Жената на Ембака искала да го спре: Ще стане страшно!

Според нея убитият Николай Чивиев предизвикал скандала
14 мар 2017 14:23,
17
Жената на Ембака искала да го спре: Ще стане страшно!
Снимка: Flickr

Съпругата на подсъдимия за убийството на Николай Чивиев на АМ "Струма" Емил Чачев-Ембака, Десислава, се изправи пред окръжния съд в Благоевград.

Още по темата

Пред магистратите тя разказа с подробности какво си спомня за фаталния ден. Били с Емил на пазар и се връщали, изненадващо излязъл на пътя човек, който започнал да удря и да блъска колата. Казала на съпруга си да не спира, за да не стане страшно, но другия продължил да троши автомобила, пише местният "Струма".

Сбили се, когато Николай Чивиев пада на земята, Емил започнал да му вади езика, а тя викала за помощ, звъняла в Спешен център и на приятели.

В залата имаше и свидетелка, която е съпруга на първия, на когото се обадила Десислава, техен приятел, който момента е в Чехия.

В съдебна зала Десислава обяви, че Чивиев е предизвикал инцидента, удряйки с бухалка по стъклото на колата им, след което Емил слязъл и попитал: Какво правиш, бе? Последвал отговор: Сега ще видиш, бе, боклук и го ударил по рамото.

"Видях, че Емил падна, а високият мъж започна да удря по цялата кола, стигна и до моята страна. Тогава излязох през шофьорската врата, а Чивиев взе ключовете. Видях джапанките на Емил на земята, а той беше избягал. След малко се върна и хвърли камък, започнах да се моля и на двамата да спрат, но никой не ме чуваше, нито високият мъж, нито възрастният с него. Казах и на Емил. Започнах да звъня на полицията. Всички бяха афектирани и никой не искаше да спре. Николай отново удари Емил с палка и тогава… той отвърна", разказа Чачева в съда.

Делото продължава с разпит на свидетели. През лятото на 2015 г. при скандала Ембака удари с камък легионера Николай Чивиев, който издъхна от травмата в Спешен център на болницата в Сандански.

Веднага след това Ембака се скри, казва пред съда, че се е уплашил и не е знаел какво да прави. После сам се предаде и така се даде старт на делото за убийството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
3
 
! Отговори
готин преди 7 години
лелееееееееееееееее какъв разказ направо за свободно съчинение,е мн лъже тази мадама,и аз лъжа ама пък тази ме набягва от всякъде
14
2
 
2
 
! Отговори
4epa преди 7 години
MARTVIA NIAMA VAZMOJNOST DA PODKUPVA SLEDOVATELI,PROKORORI,SADII- ZA TOVA POSMARTNO E VINOVEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя Ембак какво търси на затворен и изолиран път? Сега в затвора ще намери това, което си е търсил.
12
2
 
10
 
! Отговори
менгеле преди 7 години
Не забрабяите кифлата има повдигнато обвинение за укриване на краден багер.Семеиство престьпници.На какво да и се верва
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 11Ох, гладиаторите на България! Спартаковите потомци! Гордост!!!
10
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Там долу някой,питаше дали няма да търсят отговорност от съпругата на подсъдимия за лъжесвидетелстване?! Да му обяся,че роднини по права линия не са длъжни да свидетелстват срущу близките им,а също така и не носят отговорност ако направят показания,оневинняващи последните!Въпреки,че този Ембака може да не е китка,съм склонен да повярвам,че е бил провокиран от Легионера! Никой няма да тръгне да убива,ако му е направена само забележка с нормален тон и поведение.
9
2
 
5
 
! Отговори
До Ангел!!!! преди 7 години
Явно сте доста навътре със затворническиа живот и фолклор. Къде са ви пълнили задните части с човечета??? Възмездие има...дали сега или някога, всекиму според делата...
8
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Легионерите не са ли платени убийци, че не загрявам.
7
5
 
24
 
! Отговори
Гого преди 7 години
За този *** Ембака само затвор.На убииците там им е мястото.А адвокати като Марковски да му правят компания.Ембака тормози целия регион на Сандански.
6
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мир на праха на човека, това са излишни конфликти, който и да е виновен.
5
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е точно такива ербапи винаги си го намират. Примери колко щеш. Гробищата се напълниха с бахтичи, барети, борци и гребци.
4
10
 
5
 
! Отговори
до 3 преди 7 години
А ти от къде знаеш че не така?Там ли си бил?Пък в пандиза (ако въобще влезе) на най-голямо уважение са убийците!Булки там стават най-много педофилите и изнасилвачите!
3
6
 
25
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Интересно ми е дали ще й повдигнат обвиненя за лъжесвиделтелстване и какво би било наказанието. Твърденията й са абсурдни, да не кажа комични...
2
33
 
14
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Ембака е напълно невинен в случая .100% самозащита без да превишава пределите при неизбежна самоотбрана
1
25
 
13
 
! Отговори
Легионер преди 7 години
легионер,намерил каквото търсил!