Зад волана и пълна газ! На коктейл от 1, 2, 3... 6 наркотика!

Рекордьорът сключи споразумение със съда и отърва затвора
11 апр 2017 19:57,
29
Зад волана и пълна газ! На коктейл от 1, 2, 3... 6 наркотика!
Снимка: архив Reuters

Шофьор-рекордьор бе осъден за шофиране след употреба на богат коктейл от наркотици.

34-годишният мъж от варненското село Каменар седнал зад волана, дрогиран. Той бил зареден не с един, не с два, не дори и с три, а с цели шест наркотика, съобщиха от пресслужбата на Районния съд във Варна.

На 3 август шофьорът бил спрян за проверка в сутрешните часове в кв. "Максуда" заради неадекватните му забавени, забелязани от полицейски екип.

Мъжът бил тестван веднага с дрегер, а медицинско изследване след това отчело, че в пробата има наличие на общо 6 наркотични субстанции. Сред тях имало  амфетамин, метамфетамин, морфин, метадон и др., пише "Дарик".

Няколко месеца по-късно мъжът бил спипан отново солидно дрогиран. Коктеълт му този път бил от 4 наркотика.

Шофьорът признал вината си и в съдебната зала е постигнато споразумение. 34-годишният мъж получи присъда 5 месеца лишаване от свобода, чието изпълнение се отлага с изпитателен срок от 3 години. Той ще бъде глобен 500 лева.

Рекордьорът няма да има и право да шофира една година. Съдебният акт е окончателен и влиза в сила веднага.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
... преди 7 години
Полудявам като чета такива глупости. Нямам думи - 5 месеца и 500 лв...
17
0
 
4
 
! Отговори
Aнонимен преди 7 години
В Държавата цари абсолютен хаос, всеки прави каквото си иска. А това въобще не е на добре. Защо не шофира в друга държава така? Не мислят с тези празни кутии на раменете си.
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Верчее, Верче... Пишеш толкова грамотно, колкото кадърно кара друсаното каменарче.Айде захапвай буквара, че е грозно да се излагаш така. И едно малко съветче - преди да публикуваш написана от теб статия, внимателно я прегледай в цялост.
15
0
 
13
 
! Отговори
/./ преди 7 години
Това че са му взели книжката, не означава че пак няма да се надруса като мaгаре, да запали колата и да тръгне по улиците. Даже и да му вземат колата, ще вземе кола от приятел и пак ще кара. Тоя е потенциален убиец, заплаха за обществото, защо са го пуснали????? Да го приберат в клиника, лудница или затвора. Какво прави на свобода?????
14
0
 
19
 
! Отговори
jk преди 7 години
Следващия път като убие някого на пътя, съдията споразумял се с този престъпник да влиза в затвора и да лежи двайсетачка за умишлено убийство
13
0
 
19
 
! Отговори
стефановТози преди 7 години
Този психопат е потенциален убиец. Ако до сега не е убил човек на пътя то най скоро ще стане и после ще се питаме какво стана! А нашето правосъдие се договаря. За пореден път се уверявам,че правосъдната ни система е една от най корумпираната в България. Яко лапане пада при тя
12
0
 
13
 
! Отговори
Webley revolver преди 7 години
"На 3 август шофьорът бил спрян за проверка в сутрешните часове в кв. "Максуда" заради неадекватните му забавени, забелязани от полицейски екип." Ко речии?! Вй, журналиСТИТИ!
11
0
 
18
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
До Един от Северозападаи кво, на всички ше мине през главите, само на учителката през кръста. после жена му ше обясни при карбовски че човека е стресиран и емоционално нестабилен, иначе е жив ангел, и тоя ше дудня че се разкайва по всички медии и ше го пуснат. щото е човек на некой дето не е човек.
10
0
 
16
 
! Отговори
Бай Хой преди 7 години
Споразумяли се колко да му вземат и той колко ще даде. Чиста сделка от битака, никаква разлика
9
2
 
15
 
! Отговори
втори от Северозапад преди 7 години
С това НЕправосъдие тоа индивид след 6 месеца е свободен, и ще сгази 3 -*** , (дано не са деца) и ще се признае пак за виновен и 3 год условно!!!!
8
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно в англия законите са горе долу същите, с тази разлика че се прилагат. А да, ако убиеш някой и си пил - 14 години затвор. Никакви условни!
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 6Е как защо! А с кой ще си казват наздраве ушевите! Ако си мислите че милиционер пие малко значи сте за хапчета!
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Един от Северозападаинтересно защо пияните вече не са опасни, ченгетата винаги дебнат хора пушили трева уикенд-а, отиващи на работа, а тоя си е дилър, *** явно за нашие закони няма разлика
5
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мисля че 6 месеца е достатъчна присъда! В другите страни за такова провинение ще му лепнат минимум 2 години задържане и принудително лечение като първа опция или петарка зад желязото! Наистина сме много зле с присъдите! Присъдите трябва да са хем хуманни но и строги! Великото българско правосъдие пак издиша както обикновенно!
4
1
 
45
 
! Отговори
123 преди 7 години
БРАВО!!!Докато имаме такива "закони" нищо няма да се промени.Пожелавам на съдията да го срещне един такъв.А то ще стане,с тази отложена присъда от цели пет месеца за срок от 5 години
3
0
 
26
 
! Отговори
Фори преди 7 години
Е не бива така!Ако паднеш под 10 наркотика, то нивото на кръвта в дрогата ти започва да се вдига до опасни нива и можеш да причиниш катастрофа.Такива трябва да ги наказват!
2
1
 
39
 
! Отговори
Браво преди 7 години
Супер сме, Темина не е сляпа тя е направо инвалид. Като БГ съдебна система няма никъде.Няма значение какво правиш- резултата е винаги един и същ, пускат те.Прависъдието е наказание за нещо което си направил, у нас в БГ е поощтевние че можеш да правил каквото си пожелаеш.Скоро ще започнат да се стрелят без последици, дано започнат отгоре.
1
4
 
61
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Тоя си кара дрогиран, а през това време пресича група от детската градина, или няколко ученика, деца на ваши роднини, или вашите.А той-със забавени реакции...Представете си тази ситуация, и после ми обяснете, колко са нехуманни китайците, защото на заловения дрогиран или само с една доза в него, наказанието е само едно-разстрел на центъра на стадиона, публично, а роднините плащат куршума. А *** се дрогирай или продавай дрога, ако знаеш, какво те чака?