Ралф побойникът – общ работник във фабрика за млечни продукти

При пристигането си в Слънчев бряг, чужденецът вече бил пиян
256
Ралф побойникът – общ работник във фабрика за млечни продукти
Снимка: Facebook

53-годишният швед Ралф Гьорг Сундберг, който ритна без причина камериерка в хотел в Слънчев бряг,  е общ работник във фабрика за млечни продукти.

Той е със средно образование, а адресната му регистрация е в град Бисгордън, съобщи "24 часа".

Още по темата

Вече е установено, че при пристигането си в Слънчев бряг, чужденецът е бил пиян.

В хода на разследването са събрани данни, че той е употребил голямо количество алкохол по време на пътуването си към България.

Ралф и брат му, с който пристигнали у нас, пътували часове наред с влак, за да стигнат до летище, от което излетели към България.

Тъй като при първоначалното му задържане на 4 юни чужденецът е отказал да му бъде взета кръвна проба за алкохол, ще бъде назначена експертиза, при която по специална методика да се изчисли количеството алкохол в кръвта на задържания по време на деянието, казаха от прокуратурата.

Срещу 53-годишният летовник е повдигнато обвинение за нанасяне на лека телесна повреда при хулигански подбуди, за което законът предвижда до 3 г. лишаване от свобода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
0
 
47
 
! Отговори
КЛИЕНТ преди 6 години
РАГИН СЪГЛАСЕН ЛИ Е ДА ОСТАВЯМ ПО 1ООО ЛЕВ НА ДЕН В ХОТЕЛА МУ,ОБАЧЕ ВСЯКА СУТРИН ДА МУ БИЯ ПО ЕДИН ШУТ В ЛАКОМИЯ ***?
154
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човекът-като представител на ШВЕЦИЯ-е постъпил правилно,но конкретната личност-представител на БГ- като жертва е неправилна!На нейно място трябваше да е всичката политическа па.плач от кликата "Кобурготски-Живков",която от псевдо-социализма -след 1956г -ни обработва като бежанци от капитализма и се стреми да превъзпита народа ни в "европейски ценности"-рок и банани! Не може идеала на диваците и наркоманите да е идеал на създателите на четвъртата писменост в света,на Ботев,Левски и Г.Димитров!
153
29
 
2
 
! Отговори
Браво! преди 6 години
Браво на Ралф - браво на човека, че се е пробудил от Системата на илюзиите и е започнал да раздава правосъдие!!!Много ясно, че побойник ще го изкарат - така е по-удобно!!!
152
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе не та знам какъв реалист си, но не биваш. Няма значение кой какъв е. Такова нещо трябва да се наказва без оглед на националност, раса, пол или каквито и да е други критерии. Иначе е дискриминация ;)Обаче понеже е европеец с по - високи възможности, държавата трябва да се постарае да събере възможния максимум от глоби, такси и т.н. Богатите се учат най - лесно като им бръкнеш здраво в джоба. Толкова здраво, че да е на прага на фалит.
151
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И да плати всички разходи на държавата, включително заплатите на медици, лаборанти, полицаи, съдии, прокурори, министри и т.н. И обезщетение на жертвата. Ако няма пари да си ги изработи, като му се удържат пари за охраната и издръжката като в 5 звезден хотел.
150
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човекът просто е по-ниско интелигентен и пиян, и след като са му паднали задръжките е направил това, което целия запад мисли за нас но го прикрива с лицемерие. На всичко отгоре виждате, че отношението на българските работодатели към нас е като към роби, които трябва безропотно да поемат всичките мъки на земята.
149
7
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Какво ЛИЦЕМЕРИЕ! В страната на ненаказаните крадци, Бсеров невинен, полицаи, митничари, побойници всички невинни, наркодилари и крадци са депутати, избити зъби и бой с бухалки по кръстовищата, сега сме възмутени че Швед ритнал жената??
148
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано да му сложат максимума за да се порадва на ромски ласки достатъчно дълго
147
0
 
23
 
! Отговори
Тъпанар преди 6 години
Ами Рагин, вместо да го мисли тоя и немуподните, за да запази българския туризъм, да вземе да си ги води и тях, да им пуска жена си и децата си и да остави майка си и тъща си, да ги ритат когато не са на кеф гостите му. Т.ъ.пан.ар!
146
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се въведат санкции, който откаже проба за алкохол - се приемам някаква стойност от поне 3 промила, която да води към определените последствия.
145
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя , швед да ходи в Ярлово при роднините на Рагин!
144
0
 
32
 
! Отговори
Шут преди 6 години
Не знам за Ралф, но аз плащам 5 лв. на Рагин, за да го изритам в муцуната рагинска. И да мълчи после, че може да му се разсърдя и да не повторя.
143
1
 
7
 
! Отговори
младен преди 6 години
При Недко цигулката тоя!!!
142
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕВРОПРОСТАК
141
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 142Много са прави хората да мислят така, самия Б.Б. си го каза най-откровенно - държавата ни е съставена от лош човешки материал. Преобладават чалгари, простаци и мутри, а интелигентните и културни хора са малцинство. Не случайно страната е във вечна криза на какво ли не.
140
1
 
18
 
! Отговори
бай М....л преди 6 години
Ох на батко !!! Дано да го пратят в затвора в Пазарджик..... Розовото му сбръчкано дупе ще заприлича на цъфнала майска роза ! Нашите шведи ще го орат като за световно !
139
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Недоумявам наистина, честно ви казвам, недоумявам как една обикновена пиянска история, каквито стават по няколко хиляди на ден по всички курорти по света, може да добие такъв национален отклик, да се говори дори за война с Швеция и какви ли не глупости. Та това просто си е един пиян психар, койото е извършил престъпление, за което ще си бъде съден според закона.Какъв точно ви е проблемът да коментирате 3 дни тази случка.Това ли е най-важното в Държавата България ???
138
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А вицепремиера кога ще го вкараме в затвора? Чакаме го да избяга ли?
137
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ужас , на ония никак не му пука, почти съм сигурна, че ще се измъкне безнаказано,...А на валери симеонов пукаше ли му?
136
1
 
8
 
! Отговори
Made in Japan преди 6 години
до Ина! Ам разбирасе че ще се чуства виновна, няма човек да не знае че на сльнчака собствениците са мутри! Там за да отвориш сергия за сльнчеви очила примерно, мара бясната ще ти кажи на калкулатора че един квадратен метьр струва 5 000лв!