От първо лице: Към едни съдии и майката на Стефан, който уби Виола

Бившата съпруга на убиеца се обърна и към полицаите от профила си във Facebook
Обновена: 2 юли 2017 06:18 | 1 юли 2017 19:07,
163
От първо лице: Към едни съдии и майката на Стефан, който уби Виола
Убитата Виола. Снимка: Facebook

Благовеста Пенева, бившата съпруга на Стефан, убил жестоко красавицата Виола преди седмица в София, написа изстрадан пост във Facebook с обръщение към родителите на момичето и родителите на убиеца.

В него тя разказва, че мъчително си представя последните часове на Виола, защото е била подложена на подобен ужас и заплахи. Както Dnes.bg писа по-рано Благовеста разказа, че преди време е престояла цяла нощ, заключена в банята, заради заплахите на Стефан.

В своя пост Благовеста отправя благодарност към полицаите, които единствени са й помогнали. Но младата жена отправя и тежки упреци към съдиите и особено към майката на Стефан.

"Искам да се обърна към цялата съдебна система и по-конкретно към всички госпожи и господа които от 2015г. до ден днешен напълниха нощния ми шкаф с откази", пише изстрадалата жена и допълва:

Още по темата
"От всички документи, постановления и откази, които получих от вас, установих, че вие сте загубили уникалното за човечеството умение да се изразява свободно и разсъдливо,т.е ако един от отличаващите ни фактори от животните е способността да разговаряме, споделяме, обмисляме, преработваме знание, съобразяваме се с това знание, развиваме, градим, то вие не фигурирате в нито една статистическа графа за определяне на човешки потенциал".

Благовеста разказва подробно за оплакванията си на съдиите и за техните отговори, както и за безрезултатното общуване с психолога на Стефан. А после пише:

"Искам да се обърна към една майка! Към тази жена аз съм се обръщала с "майко" и "ти не си майка" и все пак тя е такава! Желая ви да сте живи и здрави, за да си понесете товара! Така както аз нося товара на една от хилядите самотни майки, отглеждащи сами децата си, така както ще нося товара заедно с детето си с прикрепен етикет към него "дъщеря на убиец", така както хиляди майки носят товара на болните си деца, борейки се за живота и за вашите лекарства с изтекъл срок на годност”.

Благовеста обвинява майката на Стефан, че е възпитала синовете си в чувство на безнаказаност.

"Вие много добре знаете какво сте направили, знаехте и когато собственият ви син ви заплашваше, че ще ви се влачат червата, знаели сте какво прави със себе си и не реагирахте по никакъв начин. Криехте от семейството си от приятелите си, въпреки че доста от тях бяха видни лекари само заради страха "какво ще кажат за нас".Всичко това е вашият товар".

Благовеста си спомня и че майката на Стефан й казала при един разговор: "Аз съм безгрешна майка".

"Прости ми Виола,направих каквото можах,прости ми,че не те опазих", завършва поста си Благовеста.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 105Афектираш - идва от афект, а не от ефект, който се търси с правенето на "силен" мъж. Работата е, че и да убие, пак не става силен. Който е силен, няма нужда да убива
90
0
 
10
 
! Отговори
Lan преди 6 години
Тоя па, като мразиш жената след 5-тия месец, щото ти спрял допамина - ми посочи ѝ вратата и готово! Можеш да си си и*иот колкото искаш, защото от това да страдат други хора?
89
0
 
14
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 6 години
И тоя и,зрод смее да се пише патриот.... и да петни българското знаме, Левски и Ботев... Левски и Ботев са се борили с точно такива само, че с турски и,зроди. Тоя касапин е същия като тия с които са се борили Левски и Ботев.....
88
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ефектираш го повече.И той яростно се нахвърля да бие.Не е нужно да се хвърляш в безмислени и безпредметни разговори,обяснения и защита.Той е винаги прав и апостроф на нещо различно от неговата правота е невъзможно. В противен случай, следва побой.
87
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А аз си мислех, че всички хора са допаминово зависми. А то какво било - само мъжете били... ;)))а може би наистина и двете твърдения са верни - и всички хора са допаминово зависими, и само мъжете са допаминово зависими. Косвено следствие от това твърдение би било твърдението, че само мъжете са хора...
86
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 95Момент! Не мога да се съглася с теб.Той е Мил,загадъчен ,мистериозен,шеговит...,и всички онези качества, заради които тя го обожава.Но се скарват.Просто скандал. Кой не е бил във връзка, той не е бил в скандал. Но от спор до спор има разлика.От скандал до скандал,също.Нещо за момента го ефектира дълбоко и прещтраква.То няма нищо общо с действителността, но в неговата глава е друго.Ходи се защитава,обясни,говори.Това е невъзможно, при някои двойки.В момент на разговор,защита,обясни е го ефе
85
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убийство от ревност са в 90%.
84
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно разбрах- срещу жестоки хора трябва да има само жестоки средства, иначе няма оправия.
83
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знаете ли,че като Стефан има на всяка крачка в България - наркозависими?!Знаете ли защо?!Позаинтересувайте се,ако още не сте разбрали!Нашият народ отдавна целенасочено бива дрогиран,с все по-бързи темпове и по-многобройни жертви-има"назначени"плашещо много хора на работа-наркоразпространители!Ситуацията е чудовищна,но защо ли никой не повдига въпроса,освен отчитане с"половин уста"на случаи при катастрофи/те са и зад волана/или когато стане убийство,грабежи?!Защото трябва да се самоунищожим,нали?
82
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тъпотата, простотията и бездушието на българските мъже останали на тази територия са бездънни, те могат да те убият също толкова ефективно како и физически.
81
6
 
3
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Браво, аз ли съм виновна, че те са се избирали един друг??????
80
0
 
4
 
! Отговори
готин преди 6 години
след дъжд качулка кел фаида
79
13
 
5
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Аз не съм виновна нито за нейният, нито за неговият избор.
78
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Теди Ами Теди вие жените много се развратихте пиша това без да се заяждам всекидневно виждам красиви български момичета с най-различни чужденци то не бяха турци,то италианци то африкански жребчета извинявай но това ме съсипва и предполагам не само мен.
77
2
 
13
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Той също си ги е избирал. А също така и е избрал да я убие от бой . Сега да обясни кой е той да решава кой може да живее и кой да умре.
76
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТЯ ВЗИМАЛА ЛИ Е НАРКОТИЦИ ,НЕ СЕ СПОМЕНАВА?
75
4
 
3
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Теодора се казвам
74
3
 
11
 
! Отговори
Край преди 6 години
Бесния се укротява с 9мм. в тила.
73
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Теди ти жена ли си или Теодор??
72
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От прочетеното по различни сайтове стигам до извода че обичала да похойква.