Перата за делото си: Фарс, поръчка...

Действията си той определи като "общественополезни"
19 май 2017 15:00,
19

Бургаският окръжен съд ще се произнесе до месец дали ловецът на бежанци Петър Низамов – Перата ще бъде осъден или ще потвърди оправдателната присъда на първа инстанция. Прокуратурата поиска две години затвор за Перата при общ режим на изтърпяване на присъдата.

Още по темата

Петър Низамов, известен като Перата, определи процеса срещу него като абсолютен фарс и поръчка, а действията си определи като общественополезни.

"Как какво да очаквам? Разбира се, оправдателна присъда, както беше на първа инстанция. Абсолютно съм невинен по всички обвинения. Всичко е ясно. Въпросът е вече какъв натиск е бил оказан отгоре от съдии и прокурори", коментира Перата, цитиран от Bulgaria ON AIR.

През цялото време Петър Низамов излъчваше на живо с телефона си в интернет, защото медиите го цензурирали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
3
 
! Отговори
Перата - помияр преди 6 години
Много се смея, как някви хора дето изобщо не го познават, сега се застъпват за тоя ***!Колко хора наръгаха и осакатиха тия изгревски *** ако знаете....До вчера се разкарваха голи до кръста и боси по центъра, само с по един нож запасан на кръста!Айде да си говорим истината ако искате! Малко ли наркотици развързахте и кздрусахте?Как е приятелчето ти Голямата Рижа ? Май изтина вече под земята! Както пих едно малко за него, така ще пия и за тебе!
13
2
 
2
 
! Отговори
Пустиняк до циник преди 6 години
Цинико неспасяема ***. Хвалиш друг *** като теб. Възхищаваш ли му се. Докато ти страхливо вкъщи лочиш алкохол, Перата беснее и крещи нечленоразделни звуци. Да не мислиш, че за теб го прави бе мишко. Нали утре като се разпаше още повече, ще му скимне че си го погледнал накриво, и ще ти смажат фасона и на теб, с оправданието че имаш неславянски вид и миришеш на бъчва.
12
1
 
10
 
! Отговори
Бай Хой преди 6 години
Абе и мен някой ако ме набие и върже, после ще кажа, че ми е взел и парите. Да си го върна един вид
11
1
 
10
 
! Отговори
До 11 преди 6 години
Какви свидетели бе мен, те не могат да ги открият за делото. ХОрата вече поздравяват със" гутен таг" и живеят по добре от нас със немските помощи.Да не говорим че всички са родени на първи януари, *** плодовитост дата
10
1
 
12
 
! Отговори
Циник до 11 преди 6 години
Еееее...малко ги е бил значи...щом още са можели да гледат!
9
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А афганистанските балерини защо не са си стояли в държавата?В *** изтрещелото общество живеем.Всички циврят за някакви престъпници-талибани.Младежи били миличките бежанци.Ми те терористите обикновено са младежи не са дядовци на по 80 години с бастунчета.
8
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей стига сте разкарвали Перата да не ви разкараме от кабинетите м ъ р ш и туй да не ви е бащиния, оставате човека на мира.
7
4
 
16
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Единствения АКТИВНО изразил гражданска позиция! Преджобвал афганците - ще се разплача...и ча*лмите им да беше продал!А политкоректните, умните и красивите ...мушмуроци - изразяват позиция във форуми, и говорилници..После се чудят - как афганските мундари горят националния ни флаг - в знак на благодарност, че не плащат сметки за ток, и парно...и нагъват телешки пържоли!Браво Динко!
6
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
героите на новото помиярско време
5
2
 
8
 
! Отговори
Ds преди 6 години
Pera, Pera, Pera !!
4
3
 
19
 
! Отговори
Бай Колю преди 6 години
Понеже хванаха и осъдиха всички други престъпници,та остана само с тоя да се занимаят (че и нас да ни занимават с него)...
3
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пуснете го!!!На майтап ги е връзвал.
2
17
 
9
 
! Отговори
Да иде дачупи камьни преди 6 години
Аз не искам някакьв незаконен пазител да стьрчи на Бьлгарската граница за да джоби имигрантите и после да говори че е бил обществено полезен! Щом иска да бьде турчето назимов полезен патриот, да мете улиците в Бьлгария и то срещу заплата! Искам полицията да пази Бьлгарката граница!
1
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обществено полезни!!?? Да не е чистил градинки?