Защо шизофреникът-бияч е на свобода? Лудницата – от отворен тип!

Прокуратурата: Ще изчакаме становището на вещите лица
17 май 2017 14:15, Анисия Иванова
110

Центърът за психично здраве – Бургас, където е пребивал биячът на възрастната жена, е от отворен тип. Това каза пред Bulgaria ON AIR Йовита Григорова, говорител на Апелативната прокуратура в града.

"Това означава, че хората, които се лекуват в него, имат право свободно да се придвижват", обясни тя и потвърди, че заподозреният е страдал от шизофрения.

Още по темата

По думите й прокуратурата в Бургас ще изчака становището на вещите лица, които трябва да се произнесат за степента на вменяемост на мъжа. От заключението им ще стане ясно дали той може да бъде привлечен към наказателна отговорност.

Както Dnes.bg съобщи, скандалът е станал на 9 май следобед на автобусна спирка в бургаския квартал "Изгрев", когато пенсионерката е нападната безпричинно в гръб от млад мъж.

След ритника нападателят - 26-годишният Живко Кючуков, се връща няколко пъти заканително и с крясъци при жертвата си.

Според медицинската експертиза възрастната жена (72-годишната Виолета К.) е със счупен таз.

По случая са разпитани множество свидетели – очевидци. Образувано е досъдебно производство за хулигански подбуди на мъжа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе каква улица, те шизофренците окупираха половината вицепремиерски кресла вие за улицата говорите...
59
1
 
6
 
! Отговори
д-р Исня преди 6 години
"Центърът за психично здраве Бургас, където е пребивал биячът на възрастната жена"Ама той и в центъра си е "пребивал"!ХАХАХАХ
58
2
 
17
 
! Отговори
въйййй преди 6 години
Добре дошли в България! Освен ,че сме евтина дестинация за алкохолен туризъм и за евтини момичета, вече се оказваме и държавата с отворени лудници ! Само Парламента ни е затворен и там пиле не може да прехвръкне от всенародната любов към неуморните ковачи на закони!
57
7
 
15
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Евроатлантическа България - лудница от отворен тип !
56
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
80 години ни управляват и.д.иоти и ние само търпим. Е, кой е ненормален?
55
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При цар Борис преди 44та години живеехме най-добре, а за последните 75 години комунистите побъркаха хората и съсипаха държавата.
54
3
 
24
 
! Отговори
по-по луд преди 6 години
Шизофреник рита баба, а нормалните хора не им пука! Кой е по-по ненормален? Нормално ли е да гледаш как ритат бабичка и не правиш нищо? Иначе тоя *** утре на спирката може да изкара нож и заколи някое дете.
53
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много си прав, човече. 10 години ми отне да обяснявам собствените си родители, че трябва да си отстояват правата. И пак не се научиха съвсем. Това тяхното поколение е...немам думи. Каквото и да стане, мушва главата в раменете и отминава. Шефът го гърчи, мутри го управляват, правят го на нищо и той само си трайка и плаче в ъгъла. Ама по-лошото е, че са научили някои хора и от по-младите на лафа за преклонената главица. Тъжно, тъжно...
52
0
 
1
 
! Отговори
Оня преди 6 години
До анонименМдаа и това го има за съжаление :/
51
1
 
8
 
! Отговори
Оня преди 6 години
Не съм ***... просто си разсъждавам :) само чета "докога, кога, колко време" и всички искат промяна апък главите им в задниците заврени ;) това имах предвид.
50
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
троловете налазиха и тука. Абе, я разкажете, как е всеки ден да постваш едно и също срещу 2 ст. на пост? Не ви ли омръзва леко?
49
1
 
8
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Важното е народът да е под стрес ! Та да могат айдуците в София да си крадат спокойно...
48
3
 
18
 
! Отговори
Оня преди 6 години
Хем всички са много мъдри, а като дойдат избори Бойко печели... как става тая работа?
47
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
чудя се дали да се връщам в България...не искам да ме управлява Бойко и Цветанов да ми е наемодатЕл. ....това не е моята България,съжалявам....
46
1
 
19
 
! Отговори
BG преди 6 години
Нямало пари за лудници, ама я да проверят журналистите лекарите и министерството на здравеопазването колко са се нагушли покрай "шизофренията" на такива - прегледи, клинични пътеки, лекарства - всичко проформа и всичко на наш гръб + ритниците и побоя !Както е казал Георги Марков, в една комунистическа държава не е важно да свършиш една работа, важно е да ОТЧЕТЕШ че си я свършил. Бас ловя че "лечението" на тоя е отчетено най-надлежно и най-надлежно държавата е платила за това !
45
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
10 години в ЕС - демографската криза, най-бързо измираща нация, села призраци, страховита бедност, вилнееща престъпност, мародерства над безпомощни стари хора, съсипано здравеопазване и образование.
44
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При комунизма лудите редовно пребиваха бабите на спирките, но комунистите криеха това от народа.
43
0
 
26
 
! Отговори
<><> преди 6 години
Лудница от отворен тип .....ходиш където си поискаш и на месеца един път отиваш да ти дадат два три аналгина ! Нарочно ли пускат тия откачалки сред нас и не ги лекуват не знам ! Откачалки, амуджи, "роми" ........поклон пред сливенските полицаи дето скоро потрошиха сливенското гето и намяло дете нямало дядка ....
42
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При соца нямаше тоалетна хартия и банани и в магазините имаше само грозби български стоки а сега имаме тоалетна хартия, по магазините вече няма грозни български стоки а само запатни стоки като корекоми са и хората карат западни коли и прават тапи на границата по празниците.
41
17
 
6
 
! Отговори
do 37 Анонимен преди 6 години
Хлопа ти дъската човече или си платен *** на комунистите. Я вземи сравни преди и сега - какви и колко коли караха преди и сега, екскурзиите преди и сега, благосъстояние, какво имаше по магазините, какви хилядарки метат бабите.Преди не ти трябваше да срешнеш луд, а само да кажеш нещо срещу властта и те скъсваха от бой в мазетата. Много ви се иска да се върне ТОГАВА, щото бяхте от тея, дето тормозеха и живееха на чужд гръб - членовете на БКП и активните борци.