Шведът Ралф ревна: Не помня, извинете ме! Съдът: В ареста!

"Моля ви, не ме пращайте в затвора. Не мога да спя, не мога да ям"
8 юни 2017 15:45,
236

Снимка: Булфото

Виж други галерии »

Районният съд в Несебър остава в ареста 53-годишният шведски турист Ралф Георг Сундберг, който на 3 юни вечерта брутално изрита с ритник в главата 65-годишната камериерка Деяна Петкова. Инцидентът стана в хотел "Марвел" в Слънчев бряг.

Според магистратите има достатъчно доказателства, че той е извършил деянията, за които е обвиняем.

Чужденецът бе доведен в съда в 11:30 , малко след 15 часа той чу, че остава в ареста.

Още по темата

"Аз няма да се укрия, моля ви, не ме пращайте в затвора. Не мога да спя, не мога да ям. Извинете ме за моето поведение, но не си спомням. Моля ви!", каза през сълзи 53-годишният швед, но съдиите останаха глухи за сълзите му.

Ралф Сундберг обясни, че пристигнал в България заради нашето слънце, на което да лекува болестта си - псориазис.

При идването си в съда, конвоиран със съдебна охрана, чужденецът каза само: "Бях пиян, не помня".

Служебният защитник на шведа подчерта пред съдиите, че той е с чисто съдебно минало, съдействал е на разследващите и е дал обяснения, изразявайки съжаление за случващото се. Адвокатът поиска по-лека мярка, съобщи "24 часа".

Прокуратурата обаче контрира и поиска най-тежката мярка "задържане под стража", определяйки деянието на чужденеца като дръзко и брутално незачитане на правовия ред и законите в Република България.

Единият от наблюдаващите прокурори Радост Бошнакова, която е и ръководител на несебърската прокуратура, заяви, че хулиганският мотив е доказан чрез демонстративния стремеж на обвиняемия да прояви явно и грубо неуважение към обществото.

Държавното обвинение подчерта, че не е имало никакъв личен мотив за нападението над камериерката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да влиза в дранголинка
173
0
 
0
 
! Отговори
Aleko преди 6 години
Stastlivec...all inklusive po bg darjaven standart...na ban, unesese, tu, su i beseka...
172
0
 
0
 
! Отговори
Tr преди 6 години
A kamerierkata kakvo mu e kazala....hayde da se pochne it tam
171
0
 
0
 
! Отговори
Шаран-БГ преди 6 години
Какво е това "тоалетна"? Аз викам "нужник " на края на ЕС !
170
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лъже мизерникът не е очаквал, че има камери. Вероятно е пил, но не е бил пиян нито дрогиран и прекрасно помни всичко. На камерата се вижда - движи се по права линия без да залита с различен по тежест багаж в двете ръце (пиян или дрогиран това не може да го направи), вижда жената, спира се и й предлага кекс, тя отказва и си продължава работата, той я рита (без да залитне!). ***, лъжец, страхливец - да лежи и да плаща на жената.Прочети още на: dnes.bg/obshtestvo/2017/06/10/shvedyt-izviniavam-se-na-bylgariia-mrazia-se-za-storenoto-ot-men.343840
169
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Представям си, ако нямаше камери този случай нямаше да се спомене даже. Колко ли подобни насилия са незнайни и ненаказани? И да е бил пиян, това не го оправдава. И от пиян и от трезвен ритника еднакво боли.
168
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Моля ви, не ме пращайте в затвора. Не мога да спя, не мога да ям".По определение тоя из.род е терорист!Да риташ човек в лицето е съзнателен опит за тероризъм!Откъде знае,че в затвора ще има проблеми?Значи е бил в затвора!А кой допуска терористи в курортите ни,които да се гаврят с народа? Терористи ли са тези,които ги допускат в БГ,или да?Това е ЕС-международна организация на национални престъпници и терористи!Дори и баш престъпниците от векове- англичаните-не искат да членуват в нея! БАСТА
167
0
 
30
 
! Отговори
в пандиза ще реве преди 6 години
Като е бил пиян и не помни какво е вършил ,защо не си разби главата,или да скочи от 5 етаж,ами отишъл да рита беззащитна жена.Просто тоя шведски *** се е почувствал свободен да прави каквото си иска, сред по- низши създания.И в Швеция сигурно се е напивал,но надали ги е вършил такива.
166
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не знаете, 80% от европейците са такива. Ако не ги хванат ще правят работи, дето не можете да си ги и представите. Цялата работа с "демокрацията", защита на малцинствата и т.н. дето я налагат у нас е с цел да ни ограбват по - ефективно.
165
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не го интересува дали може да спи и яде. Важното е да може да плаща. Смятам, едни 200 000 евро да бъдат поделени между пострадалата, държавата и собственика на хотела няма да е лошо. Естествено, повечето да са за пострадалата.
164
0
 
30
 
! Отговори
ЖабаМързелана преди 6 години
видеото е много показателно. Иска си човека е 22 ч и гледа да няма свидетели. обигран с много опит, просто не е хващан. Бил е жени и друг път извън Щвеция. Сигурно е, иначе нямаше да изчака всички да минат и да остане сам в коридора. Правил го е и други пъти, пияните не са толкова съобразителни, те са шумни и глупави. Този не е пиян. И как ще лекува псориазис като той не става по-добре от слънцето, а от сянката. Лъжи лъжи няма разкаяние. А и Шведите не искат да го подкрепят
163
0
 
33
 
! Отговори
ЖабаМързелана преди 6 години
Няма такова нещо да си бил пиян. Като те гедахме на видеото си ходеше споко с два различни куфара с различна тежест. Не беше наясно че има камери и си помисли че можеш да правиш к'вото си поискаш в България. От такъв удар много хора ще получат мизъчно сътересение. Много си голям късметлия че сме здраво семе и жената не умря. Отгоре на това си и лъжец и много обигран. Изчака хората да влязат във фитнеса и другите да отминат, беше внимателен да няма никъкъв свидетел и тогава посегна. Това говори
162
0
 
20
 
! Отговори
Болен преди 6 години
Псориазис не се лекува с алкохол...
161
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шведите наистина доста неща допринасят за нашия богат речник: шведска маса, шведска тройка и сега шведски ритник. Направо ще ни култивират един ден.
160
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако наистина са му лепнали 10г на мингана, то е заради правата на жените в БГ, тоест за назидание. Ами шведките как са? И те ли са ритани в главата? Аз съм чувал за шведска тройка ама без ритници.
159
0
 
13
 
! Отговори
Коментатор преди 6 години
Това си е ГСП - груба селска проява.
158
0
 
16
 
! Отговори
Този сладур ако ... преди 6 години
...знаеше тепърва какво реване го чака...;)
157
3
 
12
 
! Отговори
Тъпанар преди 6 години
"Според магистратите има достатъчно доказателства, че той е извършил деянията, за които е обвиняем"Айде бе! Сигурни ли сте? Я, проверете пак. Или просто чакате да ви се кихнат едни пари. Не.ща.стни.ци дол.ни - Всички сте за затвора...
156
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Петър Марков скъпи господин Ралф сигурно всички Българи които работим в чужбина не можем да спим .Но не ритаме хората .А по повод за припомняне погледните видео матеряла.Сега по живейте вие в България пък може да я обикнете.Както хиляди Българи за обичахме скъпият Европейски Съюз.Приятно изкарване в едно Райско кътче от планетата Земя.България.
155
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тъпо прасе излезе тоя наскопосан ритач. Дано отслабне в пандиза, поне ще е като на спа.