Абитуриентът, прегазил жена на "зебра", остава в ареста

Магистратите не уважиха искането на защитата за по-лека мярка
31 май 2017 15:45,
9
Абитуриентът, прегазил жена на "зебра", остава в ареста
Снимка: Архив, Булфото

Пловдивският окръжен съд остави в ареста Асен Гюрганчев, прегазил жена на пешеходна пътека в Пловдив, съобщиха от Съдебната палата.

Магистратите оставиха без уважение искането на защитата му за изменение на мярката му за неотклонение от "задържане под стража" в по-лека.

Припомняме, че в средата на април Асен Гюрганчев връхлетя върху 61-годишна жена, пресичаща на пешеходна пътека. Шофьорът не спрял и избягал, а полицията го издирва почти денонощие.

Съдът счете, че и понастоящем са налице законовите предпоставки за продължаване на взетата спрямо обвиняемия Асен Гюрганчев мярка за неотклонение "задържане под стража".

Според доказателствата по делото е налице обосновано предположение, че е той е извършил престъплението, в което е обвинен и съществува и реалната опасност от укриването на обвиняемия.

Определението не е окончателно и подлежи на обжалване пред Апелативен съд - Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гробарите трепят възрастните българи защото БиБитко рече, че възрастните изяждат бюджета на страната. И те си трепят. Изпълняват заръката на Падишаха на Вселената щото са винаги верни на партията ГРОБ.
7
2
 
9
 
! Отговори
До 5 преди 6 години
Те не го казват по убеждение,те го правят за пари. Просто малки платени лакеи.
6
4
 
11
 
! Отговори
Ей юнаци! преди 6 години
Какво общо има политиката тук бе мушмороци невръстни. Това е един от вас,от вашето без мозъчно интернет поколение.Това целодневно висене и тролене пред клавиатурата ви изпива и малкото мозък който притежавате.Реалният живот е тъмна материя за вас .Само нихилизъм и пълна слободия ви е обхванало. Где да дойдат ,,другарите " на власт ,че да отворят пак ,,приемната" на Московска 5. Колко ли ще останете тогава???
5
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еххх все ГЕРБ ви е в устата..... всеки, който е престъпник е от ГЕРБ?!?! Знаете ли колко криминално проявени личности знам, които дори не си правят труда да гласуват и не знаят половината партии, за които имат възможност да дадът гласа си?! И още колко, които отиват да гласуват просто за гаврата?!?!?! Ама вие си коментирайте "престъпник=гербадждия", ако това ви кара да спите по-спокойно!!
4
1
 
36
 
! Отговори
Когато се случи това преди 6 години
нещастие, много лошо впечатление направи бабата на момчето. По ТV излъчиха опита да се вземе интервю от семейството му. Излезе бабата, започна да обяснява колко е примерен и безукорен внукът й, а после се завайка, че е толкова млад, а ще лежи в затвора. Нито дума на съжаление относно това, че е отнел живота на човешко същество!Това показва в каква среда е израснал и по принципите на какъв морал е възпитаван - той и интересите му са над всичко, останалите са без значение,включително и животът им
3
4
 
37
 
! Отговори
Az преди 6 години
Айде стига вие с вашите глупости бе, ГЕРБ, МЕРБ. *** си е ***, дали ще е от ГЕРБ или БСП все тая, дано си полежи повече в затвора, а не утре да го пуснат
2
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
taka e ГЕРБ ...тва им е електората , бандити и разбойници
1
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са бъдещите избиратели на ГРОБ. Властите в БГ ги стимулират и поощряват.