Шведът Ралф ревна: Не помня, извинете ме! Съдът: В ареста!

"Моля ви, не ме пращайте в затвора. Не мога да спя, не мога да ям"
8 юни 2017 15:45,
236

Снимка: Булфото

Районният съд в Несебър остава в ареста 53-годишният шведски турист Ралф Георг Сундберг, който на 3 юни вечерта брутално изрита с ритник в главата 65-годишната камериерка Деяна Петкова. Инцидентът стана в хотел "Марвел" в Слънчев бряг.

Според магистратите има достатъчно доказателства, че той е извършил деянията, за които е обвиняем.

Чужденецът бе доведен в съда в 11:30 , малко след 15 часа той чу, че остава в ареста.

Още по темата

"Аз няма да се укрия, моля ви, не ме пращайте в затвора. Не мога да спя, не мога да ям. Извинете ме за моето поведение, но не си спомням. Моля ви!", каза през сълзи 53-годишният швед, но съдиите останаха глухи за сълзите му.

Ралф Сундберг обясни, че пристигнал в България заради нашето слънце, на което да лекува болестта си - псориазис.

При идването си в съда, конвоиран със съдебна охрана, чужденецът каза само: "Бях пиян, не помня".

Служебният защитник на шведа подчерта пред съдиите, че той е с чисто съдебно минало, съдействал е на разследващите и е дал обяснения, изразявайки съжаление за случващото се. Адвокатът поиска по-лека мярка, съобщи "24 часа".

Прокуратурата обаче контрира и поиска най-тежката мярка "задържане под стража", определяйки деянието на чужденеца като дръзко и брутално незачитане на правовия ред и законите в Република България.

Единият от наблюдаващите прокурори Радост Бошнакова, която е и ръководител на несебърската прокуратура, заяви, че хулиганският мотив е доказан чрез демонстративния стремеж на обвиняемия да прояви явно и грубо неуважение към обществото.

Държавното обвинение подчерта, че не е имало никакъв личен мотив за нападението над камериерката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
do 183Ами да беше обяснил на конкретните немци, че не знаят за какво говорят. И да ги беше попитал защо Хитлер е избил милиони? Не може да не знаят по тяхната логика.
153
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Питай шведите, както немците мене питаха оня мингал защо ритна немкинята в метрото? Аз им казах че това май беше украинка и са си говорили нещо за любов вероятно, но те ми отговаряха, че няма право да я рита, ама вие в БГ така или иначе не зачитате правата на жените...
152
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** няма националност, той просто си е ***! И мен ме е срам българи като правят простотии, ама не трябва да е така! Не може човек да се срамува, че някой негов сънародник е ***. Aз лично познавам двама шведи които живеят в България от години насам. Да им звънна сега да питам тоя що рита хората? Ми откъде да знаят.
151
0
 
26
 
! Отговори
nina преди 6 години
Искам да ви кажа това-бруталното прасе явно се опита да покани жената в стаята си,нещо й е говорил тихичко,каза тя.Диана или не го е разбрала,какво й говори,или се е направила,че не разбира и си продължи да работи.Това не му е за 1 път на Ралф,сигурно този номер е минавал по Азия и му се е отварял парашута.Но тук като не стана,се вижда как се върна и злобно я иазрита.Въобще не беше толкова пиян.Просто не е знаел,че има камери по коридора.Мръсен ***,жената трябва да го съди до дупка!!!
150
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рагин пък е подал оставка след натиск от министерството на туризма. Добре, добре. Този път държавата реагира адекватно.
149
0
 
9
 
! Отговори
Частен съдия преди 6 години
Това дебело прасе май разбра, че ще бъде изкупителната жертва на олтара на толерастията. Тоя път е в наша полза. Ще го охлузят яко, даже шведските представители ще са доволни от една жестока присъда, която после ще бъде намалена на условна, след макс 3 месеца. За да замажат очите на все пак рпостия народ. Дано поне жената вземе добри пари, че и се прочу, все е бенефит. Всяко зло за добро, както се казва:-)
148
0
 
1
 
! Отговори
Кара влака преди 6 години
Спокойно, всичко си е наред и билетите във 2ра класа са по-евтини от първа. Вие бостанджиите коя класа пътувате. Да, ама не.
147
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От време оно шведите ходят в Русия, преди в СССР, да се напиват до безпаметност. След това ги товарят да изтрезняват в самолетите, да си ходят у дома.У нас няма опит в това отношение. Оставили го сам да ходи като муха без глава и да върши поразии. Когато отново се напие като талпа, пак ще върши тъпотии сам. Ама ще си плати сега един урок за акъл парасъ, ако има.
146
4
 
2
 
! Отговори
ЧОвека НЕ ВИНОВЕН преди 6 години
ПОлзвана е техника за пълно обемно обсебване .С блок памет.Техниката е на извънзeмни нашественици през видео терористични комплекси и chlorine toxic weapТерористи отренирват убииства чрез обемно обсебване.Ползват обикновенно мощни екрани и камери .
145
2
 
6
 
! Отговори
новините преди 6 години
тоя б*ук работел като общ работник, смятай кво мекотело е и заради такова *ли трябва да снижаваме ли бе ??
144
0
 
18
 
! Отговори
българин... преди 6 години
АКО ГО ПУСНЕТЕ И НЕ СИ ИЗЛЕЖИ ПРИСЪДАТА ТУК ----ЩЕ УБИЕМ СЪДИЯТА!СТИГА УНИЖЕНИЯ И ГНЕТ ЗА БЪЛГАРИТЕ!!!!!!!!НЯМА ПОВЕЧЕ ДА ТЪРПИМ!!!!!!
143
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега ще помпаме мускули пред еУропата каква правова страна сме. Смях.
142
0
 
12
 
! Отговори
Тоз швед мног грозен преди 6 години
Че едва ли някоя жена би се навила да е с него, без да и плаща.Е, за тва е озлобен към жените.И смятай къв мъж е щом реве от предварителен арест за един ден.И сигурно дойстонството му е 7 см.Аман от *** по Черноморието ....
141
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шведите сами биха осъдили подобно деяние. Че са чувствителни е вярно, но само това. Чувствителни са към подобен тип деяния. Те са един от най-нормалните народи в света. Ако това се е случило в страната им отдавна извършителя да е зад решетките. Както се казва - всяко стадо си има м*рша. Те не са агресивни, напротив, дори са прекалено спокойни. Живял съм там около осем години. Не мисля, че е редно да си правите извод от някакъв си алкохолик
140
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пиян руснак размаха нож на лекарка и полицаи в Хисаря,...но той не идва от "шведските земи" !
139
1
 
8
 
! Отговори
5 години ефективна преди 6 години
защо тоя *** е по-охраняван от президента???
138
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 140нашите мутри всичките са си извадили жълти книжки и като ги хванат все са невменяеми
137
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пиян руснак размаха нож на лекарка и полицаи в ХисаряКъде са "патриотите" !?
136
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя човек изобщо не залиташе, не личеше да е пиян, отказал е алкохолна проба... според мен си е умишлена бруталия
135
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименkakvo sa 50ili 100 krona za kakvo govoris bilgarski pari 10 ili 20 lv ai siktir za takiva da niama milost te sa teroristi ne sa za obstestvoto dalech ot obstesvoto