Близки ще обжалват присъдата на Любомир, убил трима на пътя

"Загина невинно младо момиче", каза майката на една от жертвите
Обновена: 15 мар 2017 19:35 | 15 мар 2017 19:35,
24

Роднините на тримата убити при катастрофа в Пловдив от 26-годишния Любомир Трайков ще обжалват присъдата му от четири години затвор. Любомир Трайков се призна за виновен и така присъдата му от 6 години се редуцира с две.
Още по темата

"Вследствие на употреба на алкохол и сядане зад волана - сега има три жертви, едно дете сираче и много хора, на които със сигурност им е тъжно", коментира близък пред Bulgaria ON AIR.

В тежката катастрофа на булевард Руски загинаха баща на две деца, негова спътничка и младо момиче. Близките на две от жертвите поискаха присъда от 10 години затвор.

"Загина момиче на 23 години. Невинно младо момиче, на никому нищо ненаправило", каза и майката на една от загиналите.

Подсъдимият беше лаконичен в съда, след като призна вината си.

"Искам само да споделя съболезнования към пострадалите. Това е всичко, което искам да кажа. Всичко друго казах в съдебната зала", каза обвиняемият Трайков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
32
 
! Отговори
Нас преди 7 години
ДоШАРАН БГ не можеш тях ги пазят а ,нас кучета ни яли !!! И в пряк и преносен случай !!!
19
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ни бой са Любко, тати ша та откупи
18
0
 
42
 
! Отговори
Любопитен преди 7 години
До всичко се връща От Бога никой не се е отървал... А дали е така? Двадесет и седем години чакаме БОГ да накаже комунистите дето съсипаха хубавата ни държава , а те си живеяг и богатея. Даже искат отново властта.
17
1
 
43
 
! Отговори
всичко се връща преди 7 години
това *** ако си мисли че му се е разминало ... толкова по-жалко за него света е устроен къде къде по сложно ... от "правосъдната система" в България и крадец на семки може да избяга ... но от съдбата и Бога никой не се е отървал, да почиват в мир покоиниците ... а за този *** to be continued
16
0
 
45
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
КОЙ ИСКА ДА НАПРАВИ БЪЛГАРИНА /обикновения човек/ *** ? Ако аз се напия/употребя алкохол, етилов анхидрид/ и убия жената, дъщерята и внука на този съдия, който за подобно престъпление е отсъдил 4 /четири ??? ?/ години затвор за убиеца, дали на мен аджеба ще ми дадат такова "жестоко" наказание?? Аз от сега си признавам вината и пиша обжалване!! То бива /"строгост на закона"/ бива--ама вол за мезе не бива!! НЕЗАВИСИМА АРОГАНТНОСТ !? Ще плащаме санкции отсъдени в Страстбург.....
15
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е държавна политика с благословията на ЕС. Целта тук е да се поощряват престъпленията, да се дават минимални или никакви наказания. Създалото се чувство за безнаказаност мотивира други хора към престъпление и отвращава почтените хора, карайки ги да бягат от страната. Това е домино и българите тепърва предстои да видят откъде изгрява слънцето
14
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е щом е така у нас, - давай да се извиняваме.(квото било, било)
13
0
 
59
 
! Отговори
Ro преди 7 години
Ако този с глупостта си убие моя роднина, просто ще го причакам и ще го оставя зеленчук за цял живот, щото да умре му е малко.
12
0
 
64
 
! Отговори
хъ преди 7 години
Проста аритметика - за всеки загинал по 2 год. Ако си признаеш, ти приспадат 1 труп.Извинявам се за черния хумор.Мир на праха им и покой на трите души.Незачитащи човешкия живот нелепости в НК.
11
0
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Котки да беше сгазил, повече щеше да получи! Ама... наше момче, сбъркало, има грешка, има прошка, то от гроб не се излиза, сега и него ли да го загробим... Прекрасен, ама прекрасен пример за съдопроизводство и законност в България!
10
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АЗ НЕ РАЗБИРАМ САМО ЕДНО НЕЩО!!!!!!!!!!!!1В САЩ ЗА 3-*** УМРЕЛИ СИГУРНО ЩЕШЕ ДА Е ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР!!!АЗ РАЗБИРАМ, ЧЕ ОТ ЕДНА СТРАНА Е ПРЕДУМИШЛЕНО СЛЕД КАТО Е ПИЯН ИЛИ ДРОГИРАН А ОТ ДРУГА Е НЕПРЕДУМИШЛНО ШОТО НЕ ГО Е ИСКАЛ МОЖЕЛ Е И ТОЙ ***!!!НО НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ПРИСЪДАТА НЕ Е ЗА ПРЕДИЗВИКВАНА НА СМЪРТ НА 3-*** ДУШИ ДОРИ НЕПРЕДУМИШЛЕНО БИ ТРЯБВАЛО ДА Е ПОВЕЧЕ ОТ 2 ГОДИНИ НА ЧОВЕК!
9
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На убиеца, кръвната проба е излязла 0,8 промила! Това се получава, когато реално е над 1,2 промила, но колегите алхимици, капнат две три капки в епруветката, за да се избегне наказателната отговорност. Могат да го изкарат и трезвен като първолак, но тогава някой би се усъмнил и при повторен анализ, ще се види че кръв няма, а само тайното вещество. А татю е обещал поне десет камиона,да работят дълги години за държавните хрантутници,в знак на благодарност.
8
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тук скоро,ще започне правото-око за две,зъб за чене!!Няма,как да е иначе!!Нещата се наслагват с години!!
7
1
 
72
 
! Отговори
ЗАКОН БОЖИ преди 7 години
ШОФИРАНЕ В НЕТРЕЗВО СЪСТОЯНИЕ Е ВСЕ ЕДНО УМИШЛЕНО ДА ТРЪГНЕШ ДА ПРАВИШ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ! ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ТРЕТИРА КАТО ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО ! СЪШО И ДОРИ ДА НЕ СИ ПИЛ АКО КАРАШ С ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ ТОВА СЪЩО ТРЯБВА ДА СЕ ТРЕТИРА КАТО ПРЕДУМИШЛЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !ВСЕКИ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ ,ЧЕ ДА ШОФИРАШ ПИЯН ИЛИ С ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ ИМА СВОИТЕ РИСКОВЕ И ЩОМ ВЪПРЕКИ ТОВА НЕ СПАЗВА ТЕЗИ ПРАВИЛА ТРЯБВА ДА СЕ СЪДИ ЗА ПРЕДУМИШЛЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
6
0
 
58
 
! Отговори
Пореден преди 7 години
ами ето как става ...след фарса тип дело ...причакваш го, убиваш го ,лежиш го и тва е
5
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и тия съдии защо вземат баснословни заплати...те не съдят...те не са за съдии
4
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В следващия си живот закона на кармата повечява той да е жертвата със сигурност
3
0
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никола Янков бял ден да ни видите ,всички в съдебната скапана система А жертвите Бог да ги прости!
2
0
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В тежката катастрофа на булевард Руски загинаха.........ЗНАЕМ КОЛКО ЗАГИНАХА, ЗНАЕМ И ЗАЩО.ДВЕ НЕЩА НЕ ЗНЕМ:-ЗАЩО ТОЛКОВА СЕМПЛА ПРИСЪДА-ЗАЩО НЕ СЕ ПОЛЗВАТ КАВИЧКИ?
1
0
 
66
 
! Отговори
не ги искаме преди 7 години
не на символичните присъди за убийства на пътя като този.Пил алкохол и седнал зад волана, това се казва съзнавана небрежност, т.с. знае че може да последва смърт.Нказанието да бъде доживотна присъда.Българският наказателен кодекс "милва"пре-стъпниците, а не ги наказва правилно.