От първо лице: Към едни съдии и майката на Стефан, който уби Виола

Бившата съпруга на убиеца се обърна и към полицаите от профила си във Facebook
Обновена: 2 юли 2017 06:18 | 1 юли 2017 19:07,
163
От първо лице: Към едни съдии и майката на Стефан, който уби Виола
Убитата Виола. Снимка: Facebook

Благовеста Пенева, бившата съпруга на Стефан, убил жестоко красавицата Виола преди седмица в София, написа изстрадан пост във Facebook с обръщение към родителите на момичето и родителите на убиеца.

В него тя разказва, че мъчително си представя последните часове на Виола, защото е била подложена на подобен ужас и заплахи. Както Dnes.bg писа по-рано Благовеста разказа, че преди време е престояла цяла нощ, заключена в банята, заради заплахите на Стефан.

В своя пост Благовеста отправя благодарност към полицаите, които единствени са й помогнали. Но младата жена отправя и тежки упреци към съдиите и особено към майката на Стефан.

"Искам да се обърна към цялата съдебна система и по-конкретно към всички госпожи и господа които от 2015г. до ден днешен напълниха нощния ми шкаф с откази", пише изстрадалата жена и допълва:

Още по темата
"От всички документи, постановления и откази, които получих от вас, установих, че вие сте загубили уникалното за човечеството умение да се изразява свободно и разсъдливо,т.е ако един от отличаващите ни фактори от животните е способността да разговаряме, споделяме, обмисляме, преработваме знание, съобразяваме се с това знание, развиваме, градим, то вие не фигурирате в нито една статистическа графа за определяне на човешки потенциал".

Благовеста разказва подробно за оплакванията си на съдиите и за техните отговори, както и за безрезултатното общуване с психолога на Стефан. А после пише:

"Искам да се обърна към една майка! Към тази жена аз съм се обръщала с "майко" и "ти не си майка" и все пак тя е такава! Желая ви да сте живи и здрави, за да си понесете товара! Така както аз нося товара на една от хилядите самотни майки, отглеждащи сами децата си, така както ще нося товара заедно с детето си с прикрепен етикет към него "дъщеря на убиец", така както хиляди майки носят товара на болните си деца, борейки се за живота и за вашите лекарства с изтекъл срок на годност”.

Благовеста обвинява майката на Стефан, че е възпитала синовете си в чувство на безнаказаност.

"Вие много добре знаете какво сте направили, знаехте и когато собственият ви син ви заплашваше, че ще ви се влачат червата, знаели сте какво прави със себе си и не реагирахте по никакъв начин. Криехте от семейството си от приятелите си, въпреки че доста от тях бяха видни лекари само заради страха "какво ще кажат за нас".Всичко това е вашият товар".

Благовеста си спомня и че майката на Стефан й казала при един разговор: "Аз съм безгрешна майка".

"Прости ми Виола,направих каквото можах,прости ми,че не те опазих", завършва поста си Благовеста.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такава за съжаление е съдбата на повечето селя-нки, които ламтят за апартамент в София S-класа. Не се знае на какъв психиатър ще попаднат. Пък тази е знаела, но си е траяла. Харесеали са й екстрите.
70
7
 
8
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Попитай го него защо я е убил и то по мега зверски начин.Аз не съм била там и не знам какво точно е станало. Той да обясни защо го е направил , имал ли е право и кой е той да решава кой да живее и кой да умре.
69
5
 
22
 
! Отговори
Пич преди 6 години
Въпрос номер едно - защо жените се занивават с такива жалки б*клуци и наркомани?! Защо бе момичета, кажете защо??
68
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората са социални същества. Независимо от това дали са във връзка,брак, приятелство.Както вие,така и вашата приятелка, жена има социален кръг,живот.Не може от всеки разговор с другия пол да си правите безпочвени умозаключения.Със сексуален подтекст. Това е нелепо. Да не сте от гората,да не сте в гората.Някои хора не разсъждават правилно,сравнение с други хора.
67
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Теди, как му е изневерила платонично по постове във фейсбук. Защоброй не си в говорил с никоя жена,през това време!?За едни всичко е позволено за други под"корито " скрити от света.Това изневяра ли е!?
66
2
 
20
 
! Отговори
Доброжелателност преди 6 години
Жалко за това прекрасно момиче-дано да е в по-добър и прекрасен свят!Дано да се осъзнае този човек какво ужасно нещо е направил!При всички случаи нито това момиче ,нито друг човек е собственост на другия.И в отношенията между хората трябва да има много обич и хармония.
65
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** е имал крави.Кравите дават мляка.А тя е сакала да цоца мляко.Цоцала мляко, Цоцала... И се омоцала.С мляко около устата.
64
11
 
4
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Добре ,тя му е изневерила ,наказал я е, убил я е от бой. Сега е въпросът -Той как да бъде наказан за това което е направил .
63
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ана кари мъж е цицала наркопаричките и си е слагала силикона й е било добре.
62
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обичала е Мунчото, който я е прибрал от село като е дрогирани да заработва и от комшиите, а това рано или късно се научава.
61
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мили дами, първия удар е предпоставка за втори и повече удари.Не се заблуждавайте в милите думи,сърцераздирателните извинения.Той ще става още по-лош!
60
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Надето - Как може да е луд човек... ми нали точно това казвам, че не се осъзнава дефекта на индивида и се обобщава снизходително с понятието "луд". Този не е луд, а психопат. Непоправим дефект е! Най-добре е да го няма! Да се държи в психозаведение не е ационално и хуманно. Да излежава наказание в затвор - също. Ще излезе и ще прави пак бели.У нас отпадна смъртното наказание, което беше основно политическо. Трябва да се дебатира приспиването, което изглежда да е обществено прочистване
59
1
 
26
 
! Отговори
Шлосер преди 6 години
Мама знае най-добре, какво чудовище е отгледала и съвсем естествено ще се пробва със всички контакти и финансови възможности да го отърве от затвора. Мисля си обаче, че на мама лигльото трябва поне 15 г. да лежи в панделата и още поне 10 да е на къра. А като си изтърпи наказанието вече няма да има нагласата, че е Господ Бог който решава, кой заслужава и кой не да живее.
58
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обзема го непреодолимо желание на гняв,ярост, яд,мъка...желание тя да умре.Бие докато спре да диша и мърда.Счита,че неговите мъки от ревност към нея са приключили с последния съдбоносен удар.
57
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 60 ТИЯ ДВЕТЕ ПЪРВО СА НАБЛЕГНАЛИ НА ПОМПАНЕТО. НО ВПОСЛЕДСТВИЕ НА ПАРИТЕ.
56
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спрямо всички жени.Но,ревнивият му мозък работи в посока, че той я желае. Следва побой!Ревността е болест на самочувствието, мозъка. Особено болезнено се отключва,при някои мъже,които дълго време не са били в сериозна връзка.В един момент, влюбването го има,чувства също,любов.Следва неконтролируема безпочвена ревност във всяка ситуация и при всякакъв вид обстоятелства. Не може просто така някой да иска неговата приятелка.Предпочита да я пребие,обезобрази,убие,отколкото да я види с друг.
55
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъжът когато посегне на жена. ОБИЧТА Е ДО ТУК ТРУДНО ЩЕ СЕ ВЪРЖЕ ЗА НЕЯ КОЛКО И ТЯ ДА ДРАПА . ПА АКО ЩЕ И ХОЛИВУТСКА ЗВЕЗДА ДА Е.. ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ НЯМАТ И ДЕТЕ. ТАКА ЧЕ ПРОБЛЕМА И Е СТОЯ МНОГО ПО РАНО. ПЪК И ПЪРВАТА И Е КАЗАЛА.
54
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя не е трябвало да му прощава,още първия път когато и е вдигнал ръка.Стават още по велики. Знае тя ми прости първия път,кога я бих със злоба.Ще ми прости отново.Да! Следващите пъти ще са още по- злобни, с желание ***. Така бият с желание да умре.Когато вече спре да мърда се осъзнават,някои други не.Бие защо счита,че тя е ку рва.Изменила му е в неговия ревнив мозък минават куп неща.Някой непознат мъж ще ви отстъпи място в автобуса от възпитание,учтивост.Защото е галантен уважителни спрямо .
53
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДО АНАЛИЗАТОР АМИ И ТОЙ Я ПОМПАЛ И ЕДНАТА И ДРУГАТА. АМА КАТО НЕ ИСКА ПОВЕЧЕ.МОЖЕ ДА СИ ТЪРСИ ДРУГА .РАЗВЕДЕН Е. НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ГИ ВЛАЧИ КАТО.РЕМАРКЕ.ДА СЕ ЗАКАЧАТ ПРИ ДРУГ ДА ГИ ПОПИ.. ПАРИТЕ СА СЕКНА ЛИ.ТОЙ И КАЗВА ДА СИ ХОДИ. ТЯ НЕ ИСКА....! Е КАКВО СВОДНИК ЛИ ДА И СТАВА.
52
1
 
15
 
! Отговори
до разследващите преди 6 години
Трябва да се разследва години назад как е влязъл в Класическата гимназия, после в УНСС, защото там съм сигурен, че има една врътка с дарение на ВУЗ, за да влезе някой. Синът на един въртоглав комунист влезе по тази схема там - беше изкарал в СУ двойки, а в УНСС шестици, техните въобще не си даваха сметка, че по първичния му начин на говорене, никой няма да повярва, че влязъл честно там. Както и защо е бил любимец на преподавателите дали заради познания, бликащата простотия или заради пликчетата.