Окончателно: Ценко Чоков се връща в ареста

Скандалният кмет притискал свидетели докато бил под гаранция
10 мар 2017 14:11,
35
Окончателно: Ценко Чоков се връща в ареста
Снимка: архив Булфото

Скандалният кмет на село Галиче, обвинен в рекет, лихварство и побои, се връща в ареста. Това реши Апелативният специализиран наказателен съд.

Така магистратите окончателно потвърдиха решението на Специализирания съд от края на февруари.

Още по темата


Тогава съдиите уважиха искането на прокуратурата Чоков да бъде върнат в ареста заради заплахи към свидетели.

Месец по-рано кметът на Галиче бе освободен под парична гаранция от 10 000 лева заради влошено здраве. След връщането на Чоков в ареста сумата се отнема в полза на държавата.

Според тримата съдии - Румяна Илиева, Драгомир Кояджиков и Красимира Райчева явно паричната гаранция или домашния арест не са в състояние да мотивират Чоков да не извършва престъпления, съобщи БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
0
 
! Отговори
Без име преди 7 години
На такива съдбата винаги е една и съща.Въпрос на време.Амин.
23
0
 
4
 
! Отговори
Tattoo Dick преди 7 години
Welcome back, Cenko! Daddy loves yoy!
22
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До (Анонимен)Ценко Чоков да не ти е брат или роднина случайно.Според теб няма доказателства -*** си ти.Нека да поседи сега поне 3-4години вътр та да му дойде акъла.Този път няма как да не си свършат работа прокуратурата и съда.На този смешен лихвар,рекетьор,кмет,малограмотник и прочие и това му е малко.Как пък когато влизат в кауша,и се разболяват.А когато той разболя толкова хора като ги тормозеше,взимаше им къщите и т.н.му е добре нали.Там му е мястото да изгние вътре дано.Имаме Господ.
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плаща си човека и не могат да го натупат като е в домашен арест. Има привърженици. Аз си мисля, че дори да го осъдят да лежи, лежането му ще е толкова, колкото лежа и Митьо Очите. Ще е по кръчмите всеки уикенд и празник, а ще почива в килията през делника
20
2
 
7
 
! Отговори
Башка Луд преди 7 години
Сега, като го налегнат болестите прокурор и съдия, ще се разболее от силно безпаричие!После след здраво мазане с лекарството к.и.н.т.и, ще го пуснат по живо по здраво, да дере кожи от Галиче!.
19
1
 
4
 
! Отговори
Категорична преди 7 години
До КатегориченХареса ми иронията с бившите комунисти, наистина. Оправи ми настроението, защото - те такова чудо като бивш комунист и по Нютоновите закони няма. Хубав следобед желая!
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да пратят Борисов да му прави компания и да играят белот двамата на топло.
17
0
 
10
 
! Отговори
Категоричен преди 7 години
До КатегоричнаТова не са глупости!А иначе си права, ВСИЧКИ са бивши комунисти.Народа затова е казал: Партизаните се броят на 8. Септемри 1944, защото на 10. Септември станаха бая.Та и сега ВСИЧКИ СА демократи.И честни бизнесмени.
16
0
 
4
 
! Отговори
Циник до 16 преди 7 години
Ъъъ...сигурно ти е чичо!
15
0
 
18
 
! Отговори
Категорична преди 7 години
До Категоричен "През 2011 печели като кандидат на ГЕРБ, а на последните избори кандидатурата му е издигната от ДПС." Не бъди така категоричен в твърденията си, провери преди да пишеш глупости. Въпросният субект започва кариерата си в СДС, през БЗНС и т.н., демек от където капят парици той е там. Архонта е същия (от атака до ДПС), Корнелия и тя (от СДС до БСП), Бойко тоже. Всички до един са мекерета! Да можехме като румънците, да ги строим пред парламента и толкоз, барем се оправим...
14
4
 
14
 
! Отговори
Категоричен преди 7 години
Гледам и не мога да повярвам на " УШИТЕ " си.ГЕРБ-ите, един по един ги прибират където им е мястото. Сега нещо председателят им не може да разпери чадъра над тоя из*од. А дано правосъдието отдаде нужното и на него.П.П.Интересно кой ли покровителствува ГЕРБ? На първо четене се сещам за аверите на Борисов от СИК, ВИСТ, .......Мафията де!
13
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ц. Чоков няма нищо общо с партиите. Просто си е собственик на земя и животни и не е мързелив за да се занимава с политически партии. Това , че го използват и манипулират се знае по имената, който го тикат в затвора.Ще мине времето на арендаторите / колхозници/
12
4
 
11
 
! Отговори
Зъбльо преди 7 години
Хората нямат какво да ядат, тия харчат пари за съдии и прокурори!
11
4
 
28
 
! Отговори
as преди 7 години
тоя ceляндyp няма ли кой да го отрепе бе ... аман
10
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този самозабравил се кретеноид няма да спре да прави простотии в селото, да пали, пребива и да си постига своето. ДПС и ГЕРБ кой знае какво са му обещавали но Тиквата изпадна от властта и продължава да потъва. Да го вкарат за 5-6 години и да му изсъхнат съвсем кайсиите.
9
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Та той ли е най големия престъпник в БГ.Такива като него колкото щеш.Не знам защо не се изнесе при Галеви и Веска Меджидиева.
8
1
 
14
 
! Отговори
РОДРИГО ДУТЕРТЕ преди 7 години
ЗА 3 МЕСЕЦА ЩЕ ИМ РАЗДАМ ПРАВОСЪДИЕ НА ВАШАТА КОРУПЦИЯ И МУТРИ
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
TE KVI SA TIA ROMI NA SKAMEIKITE ZAD NEGO DA NE E ROM CHOKO I BOKO IMASHE EDIN KOMIKS NA VREMETO OT IZDANIETO DAGA
6
4
 
32
 
! Отговори
Емигранта преди 7 години
Тая *** ли е най-големия тарикат в държавата бе?Един на един ще му сменя физиономията
5
3
 
31
 
! Отговори
селтак преди 7 години
САМО ЗА МУЦУНА МУ ДАВАМ ПЕТ ГОДИНИ ЗАТВОР !! ВСИЧКО ОТГОРЕ ДА МУ Е БОНУС !!!