Хванаха 36-годишен, поръчал бащиното убийство

Живко Грозданов е осъден на 17 г. затвор за престъплението
29 мар 2017 13:45,
15
Хванаха 36-годишен, поръчал бащиното убийство
Снимка: архив Булфото

36-годишен мъж е арестуван в село Герман, съобщават от МВР. Той е издирван във връзка с влязла в сила присъда за убийство. Задържаният е Живко Грозданов, съобщи "24 часа".

През август 2015 г. той е осъден на 17 г. затвор, защото поръчал убийството на баща си - бизнесмена Никола Грозданов. Вместо да влезе зад решетките Живко се укривал.

Още по темата

През 2010 г. Живко Грозданов пратил бодигарда си Кирил Низамов да убие баща му. Спорът между двамата бил за пари. Живко искал да завземе и бизнеса на баща си, затова дал на Низамов ключовете от семейната къща в Ботунец.

Там Низамов заклал Никола Грозданов с 18 удара с нож. Криминалистите бързо разплитат случая и двамата са арестувани. Кирил Низамов е в затвора с 18 г. присъда. Там ще бъде отведен и синът на жертвата за срок от 17 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 10 Е както виждаш има и на свобода. Сменят си външността без нрава.А това , че са в затвора имат създадени условия за работа.
5
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубава патриотарска "работа". За пари и баща си убил...
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредната бегедрама..
3
6
 
11
 
! Отговори
Циник до небългарина преди 7 години
И какъв си ти? Муслим? От миролюбивите сигурно - вие раздавате цветя, и рози на неверниците щото!
2
0
 
11
 
! Отговори
Много сте прости преди 7 години
У нас отцеубийството е узаконено преди повече от 20 г., когато парламентът гласува преизчисляването на пенсиите. Тогава повечето пенсионери се оказаха с месечен доход, който не стигаше дори за скромна дневна дажба храна на един човек. Имаше доста самоубийства.После, за парлама, започнаха малко по малко да "увеличават" пенсиите, та сега вече са достатъчни за детски дажби за закуска и обяд. За друго пари нямат поне 2/3 от пенсионерите.На Живко от Герман мисленето му е формирано през тези години
1
0
 
14
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Отврат