Ралф с ритника в ареста за 48 часа. Ще го пуснат ли! Решава Темида

Групи във Facebook призовават съда да е безкомпромисен с "изверга"
7 юни 2017 14:15,
205

 

Районната прокуратура в Несебър е настояла пред съда за постоянна мярка "задържане под стража" за 53-годишния швед, който изрита брутално в главата камериерка на хотел в Слънчев бряг.

Към момента Ралф Георг Сундберг е за 48 часа в ареста, и дъщерята на ритната жена изрази опасения пред Dnes.bg, че "ако не се повдигне ново обвинение – утре ще го пуснат и в петък ще излети".

Още по темата

Очаква се в четвъртък, 8-ми юни, Районният съд в Несебър да му гледа мярката за неотклонение и да реши дали ще бъде задържан за постоянно, или ще бъде освободен.

Междувременно Facebook групата Национален Протест срещу безобразията в България публикува снимка на шведа и призова прокуратурата и съда да предприемат мерки "изверга" да не напуска ареста и България.

"Очакваме съда да не е милостив", споделиха инициаторите на петицията.

Министър Николина Ангелкова вече обяви, че инцидентът с камериерката е "изключително брутален".

"Задължително трябва да се вземат мерки и те се вземат. Важно е в такива случаи да се съобщава веднага и до полицията", настоя тя.

Пред Bulgaria ON AIR Румен Драганов от Института за оценки и анализи на туризма настоя, че камериерката трябва да получи 50 хил. евро обезщетение.

"Ако това се случи с който и да е в страната, от която идва чужденец, там той трябва да заплати 50 хил. евро", продължи Драганов, като подчерта, че не шведите са виновни, а нашата цяла правораздавателна система.

По думите му обществото ни трябва да има достатъчно силен натиск върху нея и българите да притежаваме силно достойнство да защитаваме всеки български гражданин.

Темата коментира и Благой Рагин от Българската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите, който твърди, че този тип инциденти могат да се случат във всяка една страна.

"Скандинавците са чувствителни и колкото повече се отнасяме негативно към тях, толкова повече се страхувам да не ги загубим като туристи. Една бедна България не може да си позволи да загуби този пазар", смята Рагин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
0
 
1
 
! Отговори
Limonovirezanki преди 6 години
Siakash e ritnik po kratunata na bg pravosaden ministar....Ama nie tosi film ne go li gledahme ne mnogo otdavna na prezidentskite uzbiri v rbg?!
152
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано да му пуснат 2 - 3 гладни * в ареста да му спукат шведския *** в пряк и преносен смисъл.
151
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този Рагин няма ли кой да му изрита един ритник в алчната мизер.на кофа?
150
0
 
2
 
! Отговори
морт преди 6 години
един ритник в главата на всички в тази държава, които са съгласни да работят за мизерни пари, и си траят, докато тарикати им разсипват държавата. ритник за всички, на които не им пука за нищо, освен за собственото им оцеляване, и то в мизерия. ритник за това, че си оставаме овце. кого да ритне шведът - този който ти сваля кожата или теб, че му позволяваш? и не можеш да се събудиш още.като не вярвате в правосъдието, да бяхте се събрали 3-4 българи и да бяхте го опукали тоя опиянчен дядо вместо
149
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво общо имала цялата шведска държава с някакъв престъпен тип... И аз нямам нищо общо с корумпираните ни политици или с крадливите роми, полицаи, магистрати, съдии и прокурори, ама им сърбам чорбата повече от тях самите! Трябва на всеки подобен да се дава назидателна присъда - поне 100 ПЪТИ по тежка, отколкото трябва. Плюс обещетение на жертвата в европейски размери + обществено полезен труд + публично порицание - замеряне с развалени яйца насред някой голям площад. И да го дават по телевизият
148
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя дядка не може да си представи какво може да му се случи ако остане в България. Може да го пуснат под гаранция срещу минимална сума, а после я прокуратурата, а съда срещу още по - малка сума(понеже се е прибрал при изперкалите си сънародници), ще му забутат делото така, че да може да бъде открито чак 1 седмица след деня на страшния съд...Да ритне 60 годишна жена в главата... Тоя е болен. Мисля, за него ще е по - добре да го вкарат за платено лечение за 6 месеца в някоя психиатрична клинийка.
147
0
 
1
 
! Отговори
Кина преди 6 години
До Блокиран в Дневник... и не само шведските туристи да са информирани какво им предстои, ако следват примера на въпросния ***.
146
0
 
8
 
! Отговори
Кина преди 6 години
До Не знам,Как не се досещаш какво чисти жената ? - Повръщаното на някой друг ценен за туристическия "бизнес" ***.
145
0
 
7
 
! Отговори
Кина преди 6 години
Хайде сега Благой Рагин да заеме мястото на камериерката, след като я обезщети за преживяното, а този пиян *** - след прекрасните преживявания в български затвор, задължително с 50-годишна забрана за влизане в Република България.
144
3
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Добре дошли в страната на Майкъл Шийлдс,дрогираните скандинавци,и пр.балконинг изро.и.Още ли искате демокрация?Аз не.
143
8
 
1
 
! Отговори
Не знам, преди 6 години
чистата истина и не мога да съдя току така. Ако е виновен да го осъдят!!! И все пак камериерката какво чисти с парцалчето????????????????????????????
142
2
 
3
 
! Отговори
Guines преди 6 години
Finmin Goranov izmislil kak da digne dohodite na bg personal po morskite hoteli i da si gi zadarja v rbg na rabota...Klechat s edin parcal do vhoda i chekat nekoi shved da im ritne kartunata, stot sa mnogo chevrasti i rabotlivi trudovaci..posle padat kato bg futbaletist za duzpa...zastrahovatelite na turista imat sabitie...shveda ostava na toplo do bg alkohola za po-dalgo...personala ima topla kanarska zima...finmin bara 20 procenta ot dds...hotela se kassa ot klienti sled skandala.hei balkan
141
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво общо има цялата шведската държава с някакъв престъпен тип? Извършил е престъпление - ще бъде съден, без значение каква му е националността! Ако това беше станало в Щатите, Ралф вече щеше да търка нара по бързата процедура, докато тук хотелиерчето Благой трепери да не нарани душевността на шведите...?!
140
1
 
5
 
! Отговори
Esti преди 6 години
Kak li govori i pishe shveda s bg policai?! Video?! Oni razumiavat tolko starobulgarski...
139
0
 
2
 
! Отговори
Има много по-грозно преди 6 години
ДОМАШНО НАСИЛИЕ!!!! Къде да се оплачеш...не знам това е гадна тема!
138
4
 
6
 
! Отговори
wer преди 6 години
1. Сделката за изтребителите Грипен се замразява до изплащане на 5 000 000 Е обезщетение.2. Тоя *** да лежи 3 години в затвор в България3. Шведския крал да се извини публично на стадион Васил Левски.
137
1
 
19
 
! Отговори
марко преди 6 години
Вие представяте ли си ако българин изрита камериерка в Швеция какви са последиците - просто роднините му в България трябва да го забравят на всичкото от горе трябва да му платят и съдебните разноски и сумата за присъдата а дали ще го видят някога в България е отделен въпрос но ние отново ще проявим хуманност и човека ще си иде по живо по здраво
136
0
 
11
 
! Отговори
питанка преди 6 години
А бе, тази жена няма ли мъж, син, брат,братовчеди, за да се докажат като мъже ?
135
0
 
6
 
! Отговори
lasse преди 6 години
До lasseGoogle *** translation:Е, ако виждате на форуми тук в Швеция, той се смята за *** и мръсотия, а желанията са, че България ще го накаже колкото е възможно повече и ще го задържи дълго време в най-лошата дупка в затвора.
134
0
 
8
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Къде е Бойко......да се ядоса?!?!?!