Сигнал за бомба прекъсна делото за референдума на Слави

Следващото заседание на съда ще е на извънредна дата
Обновена: 11 май 2017 14:15 | 11 май 2017 14:15, Веселина Йорданова
21
Сигнал за бомба прекъсна делото за референдума на Слави
Снимка: БТА, архив

Сигнал за взривно устройство е прекъснал заседанието на Върховния административен съд по делото за референдума, иницииран от "Шоуто на Слави". Това стана ясно от съобщение на ВАС.

Още по темата
Делото бе образувано след жалба на Инициативния комитет, инициирал референдума.

Следващото съдебно заседание ще бъде насрочено за възможно най-близка извънредна дата, която да осигури редовното призоваване на страните, уточняват от съда.

Петчленен състав на Върховния административен съд трябва да реши задължително ли е допитването.

Петчленният състав на ВАС заседава, след като преди време тричленка отмени решението на ЦИК, с което референдумът бе обявен за незадължителен.

Мотивите на магистратите бяха, че комисията е отчела неправилно броя на участвалите в допитването, защото е взела предвид само броя на намерените в урните пликове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: Слави Трифоноввас
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
писна ми от този слави. не бяха референдуми,не бяха протести...един чалгаджия го направихте национален герой. с милионите в сметките се бори за народа, хайде,бе !
15
0
 
6
 
! Отговори
анатомия и дисекция преди 6 години
на "революцията: четете по-надолу и ще разберете как прости, немислещи хора са направили 1917, 1944- "да ги изметем, изринем".. и след това? сядаме ние и управляме.И ще установим САМО една партия с МАЖОРИТАРНАТА система и Путин ще пляска: "***". пак настана социализъм.Това е :"възторгът на масите" големи катастрофи създава.
14
1
 
9
 
! Отговори
_ преди 6 години
А разследват ли следователи КОЙ е изпратил сигнала: от антуража на Трифонов, по негова поръчка; ВИНАГИ да има неразбории, "метежи", НЕДОВОЛСТВО>ТОВА е животът му.
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДА ГИ ИЗРИНЕМ С БУЛДОЗЕР ОТ ПАРЛАМЕНТА....
12
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мажоритарните избори ще доведат до диктатура, липса на опозиция. Вожда ще управлява 35 години като Бай Тошо, и ще чакаме от Големия брат, който преди беше СССР, а сега е САЩ и ЕС, да ни го смени, когато на него не му е удобен или престарее.
11
0
 
4
 
! Отговори
kauman преди 6 години
dnes bombi...utre boi s ispanski domati i iagodki...
10
5
 
10
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Театро БОКО ЦУРКО !!!
9
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Славчо давай до край ,ще ги изхвърлим всички боклюци от парламата,да ги изгорим живи тия проклетници дето ни карат да живеем в неморално ,да изхвърлим ***, и тук е пълно *** където пишат срещу теб ама те са си мишки държавни виждат че им идва края на боклюците ща ви изям боклюци мръсни несретни 1 лв ще взимате боклюци , ще слушате народа. *** ,,240 души сте ще минем през вас като меечка чрез кошер ако. Не се осъзнаете нещастници
8
18
 
9
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
Славчо обслужва ГЕРБ с този референдум и мажоритарните избори, които са изцяло в полза на ГЕРБ. А кажете ми как може да казваш, че си против ГЕРБ, а да искаш да мине такъв закон, който да бетонира ГЕРБ вечно да управляват и да станат несменяеми?
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 10Знаеш, че българите гласуват партийно, а не личностно. Това е основният проблем-ние не гледаме лица, а партий/идеи. Цецка може би беше изключение, тъй като беше толкова лош кандидат, че и някои десни гласуваха за ляв.
6
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
мажоритарен избор означава ЕДИН, пак повтарям ЕДИН кандидат, избран от район. кандидатът с най-много проценти, който е най-харесван от местните. и най-вече край на парашутизма - някакви от хасково да стават депутати от видин например. който изкара по-читавите личности, печели в съответния район. и ако един депутат отпадне, не влиза отново парашутист, а се правят нови локални избори.
5
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
слави бил инсценирал бомбата :)..абе вие четете ли въобще? предният съд е ОТМЕНИЛ решението на цик, т.е е казал, че референдумът е задължителен. от какъв зор да прави инсценировки тогава слави? напротив, 2,5 милиона гласували на референдума (колкото и на последните избори) имат интерес съдът да реши бързо. че към момента нито президента, нито референдума са задължителни :) понеже гласуваха 2 в 1 :)
4
1
 
6
 
! Отговори
los преди 6 години
fashistite ot bsp i talibanite ot dps sabotirat bg narod suveren?!
3
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И КАК ТАКА ГИ ПОДАВАТ АНОНИМНО ТЕЗ СИГНАЛИ И НИКОГА НЕ ГИ ХВАЩАТ БЕ :-) :-)ЦЕЦО УХОТО НАЛИ ПОСТОЯННО ПОДСЛУШВА..ВСЕКИГО И ВСИЧКО..НАВСЯКЪДЕ ОСЕЯНО С КАМЕРИ..ЧЕНГЕСАРИ И РОДНИНА...МИЛИЦИОНЕР..РОДНИНА..МИЛИЦИОНЕР!БЪЛГАРИЯ ДИГИНАЛЕН ЦЕНТЪР ЩЯЛА ДА СТАВА!ПЪК АНОНИМНИ ЗАПЛАХИ ДО СЪДА..ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА КИ Р.Л.И.ВИТЕ МНЛИ ДЕТО ПО 100 АЛО ИЗМАМИ ПРАВЯТ НА ДЕН
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До сминдух енд чесънС оглед, че ГЕРБ като нищо ще имат пълно мнозинство, ако се дели мажоритарно, не мисля.Мажоритарно значи секция по секция, който спечели- той е, без значение общ брой гласове, сборове, и проценти на партиите като цяло.Тоест, и най-
1
1
 
32
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Сам по себе си резултата от референдума си е бомба за партиите от статуквото.