50 минути ужас: Виола крещи, Стефан коли – съседи мълчат!

Четири вида дрога са открити в кръвта му: амфетамини, марихуана, екстази и кокаин
29 юни 2017 08:52,
291

Снимка: Булфото

50 минути е изтезавал приятелката си Виола Николова наркоманът Стефан Станев, преди да я убие, твърдят пред "24 часа" разследващите на ужасната касапница в столичния квартал "Света Троица".

Съседи чували писъците на младата жена от 5 сутринта до около 5:50 ч на 23 юни. През това време заради съмнения в изневяра Станев я удрял по главата и тялото със стикове за голф, винкел, клал я с ножове.

Той довършил момичето, като забил острието във врата й и почти прерязал гърлото й.

Още по темата

Комшиите чули как Виола крещяла: "Недей" и "Моля те, спри", но не подали сигнал в полицията, защото скандалите между двойката били чести.

Веднага след убийството Станев извикал приятелката си Невена Петкова и с жест й показал, че е прерязал гърлото на Виола. Тя не му повярвала и Станев й показал трупа.

Момичето и приятелят й Велислав Каменов се опитали да убедят Станев да се предаде, но той искал първо да се види с дъщеря си.

Убиецът е тормозил и семейството на бившата си съпруга, което е подало 8 жалби срещу него.

29-годишният мъж, който се е лекувал от наркомания, запалил мощния си джип "Волво ХС 90" и тръгнал към морето. По пътя качил стопаджии, а край Ямбол пребил с бокс единия и задигнал портфейла му, в който имало 175 лв.

Станев бил задържан в заведение в Созопол на 24 юни вечерта. Полицаи го изпробвали за наркотици и пробата му показала, че се е друсал с амфетамини, марихуана, екстази и кокаин.

Не е ясно обаче дали е бил под влиянието им, когато е убивал Виола.

Вчера пред съда Станев изглеждаше спокоен. Единствените му думи бяха цитат от памфлета на Христо Ботев "Смешен плач": "Плачете! Лудите не може никой утеши, бесните не може никой укроти".

Преди това на влизане в залата той се скара на снимащите го журналисти.

"Голям хаос създадохте. Запазете малко ред", обърна се той към фотографите и операторите. Съдия Величка Маринкова го остави в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 205Ти да не мислиш, че грозните не изневеряват...
201
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
жалка територия жалак народ
200
0
 
23
 
! Отговори
extremist преди 6 години
амфетамини, марихуана, екстази и кокаин. - АМФЕТАМИНИТЕ И ЕКСТАЗИТО СА РАЗЛИЧНИ "ФОРМИ" НА ЕДНО И СЪЩО СЪЕДИНЕНИЕ: MDMA..НАРКОМАН С АФИНИТЕТ КЪМ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ - НЯМА ТАКЪВ ВИЦ
199
1
 
66
 
! Отговори
ФАКТИ и ПОГНУСА преди 6 години
Има ДВА ФАКТА, които правят впечатлеше и за съжаление ни охарактеризират като НАРОД, като БЪЛГАРИ:1.СЪСЕДИТЕ почти цял час слушат агонията на момичето и никой НЕ РЕАГИРА (робски манталитет, такъв на страхливци и продажници! )2.Приятелите му след като знаят за трупа си мълчат два дни! Нещо като ЦЕННОСТНА СИСТЕМА изобщо съществува ли вече. Знаете ли, повече съм погнусен по поведението на околните, отколкото от самото деяние
198
0
 
39
 
! Отговори
extremist преди 6 години
ТОЯ НЕ Е НИКАКЪВ НАРКОМАН , А Е 100% ДРЕБЕН САДИСТ С НАЧЕНКИ НА ПСИХОПАТ. ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЛЪСВА КОРУПЦИОННА СХЕМА ОТ ВИДА : ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ-ОСИГУРЯВАНЕ НА ФАЛШИВА ЕСПЕРТИЗА "НАРКОМАН/ЛИЦЕ С ПСИХИЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИЯ", С ПОМОЩА НА МАГИСТРАТИ И ПОЛИЦАИ-ПРОТАКАНЕ НА ДЕЛО-НАМАЛЕНА ПРИСЪДА ИЛИ НИКАКАВА...
197
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова коментари постфактум...-ако можеше родителите на този да го лекуват-ако можеше това момиче да се тръгва с него-ако съседите се бяха обадили на полицията-ако приятелите на този го бяха предали веднага-ако законите и прилагането им беше справедливо-ако за разпространение на наркотици даваха 100г. затвор-ако хората се държаха като хора-ако имаше милостив богно нещата са ужасни и безнадеждни -и тази история ще се забрави и всичко ще продължи по същия начин
196
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трагедия която трудно би се случила в нормална държава
195
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм майка и тръпки ме побиха от това което прочетох. Няма значение момичето дали е изневерило или не,но да отмъстиш по такъв жесток начин и да се гавриш трябва наистина да си луд. Аз лично бих го убила по същия начин по който той е убил дори и след това да изгния в затвора. А и още нещо към коментара на тоя дето казва намерила си е майстора да си беше намерила някой свестен, ами и тоя *** да си беше намерил някоя грозна че да няма нужда да я ревнува.
194
0
 
38
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Това момиче дори не мога да си представя как се е мъчило- лошо ми стана докато четях статията само.Нямам думи-просто е ужасно меко казано.
193
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименпитай Гошу, той си пил кафето с нея и я увещавал да отиде у тях, докато изтрезнее "лудия" Стефчу, във всеки случай в Хелзинки вече имат теза за защитата на убиеца
192
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
викаш решила да го върже с дете, пък той откачил и объркал плановете
191
2
 
17
 
! Отговори
амок след кома преди 6 години
"приятелят" Гошу вече намекна под кафесурдинка какво подтикнало към убийство - тя била бременна, обаче лудият дрогиран бяс не искал повече деца, голяма тема за цивилизационен размисъл в столиците и прованса на содома и гомора с разврата, шпионството, робството и тн на блажено спящите монаси
190
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българина е оскотял напълно! Хора бият пред очите им а те стоят и си траят! Цяло училище деца скри убиец! Неистова ненавист изпитвам пред това овчедушие! Цял час я е убивал и е умирала в мъки, болка и страх! А съседите са слушали! Деца нямам но ако имам заминавам на часа от България. Не мога да позволя да оскотеят и те покрай другите!
189
0
 
12
 
! Отговори
Стефан Станев преди 6 години
Стефо, Стефо...замина батко..! Ето ви храна за размисъл - "Лудите не може никой утеши, бесните не може никой укроти!", какво го е подтикнало не само да го напише на бележка, но и да го заяви в обясненията си пред съдебния състав, разглеждащ мярката за неотклонение? Дали защото скъпи Зомбита, София се е превърнала в Париж - столицата на разврата, на цивилизацията, школата на шпионството и робството, а всички Ний блажено и необезпокоявано спим непробуден, досущ като Крали Марка, сън и сънуваме.
188
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
гошу, ние с такива изпадналяци не общуваме В)
187
1
 
8
 
! Отговори
до 187 преди 6 години
Тва така. В щатите какво да кажем. Там пък почват да правят шествия срещу ел. стол и инжекциите(когато ще се изпълнява смъртна присъда), пък и кинаджиите и филми правят, и така правят сценария все едно тия главорези са аганца. Абе.. няма угодия.
186
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дайте нещо за войната по пътищата, че темата за лудите и се изчерпа :О)
185
1
 
6
 
! Отговори
1 преди 6 години
До Анонимен Дали не греша, че без прокурорска заповед не могат да разбият вратата? Преди 6:00? Бе!!!
184
0
 
18
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
До 190Ти май не си наясно, че когато една такава трагедия те засегне лично, няма как в нета да разказваш всяка една подробност за човека с който си ял, пил, излизал по заведения и така...Знам да, знам и защо може тоя *** да я е убил. Знам и защо все пак въпреки страха оставаше с него. Айде ще ви видя вас, като излезе някога такава новина за ваш познат, дали всичко ще споделяте
183
6
 
5
 
! Отговори
СС преди 6 години
Мощният си джип Волво ... 180 умрели 12 годишни коне ...