Оставиха в ареста граничарите, задържани на Летище "София"

На този етап все още не е ясно от колко време е работил вип каналът
Обновена: 27 май 2017 22:22 | 27 май 2017 22:22, Красимир Ангелов
13
Оставиха в ареста граничарите, задържани на Летище "София"
Снимка: Булфото

Специализираният съд в София остави в ареста шестимата задържани за трафик на нелегални мигранти през Летище "София", които бяха задържани при акция на прокуратурата и ДАНС, съобщава bTV.

Още по темата
По-рано през деня обвинението внесе искане за постоянен арест на всички в мрежата. Оттам заявиха, че се очаква поне още един арест на граничен полицай.

На този етап все още не е ясно от колко време е работел вип каналът, но разследващите са сигурни, че щом през него е преминал един човек, значи може да е преминал всеки.

По-рано днес главният прокурор Сотир Цацаров коментира акцията и заяви, че разбиването на групата за трафик на мигранти на Летище "София" не е знак към Европа, а към самите нас.

Според него с действията от вчера се предотвратява тежко престъпление и се пресича канал, който за първи път действа по този начин на въздушната граница. Главният прокурор уточни още, че разследването работи в момента и се установяват фактите и обстоятелствата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Не думай преди 6 години
Хванаха пионките, а шефовете които прибират парите и покровителстват каналите пак сухи
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДАНС нямат нито една успешна акция която да е завършила с ефективно осъдени. Щом участват ДАНС гаранция ще има пропуски и тези ще ги пуснат
9
0
 
3
 
! Отговори
досадна работа! преди 6 години
то още от едно време силовите служби на България подкрепят терористи. Официално в ШЗО обучаваха "партизани" и раздаваха оръжие а сега развиват "канали". Иначе по медиите много подробни "обяснения"
8
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
До не на нас тияАМИ ДА ЦАЦАТА ИЗПРАТИ СВОИ ГЛАВОЧИ ДА ПРИБЕРАТ ДОКУМЕНТИТЕ С ИМЕНАТА НА МИЛИАРДЕРИТЕ И ОСТАВИ 20--ТИНА ИМЕНА С 200--300 000 ЛЕВА БОРЧ НАПРИМЕР--ЦВ- ВАСИЛЕВ А ВСИЧКИ ДРУГИ СЕГА СА ВЪВ ВЛАСТА
7
5
 
10
 
! Отговори
от вътре преди 6 години
ГЕРБ пазеше всички бандити в униформи и корумпирани полицай и по тяхна вина в системата на МВР е хаос и бардак,няма никакъв контрол над полицаите.
6
1
 
10
 
! Отговори
пънчо преди 6 години
Тези са най дребните в схемата.Смени се ръководния състав в МВР и всички остават очудени.Същото важи и за нарко бандите по кварталите просто се менят играчите на улицата зависимо от опеката.Без най висока опека няма как да действа този канал това е просто прах в очите на баба Вуна и дядо Пръцко.Колко истории имаше в последните години където се прикриваха висшите полицаи а дребни служители се жертваха временно пред публичното пространство. Е нали трябва да се защитят големите заплати
5
1
 
16
 
! Отговори
ужас преди 6 години
Пълен провал на скъпо платените ни служби толкова години да действа такъв канал на уж най охраняваното място летището и да не ги засичат?ами представете си какво е по границите където е бардак?пълен провал на системата за сигурност.
4
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече шеста петилетка гледаме как едни и същи клоуни, с едни и същи номера си "менкат" партиите като политически пеперуди и влизайки във властта се израждат в икономически и финансови гъсеници, унищожават икономика ,държава и народ!Не е ли време да хванем баданарките и да обезпаразитим държавата?Крайно време е да "за-БЕЛЕНЕ-исаме " бандата международно организирани от Еврог-ейския съюз престъпници и терористи!Бойко го слушали в тоалетната,но не знаели за контрабанди и канали за чужденци!БАСТА!
3
1
 
3
 
! Отговори
Fla преди 6 години
Ne e sigurno.Ja da vidim kak.
2
2
 
43
 
! Отговори
САНКЦИИ преди 6 години
В Понеделник ще ги пуснат и след 2 години България ще им плати обезщетение за морални вреди . То не бяха арестувани Кметове , Митничари , Граничари , Политици , Министри , Депутати , Банкери , Лекари и т.н . , да сте чули че някой е Осъден дори на глоба 5 лева ?
1
2
 
29
 
! Отговори
не на нас тия преди 6 години
Цацата да каже защо беше първи в събарянето на КТБ, да не се опитва да се прави на активист.