Шведът Ралф ревна: Не помня, извинете ме! Съдът: В ареста!

"Моля ви, не ме пращайте в затвора. Не мога да спя, не мога да ям"
8 юни 2017 15:45,
236

Снимка: Булфото

Районният съд в Несебър остава в ареста 53-годишният шведски турист Ралф Георг Сундберг, който на 3 юни вечерта брутално изрита с ритник в главата 65-годишната камериерка Деяна Петкова. Инцидентът стана в хотел "Марвел" в Слънчев бряг.

Според магистратите има достатъчно доказателства, че той е извършил деянията, за които е обвиняем.

Чужденецът бе доведен в съда в 11:30 , малко след 15 часа той чу, че остава в ареста.

Още по темата

"Аз няма да се укрия, моля ви, не ме пращайте в затвора. Не мога да спя, не мога да ям. Извинете ме за моето поведение, но не си спомням. Моля ви!", каза през сълзи 53-годишният швед, но съдиите останаха глухи за сълзите му.

Ралф Сундберг обясни, че пристигнал в България заради нашето слънце, на което да лекува болестта си - псориазис.

При идването си в съда, конвоиран със съдебна охрана, чужденецът каза само: "Бях пиян, не помня".

Служебният защитник на шведа подчерта пред съдиите, че той е с чисто съдебно минало, съдействал е на разследващите и е дал обяснения, изразявайки съжаление за случващото се. Адвокатът поиска по-лека мярка, съобщи "24 часа".

Прокуратурата обаче контрира и поиска най-тежката мярка "задържане под стража", определяйки деянието на чужденеца като дръзко и брутално незачитане на правовия ред и законите в Република България.

Единият от наблюдаващите прокурори Радост Бошнакова, която е и ръководител на несебърската прокуратура, заяви, че хулиганският мотив е доказан чрез демонстративния стремеж на обвиняемия да прояви явно и грубо неуважение към обществото.

Държавното обвинение подчерта, че не е имало никакъв личен мотив за нападението над камериерката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 98 Ламброзо, гледам дилърът ти е точен. Кажи адреса?
93
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 98Ти си написал една голяма глупост -едно е ПТП ,беля по невнимание и пр. друго е умишлената гавра и насилие на един мъж над беззащитна женица !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!В случая му е малко да бъде разреван и унижен!!!!!!
92
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ралфи,батка никой не иска да лежиш в затвора,гледат да цакаш кинти докат външно шведско не е позвънило на българско външно ,че тряа та пускат без да са изкарали пари от тебе.Така работи системата в БГ брат.Малко пиар ши си праят с тебе,ши та натиснат да цакаш на съдии и та пускат ве .
91
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 98 Да ти има съпоставката......тоя е нито пиян, нито е участвал в автомобилна катастрофа, че да може да се случи на всеки. Ти си по-голям *** и от шведа!
90
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хоооо бай Асан -тритата килия в дъното на коридора ,как ше се зарадва на шведско .....
89
1
 
8
 
! Отговори
Ламброзо преди 6 години
До 93Бой и е.ане не се връщат ! Ние сме общество от социално-неадекватни индивиди. Факта, че 65 годишна жена няма изградени навици за антивиктимно поведение е показателен. Шведското пиянде дори и на кол да го набият, няма да изтрие ужаса, който е изпитала жената.
88
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чета и се чудя, това ли ви е най-големият кеф да видите някой разреван и унижен? Утре на всеки може да се случи - я някое ПТП с жертви, я някоя беля от напиване - те нещата така стават, от нищо-нещо. Тогава си спомнете този случай и не очаквайте милост от никого, защото след като вие не можете да я дадете, не очаквайте някой да я даде на вас.
87
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде сега по една руса шведка за всеки българин
86
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ми се вярва да получи присъда от 3 г. -и едва ли ще лежи.Ще мине с условна и някаква мижава глоба -понеже някой решил че жената е получила лека телесна повреда ....а то реално погледната си е направо опит за убийство!!!!
85
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хем не помнел нищо, хем съдействал и дал обяснения. Интересно. А иначе сега да поседи при "сънародниците" си в затвора и ще му дойде акъла. Тъкмо като се върне в Швеция ще разказва що е то "швед".
84
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 92 Да се кефим ли? Не се кефим, бе Ламброзо, искаме само справедливост според деянията. Нещо май се обърка, а?
83
16
 
4
 
! Отговори
Ламброзо преди 6 години
Имало е някакъв "диалог" между камериерката и пияндето. Да общуваш с луд или пиян е все едно да дразниш агресивно куче. Не е работа за всеки. Ако не си спосбен да го нариташ въобще не трябва да го поглеждаш. Ок, ще окафезят шведския пиян скот. Ама това няма да върне събитията и на горката женица няма да и мине по-лесно. Само форумните бабаити ще се кефят, че сме видели сметката на някакъв никаквец.
82
0
 
18
 
! Отговори
Ралф преди 6 години
Искам при мамаааа...пардон при Рагин!
81
0
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
каква по лека мярка,да избяга като турчина който уби 2 два души,във пандиза мръсника.
80
0
 
27
 
! Отговори
бар "Синята стр преди 6 години
Ралфчо, недей рева бе, не се излагай, виж какво голямо момче си, пък и в ареста ще бъдеш сред свои хора - все шведи, чакат те - да ти изтрият нежно сълзичките
79
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше пиян до степен да не помни, нямаше да може да направи такъв ритник в стил Роналдо без да се просне по гръб. Толкова адекватен е, че даже не забрави да си прибере куфара, като тръгна да се покрива. Дошъл е тук да избива комплекси.
78
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
К'во пускане, бе Ангеле. Ако наритат м айка ти така в главата ще искаш само едни 50 бона и да го пуснат по живо по здраво? *** ли си къв си?
77
0
 
22
 
! Отговори
Ха, преди 6 години
не можел да яде!Ми той трябва да е благодарен,че ще свали някой от наднормените си килограми.Щял да лекува псориазис...Ми тоя който успее да излекува псориазис ще получи нобелова награда!
76
4
 
21
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Ко ревеш ве.Плащай на жената 50 000 Евро и 10 000 Евро гаранция че съдът и полиция се занимава с тебе и марш в Швеция ве.Хич не ни трябваш тук да те хрантутим.Плащаш и изчезваш!!!
75
6
 
18
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
При положение, че родни убийци са под гаранция и домашен арест, то за хулиганство постоянен арест е пресилено, но съда ще си каже думата.А какво става с родните шведи които редовно нападат лекари, за тях някой да е чул случайно нещо?