Бургаският педофил зарибил три деца в нета

Съдът остави снощи Иван Шопов в ареста за постоянно
22
Бургаският педофил зарибил три деца в нета
Снимка: Булфото, архив

Педофилът Иван Шопов се опитвал да примами в социалната мрежа Facebook още две деца, за да извършва с тях блудствени действия.

Едното от децата е малолетно, посочват в мотивите си магистратите от Окръжният съд на Бургас. Късно в четвъртък те решиха, че извергът остава за постоянно в ареста.

Срещу него е повдигнато обвинение за извършено тежко умишлено престъпление, наказанието за което е от 1 до 6 г. и глоба от 5000 лв. до 10 000 лв.

Според обвинението от февруари до 28 март педофилът осъществил контакт във Facebook с момиче, ненавършило 14 години, като целта му била да се възползва от нея сексуално.

Окръжният съд на Бургас приема, че има опасност обвиняемият да се укрие или да извърши друго престъпление е налице заради това трябва да остане в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Бай Хой преди 7 години
Малки са наказанията за това. Ако са по-строги, други такива из'ро:ди ще се замислят предварително.
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Под 14 години си е дете бе шопов! Толкова ли нямаше 16 17 18 годишни че си тръгнал деца да опрашваш? Или викаш абе нещо по така е по убаво че другите все са разпрани! Е сега ще те разпорат теб *** у пандизчето!
13
1
 
3
 
! Отговори
ходжата преди 7 години
само в затвора там му мястото
12
3
 
3
 
! Отговори
магадан куку преди 7 години
Начи, оня, дето уби чобанина си, може да се разхожда и няма вероятност да се укрие, щото казал че е невинен, а тоя ще стои в кауша за нещо дето малката кикимора сама си го е търсила?!...
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пълнолетни деца има ли?
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Блудствените действия са различно деяние от изнасилването, но въпреки това престъпление. Трябва да се носи отговорност за това. Детската или юношеската психика, а и физика също са по крехки и това може да доведе до травми, има достатъчно възрастни жени и мъже в нета, които съзнават какво искат и каво правят, за какво трябва да се занимава с деца(пък били вече и узряващи тинейджърки). И какво става ако 18 годишен преспи с 15 годишна? Нещата имат и субективна страна за която нищо не разбрахме.
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до:6 ти май не си добре,в кауша и зор до дупка,кога да го арестуват,а?Може би след като осакати и съсипе живота на детето,тогава ли?
8
4
 
6
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 7 години
Трепити ги такива, бе, трепити ги!Ше посяга на деца! Извратеняк!
7
0
 
5
 
! Отговори
От Белене преди 7 години
Чакаме те....
6
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имал намерение? То и аз имам намерение за много неща но в затвора не се ли влиза за извършено престъпление? И как така един етос ражда на 12 и му даваме пари за това, един друг проституира пак от 12-13 годишни и всички много се радваме а тоя имал намерение и затова в затвора? Не го оправдавам но не мерим ли с двоен аршин? За кокошка няма прошка за милиони няма закони. Нали такава е нашата народопсихология.
5
5
 
15
 
! Отговори
педофил ли е или не преди 7 години
Като знам че има доста 12 годишни който се обличат доста провокативно и се държат фриволно и мръснишки ,а някой дори имат полов живот и са имали по две три венерически болести.Допреди време беше "детето"на 11 години, после на 12 , сега " ненавършила 14 години ",е кое е вярното в случая? Ако е педофил добре нека го арестуват.Само да не е случая от типа ,млада претийн "девойка" търсила ЧИЧКО ДА Я УЧИ НА ВСИЧКО и да се е отказала в последният момент.И ето ти обвинен в педофилия! Внимание хора
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Иван Шопов,ти си болен човек!!!
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък тоз мога жив да го дера , парче по парче
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да се смачка!
1
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За такива като този ,думите амнистия,споразумение със съда,намаляване на присъдата поради добро поведение и всички производни на тях:трябва да бъдат ЗАБРАНЕНИ.Закона е достатъчно снизходителен към тях,трябва да се върне смъртното наказание!!!