Съд за млад ром, ударил полицай с тръба

Нападението е станало след скандал между 2 фамилии в Буковлък
13 мар 2017 13:07, Красимир Ангелов
33
Съд за млад ром, ударил полицай с тръба
Снимка: Булфото

Районната прокуратура в Плевен предаде на съд 28-годишен мъж от село Буковлък, причинил средна телесна повреда на полицай след удар с метална тръба, съобщиха от прокуратурата.

Обвинението е за това, че на 25 ноември 2016 година на ул. "Трети март" той е нападнал полицай, който изпълнявал служебните си задължения.

Този ден полицаи от Първо управление на МВР в Плевен били изпратени в селото, заради сблъсък между две ромски фамилии. Обитателите на дом "23" нападнали живеещите в дом "14" като счупили прозорци с камъни и вили и нанесли побой на една жена.

Въпреки полицейското присъствие, обвиняемият и двамата му братя се насочили към дом "14", за да продължат саморазправата.

От полицията предупредили мъжете да оставят коловете, които носели, но ромите не изпълнили разпореждането и отправили цинични думи и закани, а обвиняемият ударил с метална тръба полицай по дясната ръка.

Предстои насрочване на делото в съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
боже преди 7 години
с глупости ни занимава а дето ги бият незавизимо за каквое кво праим
16
1
 
4
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
От БХК сега ще ревнат, че полицая е превишил служебните си правомощия и *** е действал при условията на неизбежна отбрана! Подкрепям коментар 17, трябва да се дадат повече права на нашите полицаи за подобни ситуации, иначе в близко бъдеще ще берат много ядове, ние също!!!
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В САЩ за неподчинение на полицейско разпореждане,може да те гръмнат,камоли да удариш полицай с метална тръба.В демократична България,разбира се такива варваски полицейски приоми са недопустими.После се чудете, защо качествени младежи,не искат да стават полицай.
14
1
 
7
 
! Отговори
Христо Котев преди 7 години
Прокуратурата да заведе дело срещу полицая .При неизпълнение на заповед и нападение върху полицай, служителя на реда е длъжен да употреби оръжие . Той представлява държавата. Нападнеш ли полицай, нападаш държавата !Пистолети нямат ли ? Страх ли ги е ? Защо са станали полицаи : заради далаверите, подкупите, ранното пенсиониране, страха на съседите от униформата, сексуалното влечение на ученичките ?
13
1
 
3
 
! Отговори
до 11 преди 7 години
Не е ром, коняк е ...
12
3
 
9
 
! Отговори
Мунчо от Под игото преди 7 години
ако беше убил бабичка, нямаше да го съдят, но да удари полицай и то по ръката...това е голямо престъпление.
11
2
 
13
 
! Отговори
Гласоподаватели са! преди 7 години
И за какво полицаите носят пистолети "Макаров"? След като не може да стрелят?!! Ще го чакам да ме удари с тръба по време на изпълнение на служебните ми задължения гърмя го на място!
10
2
 
11
 
! Отговори
Коритарски преди 7 години
Закопчания от снимката май не е ром?
9
2
 
14
 
! Отговори
до 5 Шунка преди 7 години
Шунка, стига цапа с тази маймуница!
8
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти го пазиш от народната любов, а то да вземе да те тресне по кофата!?тц-тц-тц
7
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, и? АнтиБХК като се развихри, ще излезе, че ромеят е подложил тръбата за да предпази полицая от нараняване при падане. Най-вероятно и полицаят ще трябва да възстанови счупената тръба на наглия швед.
6
2
 
53
 
! Отговори
Шерлок Холмс преди 7 години
Представям си реакцията на невъоръжен британски полицай след като някой ром го удари с метална тръба-вервайте ми ще счупи палката си в главата на рома, а те са много здрави /полицейските палки/. След това по пътя към ареста, няколко пъти асфалта ще го удря в лицето, ще се спъва във всяко стъпало и накрая в демократичното UK ще му лепнат и 3 годиники затвор - за съпротива при арест и насилие срещу орган на реда.
5
2
 
40
 
! Отговори
Политически коректен преди 7 години
Заглавието звучи като новина от Винпром. Млад ром, младо вино, отлежал коняк... Политическата коректност е цензурата днес.
4
2
 
10
 
! Отговори
до Циганин преди 7 години
Щом за махалата в Буковлък казваш че е богата...
3
4
 
3
 
! Отговори
Skunka преди 7 години
Toi syda si go e to wzel po wreme na 24katq. Kolko li pyti e woden "po golqma nujda" ot milicionerite ,chak me e strax..Ot tolkowa napyni ima wytreshni krywoizliwi, i glawata mu e na typan.Sininite sa ot sblysyka predi pristoganeto na milicionerite.
2
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лъжа, ченгето сам се е треснъл!
1
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Адвокатът на този от БХК ли му плащат?