50 минути ужас: Виола крещи, Стефан коли – съседи мълчат!

Четири вида дрога са открити в кръвта му: амфетамини, марихуана, екстази и кокаин
29 юни 2017 08:52,
291

Снимка: Булфото

50 минути е изтезавал приятелката си Виола Николова наркоманът Стефан Станев, преди да я убие, твърдят пред "24 часа" разследващите на ужасната касапница в столичния квартал "Света Троица".

Съседи чували писъците на младата жена от 5 сутринта до около 5:50 ч на 23 юни. През това време заради съмнения в изневяра Станев я удрял по главата и тялото със стикове за голф, винкел, клал я с ножове.

Той довършил момичето, като забил острието във врата й и почти прерязал гърлото й.

Още по темата

Комшиите чули как Виола крещяла: "Недей" и "Моля те, спри", но не подали сигнал в полицията, защото скандалите между двойката били чести.

Веднага след убийството Станев извикал приятелката си Невена Петкова и с жест й показал, че е прерязал гърлото на Виола. Тя не му повярвала и Станев й показал трупа.

Момичето и приятелят й Велислав Каменов се опитали да убедят Станев да се предаде, но той искал първо да се види с дъщеря си.

Убиецът е тормозил и семейството на бившата си съпруга, което е подало 8 жалби срещу него.

29-годишният мъж, който се е лекувал от наркомания, запалил мощния си джип "Волво ХС 90" и тръгнал към морето. По пътя качил стопаджии, а край Ямбол пребил с бокс единия и задигнал портфейла му, в който имало 175 лв.

Станев бил задържан в заведение в Созопол на 24 юни вечерта. Полицаи го изпробвали за наркотици и пробата му показала, че се е друсал с амфетамини, марихуана, екстази и кокаин.

Не е ясно обаче дали е бил под влиянието им, когато е убивал Виола.

Вчера пред съда Станев изглеждаше спокоен. Единствените му думи бяха цитат от памфлета на Христо Ботев "Смешен плач": "Плачете! Лудите не може никой утеши, бесните не може никой укроти".

Преди това на влизане в залата той се скара на снимащите го журналисти.

"Голям хаос създадохте. Запазете малко ред", обърна се той към фотографите и операторите. Съдия Величка Маринкова го остави в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
0
 
24
 
! Отговори
АХА преди 6 години
Тоя смръдльо се прави на луд.Дали има ***, който да му вярва.ЖИВОТНО такова.
181
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
гошу пак знае нещо, ама няма да каже...Било е ад, ама тя всеки ден там.
180
4
 
20
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
До до многознайковцитеАбсолютно си прав! Не беше такава, познавах я. Просто направи жестока грешка с тоя изрoд. Искаше да се отърве от него, но този се беше вкопчил в нея като пиявица и тя много се страхуваше от него. Последните 3 дена преди да я убие бяха някакъв ад за нея, даже приятелките й, мои познати, я молеха да иде да живее при тях, ама тя не знам защо не го направи и ето резултата, плати с живота си. Но има още нещо, което ще спестя да го кажа, но явно е изиграло някаква роля
179
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво са виновни съседите му, че няма държава?!Даже и да бяха повикали полиция, какво по-различно щеше да стане? Нищо по-различно нямаше да се случи. Идва полицията, след няколко часа, започва да звъни и да му думка по вратата, ако оня е вътре и не отваря, полицаите след известно време си тръгват. Ако го няма пак същото. Едно е сигурно - полицаите щяха да дойдат след като всичко е свършило, шум вече няма и си тръгват. МВР така работи - чака да стане убийство, за да почне да имитира дейност.
178
2
 
29
 
! Отговори
Ванко преди 6 години
Колко жалко,че няма смъртни присъди в Европа и Бг.Такива като този заслужават веднага електрическия стол или инжекцията.А сега сценария най-вероятно ще е следния: Ще му дадат 20 години,а той ще излезе след 15-16 г. за добро поведение.През това време ние данъкоплатците ще го издържаме.Супер а ?
177
6
 
37
 
! Отговори
до многознайковците преди 6 години
Всички вие, които обвинявате това момиче, че само си е виновно сте безмозъчни, жестоки, безчувствени дървени философи. Все едно го защитавате този психар! Да е бил някой 70-годишен чичка, да ви разбере човек, че я обвинявате в облаги - а този е млад, здрав, прав мъж. Явно само най-близките му са знаели какво представлява. Това момиче е било с него отскоро, а тя не ми прилича на закъсала женица дето няма при кого да отиде, че да стои при този психар. Не винаги на лудите им личи, че са такива !
176
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом кара джипове ,има стикове за голф и има пари за амфетамини ,кокаини не е обикновен чиляк .Не съм учуден че никой не се е притекъл на помощ със сигурност не е бил за пръв път в такова състояние .Имали сме такъв съсед , парадира със скъп живот но имаше 10 -12 присъди на колана си имаше кобур с пистолет. Тва са бързите богаташи с кредити и шашми . Тая си е намерила майстора така изглежда .Да си беше хванала нормален свестен мъж
175
5
 
16
 
! Отговори
tr преди 6 години
Забележете, чист българин е, не е нито *** нито турчин. Друг път да ви напомня, че и при българите има ***.
174
4
 
26
 
! Отговори
до многознайковците преди 6 години
Всички, които я обвинявате, че сама си е виновна сте безмозъчни, жестоки, безчувствени дървени философи. Все едно го оправдавате този психар ! Да е бил някой 70-годишен чичка да ви разбере човек обвиненията, че е била с него заради облаги - а тоя е млад, здрав, прав мъж - явно само най-близките му са знаели какъв е. Това момиче е било с него отскоро - не ми прилича на закъсала женица, дето няма при кого друг да отиде, че да стои при психар и наркоман. Ами не винаги на лудите им личи, че са луди
173
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе N172 пълен *** си профилът на убиеца е човек работил на нелоши длъжности, с висше образование, завършил НГДК, не може всичко да се мери с твоя аршин. Убиец и наркоман може да бъде всеки
172
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Красавиците в БГ няма как да си опичат акъла с кого се хващат понеже нямат такъв.
171
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествен подбор - *** без глава или в затвора :-D.
170
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че то дори в българския си има израз " крещи все едно го колят" и се ползва, когато реакцията на човек силно надценява ситуацията. Та когато наистина се случва е трудно да се прецени дали я коли или й е казал, че манжата й не му харесва.
169
13
 
6
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 6 години
Така е при демокрацията другарки и господа. Станалото станало , да гледаме напред.
168
0
 
16
 
! Отговори
Баце преди 6 години
Ако някой шеф от ислямска държава види сивито на този ще каже че го иска в редиците си и той на драго сърце би се съгласил да се присъедини.
167
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички друсалки трябва да бъдат съдебно и полицейски преследвани, отнемани голяма част от правата им и въдворявани в концентрационни лагери или каторги. По време на войните са надрусвали войничетата за да изпадат в безконтролни състояния по предните фронтови линии.
166
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"да си опичат акъла красавиците с какви батки се захващат, да не реват после" - и тебе някои като те коли 1 час на улицата, всички ще извръщат главата като *** и ще си викат че си го заслужаваш щото си грозен и сам си си виновен!
165
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"ички наркомани ТРЯБВА да бъдат изтрепани - до един!" - ми хубаво, ама ако следващия път някои да речем каратист си претрепе жената може ли да избием всички каратисти?
164
5
 
20
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
като се обърне каруцата пътища много....... да си опичат акъла красавиците с какви батки се захващат, да не реват после като Виолчето бог да я прости
163
10
 
36
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Профила на убиеца:Не работи ,кара прилична кола, има пари за кока и др .Напълно е ясно че техните са паралии и го издържат.А той , пълен лентяй.Профила на Виола: Със него е защото и задоволява наркотичния глад ( нормална жена не би ходила с наркоман) ,наркоманка ,с него е заради пари и общите им наркотични страсти.Общо взето същия ***.Извод:Тотално изтървани хора с отвратителен начин на живот!!