Килърът строител: Нямам обяснение какво се случи

Защитата поиска домашен арест, СГС го остави зад решетките
Обновена: 20 май 2017 21:11 | 20 май 2017 21:09, Анисия Иванова
99
Килърът строител: Нямам обяснение какво се случи
Снимка: Булфото

Софийският градски съд остави в ареста Драгомир Драгомиров, задържан за двойното убийство, което стана преди два дни в столичния квартал "Витоша". Тогава бяха застреляни Вячеслав Коев и Стойка Мишева, а синът й тежко ранен.

За инцидента беше задържан Димитров, а полицията обясни, че мотив за стрелбата били 100 000 лева, които мъжът трябвало да получи от известен период от време. Той е собственик на строителна фирма, а убитите - предприемачи.

Още по темата
В съдебната зала стана ясно, че Драгомиров е диабетик. Има и високо кръвно. Защитниците казаха пред съда, че той е баща на четири деца и цялото  семейство разчита на неговите доходи.

Прокуратурата се позова на разпита на няколко свидетели, които подробно разказали, как чули стрелбата и дори видели част от случващото се. Обвинението смята, че ако е на свобода Драгомиров може да извърши друго престъпление, независимо, че е с чисто криминално минало.

Защитата обясни, че не е ясно дали Драгомиров е разбирал действията си и е осъзнавал какво се е случвало. Вчера е било направено психиатрично изследване, според което мъжът е здрав.

Прегледът бил направен в нарушение, твърди защитата. Освен това Драгомиров се е намирал в колата си и сам се е предал и не е бягал от полицията. И за това защитата поиска домашен арест.

Съжалявам за инцидента, нямам обяснение какво се случи. Искам да се грижа за децата си, ще съдействам на разследващите, каза Драгомиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
2
 
15
 
! Отговори
До Явор преди 6 години
"Щото самозащита с бойни патрони няма."За това не знам. Но знам че по селата доста възрастни хора бяха зверски убити за една пенсия. Ако някога ми се случи подобна ситуация бих искал да има пистолет с БОЙНИ патрони. Иначе си прав че човешкия живот няма значение, но с малко уточнение. Живота на ЖЕРТВАТА няма значение. Престъпника сам си решава да го рискува, и едан камара адвокати го защитават. Колкото до полицията стават само да прибира труповете.
46
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива хора трябва да бъдат разстрелвани за назидание на други като тях. Такъв не може да бъде бизнесмен и човек, а да не говорим какво възпитание би дал на децата си подобен ***. Липсата на правосъдие в нашата страна даде на подобни твари възможността да се вихрят и да разчитат, че няма да бъдат наказани за деянията си.
45
14
 
15
 
! Отговори
Явор преди 6 години
Хвала на носенето на лично оръжие с абсурдното обяснение САМОЗАЩИТА. Що народ се изпотрепаха от яд и нерви, а не съм чул наскоро някой да се е защитил... Щото самозащита с бойни патрони няма. И знам, че ще отнеса минуси, но това няма значение. Значение има човешкия живот, който у нас все по-малко се уважава.
44
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той няма обяснение, но ние имаме, има и фенове.
43
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е тука 3 *** фира баце нема мърдане... верно дължали са пари ама не мое баце така треве да Ги излежиш
42
4
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Случая прилича като воения който гръмна корумпираната банкова чиновничка. ВОЕНИЯ СИ ИСКА РЕВИНАНСИРАНЕ ЗАЩОТО МУ СЕ ПОЛАГА, ТЯ ИСКА ДА ГО РЕКЕТИРА РЕДОВНО , КАТО СИ Е СВИКНАЛА НА ЛЕКИ ПАРИ. НО НА ВОЕНИЯ МУ ПИСВА И Я ГРЪМВА.
41
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно му е причерняло пред очите на човека. Като ти падне пердето не се знае... Поне тия обирджии са намаляли с двама. Само жалко за този които си изкарва доходите с труда си
40
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази практика да не се плаща и да се завличат тия които градат си върви от ВРЕМЕТО НА СОЦА. Като не ми плащаха напусках.Спасявах се с връзкарството.СЕГА ВРЪЗКАРСТВОТО ОТПАДНА. И СРЕЩУ РЕКЕТА , КАКТО В СЛУЧАЯ ИЛИ ПИСТОЛЕТ ИЛИ КАТО ПРИ Б.БОРИСОВ ПИЕШ СТУДЕНА ВОДА ЗА ТИЯ БЮДЖЕТНИ.Ама едно е да си клатиш краката на СИНЕКУРНА ДЛЪЖНОСТ. ДРУГО Е ДА ПОЕМАШ ОТГОВОРНОСТ И ДА ГРАДИШ.
39
5
 
7
 
! Отговори
Масоните преди 6 години
ще го спасят.
38
3
 
37
 
! Отговори
Рашо преди 6 години
Некоректни работодатели, корумпирани полицаи, прокурори, доктори, банкови чиновници, та ако щеш и професори.И на мен ми идва да грабна пищова и да почвам наред.
37
17
 
22
 
! Отговори
Рашо преди 6 години
Свобода за Драго.
36
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОЙ ИМА ГОЛЯМА ВИНА ЩОТО НЕ ГИ БИЛ НАКАРАЛ ДА МУ ПОДПИСВАТ ЗАПИС НА ЗАПОВЕД И НЯМАШЕ ДА СЕ СТИГНЕ ДО ТУК!!!!!!ТО НЕГОВАТА ЛОГИКА БОРИСОВ ТРЯБВАШЕ ОТДАВНА ДА Е РАЗСТРЕЛЯН ЗА ТОВА, ЧЕ СПРЯ ДА СЕ РАЗПЛАЩА СЪС ВСИЧКИ БЮДЖЕТНИ С ГОДИНИ ПРИ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ! И ДЪРЖЕШЕ ПАРИТЕ ПО БАНКИТЕ ДА МУ ПРЕВЕЖДАТ ПРОЦЕНТ ПЕЧАЛБА ОТ ТЯХ!И ДА БОРИСОВ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е РАЗСТРЕЛЯН НО УВИ НАРОДО ***!
35
7
 
13
 
! Отговори
Не може така ! преди 6 години
Не ме разбрахте! Аз не мога да одобря убийтсво по никакъв начин.......тихите води са най дълбоки!
34
3
 
6
 
! Отговори
neo5 преди 6 години
Минало* , не досие!
33
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е какво да четеме той е изграждал и си иска париъе.Не иска тухли и железо не е магазин.
32
22
 
13
 
! Отговори
neo5 преди 6 години
"Обвинението смята, че ако е на свобода Драгомиров може да извърши друго престъпление, независимо, че е с чисто криминално минало."Какво ти чисто досие, вече има два трупа зад гърба си, "мръсно, криминално" досие кога се счита, като убие над 20 ли?
31
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще има и други. Едно е да градиш, друго е да обещаваш
30
1
 
22
 
! Отговори
Килър преди 6 години
Съжалявам, че малко ви убих. Без да искам. Не беше нарочно
29
7
 
36
 
! Отговори
до 27 преди 6 години
Човек напълно ти вярвам, че е ДОБЪР и СВЕСТЕН ЧОВЕК! Ако не беше такъв нямаше да го завлекат със 100 000 лева. Те от добрите се възползват, *** никога не могат да прекарат. Дано има добра защита и то е ясно, че не е бил на себе си в момента на стрелбата...
28
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като не му плащат на арменски ли поп да се оплаче.За тях остават имотите за него ......?