдивчанин преди 1 година
Пловдив-Мловдив, все тая!
1
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мловдивският.. някой нещо е пушил в реданкията.