50 минути ужас: Виола крещи, Стефан коли – съседи мълчат!

Четири вида дрога са открити в кръвта му: амфетамини, марихуана, екстази и кокаин
29 юни 2017 08:52,
291

Снимка: Булфото

Виж други галерии »

50 минути е изтезавал приятелката си Виола Николова наркоманът Стефан Станев, преди да я убие, твърдят пред "24 часа" разследващите на ужасната касапница в столичния квартал "Света Троица".

Съседи чували писъците на младата жена от 5 сутринта до около 5:50 ч на 23 юни. През това време заради съмнения в изневяра Станев я удрял по главата и тялото със стикове за голф, винкел, клал я с ножове.

Той довършил момичето, като забил острието във врата й и почти прерязал гърлото й.

Още по темата

Комшиите чули как Виола крещяла: "Недей" и "Моля те, спри", но не подали сигнал в полицията, защото скандалите между двойката били чести.

Веднага след убийството Станев извикал приятелката си Невена Петкова и с жест й показал, че е прерязал гърлото на Виола. Тя не му повярвала и Станев й показал трупа.

Момичето и приятелят й Велислав Каменов се опитали да убедят Станев да се предаде, но той искал първо да се види с дъщеря си.

Убиецът е тормозил и семейството на бившата си съпруга, което е подало 8 жалби срещу него.

29-годишният мъж, който се е лекувал от наркомания, запалил мощния си джип "Волво ХС 90" и тръгнал към морето. По пътя качил стопаджии, а край Ямбол пребил с бокс единия и задигнал портфейла му, в който имало 175 лв.

Станев бил задържан в заведение в Созопол на 24 юни вечерта. Полицаи го изпробвали за наркотици и пробата му показала, че се е друсал с амфетамини, марихуана, екстази и кокаин.

Не е ясно обаче дали е бил под влиянието им, когато е убивал Виола.

Вчера пред съда Станев изглеждаше спокоен. Единствените му думи бяха цитат от памфлета на Христо Ботев "Смешен плач": "Плачете! Лудите не може никой утеши, бесните не може никой укроти".

Преди това на влизане в залата той се скара на снимащите го журналисти.

"Голям хаос създадохте. Запазете малко ред", обърна се той към фотографите и операторите. Съдия Величка Маринкова го остави в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
242
0
 
0
 
! Отговори
Анелия преди 5 години
До ИЗДРИСЛАВНе и моята! Тъпо е да даваш кардинални оценки за хората.
241
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ас
240
3
 
12
 
! Отговори
ShanoManqk преди 6 години
Smurt za amfetaminarite i kompleksarite. Dano da mu prusnat dupeto v zatvora na tozi lainar. Shte lapa za liniq mazilka v sofiiskiq, qsno e bate.
239
0
 
19
 
! Отговори
Астер преди 6 години
Ревност, а. Всички ревнуваме, но цивилизованите хора се владеем. Някой ти е изневерил? Ставаш и си заминаваш. Този не е за психиятрия, този трябва да го бият докато пукне, ***.Дано Господ или каквото има, да пази живите хора от съдбата на Виола. Прощавай, момиче.
238
0
 
14
 
! Отговори
Фенка на ФЕН преди 6 години
А малко по на запад, където цивилизацията съществува, такива просто влизат в затвора и не излизат. А що се касае до теб, Г-н Фен, мога само да се радвам, че не те познавам, защото всеки един контакт с теб би бил загуба на енергия и време. Господ да ти е на помощ! Не може да си нормален и да направиш такъв кух коментар. Това е убийство, бе, човек?! Ти изобщо имаш ли сиво вещество за да кажеш нещо толкова обидно?! Явно, не. Мога само да предположа какъв деспот си - и то от най-тъпите! Пу!
237
41
 
2
 
! Отговори
Фен преди 6 години
Малко по на изток наказанието за изневяра е точно такова, не мога да разбера какво се възмущават толква
236
36
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
освободете човека
235
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Електрически стол или разстрел. Решението не подлежи на обжалване ! Да се връчи на органите за сведение и изпълнение !
234
2
 
18
 
! Отговори
Фатима преди 6 години
От къде е имало пари за джип и кокаин това изчадие! И самочувствие на мъжкар - цитирал Ботев - разбирате ли с висок морал на хайдутин и патриот! А човечето не е заслужвало да живее - за неверни погледи смърт на тая женска - наказана по древните закони.Побързал да се покаже какъв е мъж безстрашен пред другата , дето го зарязала. Тя сигурно е заслужавала да оживее, защото го е зарязала и по тази причина вече я цени - самка истинска.И сега той крачи гордо в бяла риза и със самочувствиеБля :(
233
5
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Ами съседите не са се обадили, защото после те ще са по- виновни и разкарвани за справки в полицията, отколкото самите престъпници! Това е бг.!!!!!!!!!От опит пиша!
232
10
 
13
 
! Отговори
Субективно преди 6 години
Преди време повиках полиция за скандал у съседите, оттогава периодично ми мажат врата с *** и ми се заканват. Пък пак призовавайте да звъним на 112, вече и да се колят пред вратата ми ще си трая!
231
4
 
18
 
! Отговори
мдаа преди 6 години
Този е някакво разглезено мамино синче, направо го съжалявам какво го чака.... в затвора групово ще му се изреждат, направо ще му пръснат ***.
230
3
 
50
 
! Отговори
КИКО преди 6 години
ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО липсва!! Във всяка една държава в Западна Европа, то е развито в хората по презумпция - когато видят нещо нередно, сигнализират и то се отстранява своевременно. В конкретния случай тук искам да попитам: РАЗБИРАМ, ЧЕ БИВШАТА МУ СЪПРУГА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 5г Е ПОДАВАЛА ЖАЛБИ СРЕЩУ НЕГО - КОИ ПРОКУРОРИ СА ПРЕКРАТЯВАЛИ ПРЕПИСКИТЕ СРЕЩУ НЕГО И ЩЕ БЪДАТ ЛИ НАКАЗАНИ??НАП ДА ПРОВЕРЯТ-ИМА ЛИ НЕСЪОТВЕТСВИЯ МЕЖУ ПРИХОДИ/РАЗХОДИ НА ВЪПРОСНИТЕ ГОСПОДА ПРОКУРОРИ? НЕКА ДА НЕ СПЯТ И ТЕ!!!!!!!
229
2
 
78
 
! Отговори
Прасето Гошо преди 6 години
Прдеи време се обадих на 112 че съсседа крешеще че ще си изколи домочадието, жени ревът деца пищят и пиклата от 112 ме попита какъв съм. Викам и съсед съм и тя ми каза че те тези дето ще се колят може да искат сами да се разберът и да не викат полиция. Полиция така и не дойде, слава богу онези не се изклаха, но ако се бяха изклали щяха да са едни драми едни телевизионни многочасови программи как някой зовял за помощ а гадните му съседи се правели че не го чуват. Нищо не става от таз държава....
228
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единственият му начин да се направи на мъж е бил да убие човек. Големи комплекси го друсат явно, плюс другото друсане. Което е свързано всъщност
227
2
 
33
 
! Отговори
redordead преди 6 години
семейното насилие е много трудно доказуемо, и има и 2 и 200. И аз мисля, че ако някой те бие постоянно трябва да го напуснеш, но тогава почва тромоза, заплахи за семейството - а полицията я боли фара какво се случва. На моя понзата едно ченге я беше настигнало пред РПУ-то и ѝ казало - Госпожо, ние нищо не можем да направим, а на съда не му пука. Аз имам сестра и затова ви казвам, че за да се случи нещо, наемете хора, които да го пребият и ако трябва и по-лощо...
226
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде сега тези дето са толкова жалостиви към престъпниците да ми обяснят защо този наркоман трябва да живее. Който е убил човек трябва да се ликвидира веднага, той няма нищо човешко в себе си и е абсолютно ненужен на обществото. Никога не може да се ползва като оправдание, че някой бил пиян или дрогиран. За съседите просто нямам думи, какъв *** трябва да си и да не реагираш в подобна ситуация, не ми е ясно.
225
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отървали са се съседите от тия ***. Сега поне 5г. ще им е спокойно.
224
2
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
тоя наркоманизиран *** да беше се захванал с някой як мъжага а не с жена и тогава щеше да усети как металният му бокс потъва на едно доста тъмно място!
223
6
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съд за скапаните съседи! СЪД! Това не са хора, а чудовища! Как може да чуваш как някой моли за помощ и за милост и да не се намесиш или да не се обадиш в полицията! Да кажат адреса и тия хора да се издирят във Фейсбук и да се подложат на публично унижение! Това просто не е истина! Чудовища! Ако някой чете - да знаете, че кармата не прощава и този грях ще го изплащате! Защото просто нямате оправдание! Когато вие имате нужда от помощ сте много наперени и възмутени, ама да помогнете - не можете!