Смела мадама гръмна натрапник, но… я чака затвор

Почерпеният й съселянин нахлул у дома й посред нощ, а тя го чакала с пушка
Обновена: 18 мар 2017 08:04 | 18 мар 2017 07:43,
253
Смела мадама гръмна натрапник, но… я чака затвор
Снимка: "Монитор"

Жена на 42 години простреля с въздушна пушка натрапник, нахлул посред нощ в дома й в село Долно Сираково.

Заради това смелата мадама обаче може да се окаже в затвора или най-малкото да бъде наказана с поправителен труд.

27-годишният й съселянин отдавна се закачал с жената, която живеела сама в селото. Въпреки че досега не го огрявало мераклията решил да се пробва отново, пише "Монитор". Този път преди това мина през местната кръчма за кураж.

След това прескочил оградата на своята съселянка. Жената била известна с това, че хич не си поплюва. Когато почерпеният мераклия прекрачил прага й тя вече го чакала със заредена въздушна пушка. Извикала му да се маха, но това не помогнало. Като видяла, че няма как да го спре, тя стреляла.

За нещастие точно в този момент пияният ухажор се спуснал да отбие пушката от ръцете й.

Така лицето му се озовала точно пред цевта и сачмата го уцелила в окото.

Простреляният отишъл в спешното в Хасково. Медиците го обгрижили, но пациентът отказал да говори какво се е случило. За инцидента били увадомени полицаите, които набързо изяснили случая.

По ирония на съдбата бойната кака с пушката от Долно Сираково може да отиде в затвора за година или пък да бъде наказана с поправителен труд заради стрелбата.

"Защитавала се е, но явно е превишила условията за неизбежна самоотбрана", коментираха хасковски юристи с опит.

Полицаите са иззели пушката с протокол. Срещу защитаващата честа си дама е образувано досъдебно производство по чл. 133 от НК.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
39
 
! Отговори
Анонимна преди 7 години
Оффф омръзна ми от тази държава... Ще ни колят, бесят, изнасилват и ние просто така ще си седим, понеже видиш ли ти нещо в законите ни куца!!!
92
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никъде не пише, че ще бъде осъдена...."може да бъде..." Аз лично не вярвам че ще има наказание! Дело може би, но....то ще се проточи с години, а до тогава, те може и да се сдобият и с дете!
91
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крайно време е да се приеме закон, с който да имаш право да защитаваш себе си и дома си с оръжие.
90
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
е гати и правосъдието престъпника които е влезнал в къщата на жената чрез взлом защото когато си неканен това е взлом е невинният а жената която е нападната от престъпника защото за мен тои е престъпник се е защитила е виновника в случая и ще бъде наказана със затвор щом една такава държава допуска това това означава пълно беззаконие което е радост за престъпниците
89
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Давайте къде има подписка да се подписвам и аз. Това е самозащита. Какво са я изнасили ли ли да чака.
88
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре е направила.Дано тоя умре от инфекция или слабо сърце.Такива като него с лопата да ги ринеш.Tъпи ,озлобени,бедни.За нищо не стават освен да пълнят гробища и затвори.Жени така или иначе няма.
87
1
 
36
 
! Отговори
Родопа преди 7 години
Измамни политици в държавата , как да се защити народа без оръжие?Умните депутати в народното събрание един свестен закон не приеха за самоотбрана на човека и имуществото му.Оръжието трябва да се продава като в САЩ.
86
0
 
31
 
! Отговори
! преди 7 години
Мъже, спазвайте законите, за да не останете и БЕЗ много други неща.Иначе този е ***-***.Не може да бъде и ТОЙ БЕЗ наказание.Защото е ПОДБУДИТЕЛ за собственото си ОСАКАТЯВАНЕ.Нека съдът да се замисли за народната мъдрост"ДА БИ МИРНО СЕДЯЛО, НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО."
85
0
 
57
 
! Отговори
az преди 7 години
Смешна държава , ще съдят жената че се защитава в дома си! За нищо не ставаме закривай държавата ....
84
1
 
34
 
! Отговори
снайпера преди 7 години
Ceлcки цирк! Инвалидна пенсия ще има ли за ceлянчeтo, или вече вижда по-добре света?
83
15
 
3
 
! Отговори
българския мъж преди 7 години
До до 87"Освен някоя млада никоя друга няма да прилъжете да ви се връзва на похотта."ОК, няма проблем с това, стари 35 годишни не искаме...
82
0
 
36
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
какво превишаване на неизбежната отбрана БЕ,некъдърници тъкива,влиза във дома и посреднощ,напада я,както се стреми да и отнеме това със което се защитавала,това са адвокатски номера за повече ПАРИ.
81
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен"42! Зависи коя е жената! Има 65,70,75, дори 85 годишни брантии, които още въртят очи!"Тая авджийката с въздушната пушка сигурно е била Шарън Стоун от село Долно Сираково!
80
0
 
38
 
! Отговори
Георги преди 7 години
Ей за това ще бият и ще ограбват хората по селата. Аз съм живял в америка на място където къщите са буквално сред гората и са на по 1-2км. една от друга. Всяка къща е постоянно отключена, а вратите на дворовите са отворени и не съм чул някой да е ограбен. Обаче във всяка къща има поне пушка и пистолет. Съседа имаше и автомат калашников - американско производство :-). Там някой ти прескочи ограда може да го гръмняш като диво прасе. Единствено не трябва да е в гръб. Идват прибират го и това е
79
30
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен"На 70 и 71 трябва да се приложи принудителна лоботомия. Никоя жена не дължи секс на никого."Да, не е длъжна, но това е по-малкият проблем. Големият проблем е, че след някоя жена мине 35 години вече никой не иска да прави секс с нея, независимо дали тя е длъжна или не, и ако все пак някой 27 годишен младок под въздействието на алкохолни пари се излъже да се жертва с 42 годишна а тя да вземе, че го простреля - това е все едно е спечелила шестица от тотото и да изгуби фиша.
78
30
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъжете на 40 години биологически са в средата на полово активния си период от живота, докато жените на 40 години са в неговия край. Българските като посредствени жени след 35 годишна възраст не могат да се примирят с факта, че вече не представляват интерес за свои връстници и дори за мъже с 10-15 години по-стари от тях. Когато са били на 20 години са намирали мъже на 25 г, защо когато са на 40, да не си намерят някой 45 годишен? Да, ама не!
77
2
 
23
 
! Отговори
До 79 преди 7 години
Ако си на 15,естественно че 40 годишна ще ти се вижда стара.Като станеш на 30 ще разбереш какво е 40 годишна жена.Стига да не си обратен,а нормален ,здрав мъж а не хлапак какъвтоси сега.И както казва 83 понамали чикиите.
76
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Ей,мушмороци"Аман от дечурлига които смятат че на 40 трябва да се самоубиеш."Не 40, даже 35. Но това, че след 35 години жената вече никой не я иска в леглото, не е причина да се самоубива. Просто ще хваща паяжнина от долу и ще вехне, но това не и пречи да си живее, защо е нужно да се самоубива?
75
4
 
7
 
! Отговори
Arabski svqt преди 7 години
Jena li e ....nqma pravo da neshte ! (Stara arabska pogovorka ....ve4e balgarska)
74
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не виждам защо статията е написана с шеговит тон?