Килърът строител: Нямам обяснение какво се случи

Защитата поиска домашен арест, СГС го остави зад решетките
Обновена: 20 май 2017 21:11 | 20 май 2017 21:09, Анисия Иванова
99
Килърът строител: Нямам обяснение какво се случи
Снимка: Булфото

Софийският градски съд остави в ареста Драгомир Драгомиров, задържан за двойното убийство, което стана преди два дни в столичния квартал "Витоша". Тогава бяха застреляни Вячеслав Коев и Стойка Мишева, а синът й тежко ранен.

За инцидента беше задържан Димитров, а полицията обясни, че мотив за стрелбата били 100 000 лева, които мъжът трябвало да получи от известен период от време. Той е собственик на строителна фирма, а убитите - предприемачи.

Още по темата
В съдебната зала стана ясно, че Драгомиров е диабетик. Има и високо кръвно. Защитниците казаха пред съда, че той е баща на четири деца и цялото  семейство разчита на неговите доходи.

Прокуратурата се позова на разпита на няколко свидетели, които подробно разказали, как чули стрелбата и дори видели част от случващото се. Обвинението смята, че ако е на свобода Драгомиров може да извърши друго престъпление, независимо, че е с чисто криминално минало.

Защитата обясни, че не е ясно дали Драгомиров е разбирал действията си и е осъзнавал какво се е случвало. Вчера е било направено психиатрично изследване, според което мъжът е здрав.

Прегледът бил направен в нарушение, твърди защитата. Освен това Драгомиров се е намирал в колата си и сам се е предал и не е бягал от полицията. И за това защитата поиска домашен арест.

Съжалявам за инцидента, нямам обяснение какво се случи. Искам да се грижа за децата си, ще съдействам на разследващите, каза Драгомиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
47
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
В Абсурдистан това е единственото възможно правосъдие.За жалост е така..хиляди са прецаканите хора от разни мошенници дето се крият зад закончетата..няма никаква справедливост и защита за обикновенния човечец..В един момент,това е начина поне достойнство да запазиш..На мен лично ми се,е случвало нещо подобно като на пича,но слава Богу,само материални щети нанесох и бързо се вразумиха..Иначе няма брат,газят те и те смачкват без да мигнеш даже.
6
4
 
65
 
! Отговори
sofeto преди 6 години
По мое мнение! Строителят си е свършил работата след което е започнало унизително многократна просия да му бъде заплатено извършената работа а предприемачите са му се подигравали или по точно са му плюли в с,урата на човека. При поредното унижение му е паднало пердето и без да се удържи е направил мазало в червено!
5
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може да звучи грозно, но такива случаи трябваше да има няколко преди 20 години и също няколко наяли се бюрократа трябваше да се опаткат, и корумпирани политици също и може би България нямаше да рови дъното като сега. Вместо да се сложат на мястото им, мошенниците са на челото на държавата и необезпокоявано съсипват съдбите на хиляди българи. Кипнало му е на човека, кой знае от колко време го правят на ***....Тях не ги съжалявам...жалко за човека и семейството му.....
4
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не само в строителството много случаи са и в земеделието Като фонд земеделие съсипа частни земедеоци за сметка на "мащабните проеити " на аредаторите.
3
34
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, затова НЕ трябва масово да се дават разрешителни за ОРЪЖИЕ! Това е нож с две остриета, а в живота има всякакви ситуации и лесно можеш да направиш непоправимото, ако оръжието ти е под ръка в този момент!
2
3
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тепърва ще има много такива случаи. Око за око, зъб за зъб! Като няма правосъдие, така ще е! Алчните мутрокапиталисти да свикват.
1
3
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Работил за мародерите, те решили да не му плащат. Случаи като този са стотици. След като няма институция която да помогне на човека, той решил да си помогне сам. Дано това съобщение бъде чуто от някои тарикати.