От първо лице: Към едни съдии и майката на Стефан, който уби Виола

Бившата съпруга на убиеца се обърна и към полицаите от профила си във Facebook
Обновена: 2 юли 2017 06:18 | 1 юли 2017 19:07,
163
От първо лице: Към едни съдии и майката на Стефан, който уби Виола
Убитата Виола. Снимка: Facebook

Благовеста Пенева, бившата съпруга на Стефан, убил жестоко красавицата Виола преди седмица в София, написа изстрадан пост във Facebook с обръщение към родителите на момичето и родителите на убиеца.

В него тя разказва, че мъчително си представя последните часове на Виола, защото е била подложена на подобен ужас и заплахи. Както Dnes.bg писа по-рано Благовеста разказа, че преди време е престояла цяла нощ, заключена в банята, заради заплахите на Стефан.

В своя пост Благовеста отправя благодарност към полицаите, които единствени са й помогнали. Но младата жена отправя и тежки упреци към съдиите и особено към майката на Стефан.

"Искам да се обърна към цялата съдебна система и по-конкретно към всички госпожи и господа които от 2015г. до ден днешен напълниха нощния ми шкаф с откази", пише изстрадалата жена и допълва:

Още по темата
"От всички документи, постановления и откази, които получих от вас, установих, че вие сте загубили уникалното за човечеството умение да се изразява свободно и разсъдливо,т.е ако един от отличаващите ни фактори от животните е способността да разговаряме, споделяме, обмисляме, преработваме знание, съобразяваме се с това знание, развиваме, градим, то вие не фигурирате в нито една статистическа графа за определяне на човешки потенциал".

Благовеста разказва подробно за оплакванията си на съдиите и за техните отговори, както и за безрезултатното общуване с психолога на Стефан. А после пише:

"Искам да се обърна към една майка! Към тази жена аз съм се обръщала с "майко" и "ти не си майка" и все пак тя е такава! Желая ви да сте живи и здрави, за да си понесете товара! Така както аз нося товара на една от хилядите самотни майки, отглеждащи сами децата си, така както ще нося товара заедно с детето си с прикрепен етикет към него "дъщеря на убиец", така както хиляди майки носят товара на болните си деца, борейки се за живота и за вашите лекарства с изтекъл срок на годност”.

Благовеста обвинява майката на Стефан, че е възпитала синовете си в чувство на безнаказаност.

"Вие много добре знаете какво сте направили, знаехте и когато собственият ви син ви заплашваше, че ще ви се влачат червата, знаели сте какво прави със себе си и не реагирахте по никакъв начин. Криехте от семейството си от приятелите си, въпреки че доста от тях бяха видни лекари само заради страха "какво ще кажат за нас".Всичко това е вашият товар".

Благовеста си спомня и че майката на Стефан й казала при един разговор: "Аз съм безгрешна майка".

"Прости ми Виола,направих каквото можах,прости ми,че не те опазих", завършва поста си Благовеста.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
0
 
6
 
! Отговори
149 преди 6 години
Пич верно не е кой знае каква красавица, симпатична е иначе. R I P мило момиче не трябваше да завършва така тази връзка. Спи спокойно сега, друг ще го гризе съвестта и ще съжалява някой ден. Който стори зло някому, добро не вижда.
130
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хубаво девойче, ама друг път.
129
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ще ме прощавате, но досега не съм видял образовано и начетено момиче да се мъкне с бандит, нито обратното - кадърно и работещо момче да се хване с мутреса и чалгаджийка. лесните пари така завършват, народът има една хубава поговорка: от каквото е сита свинята, от това е и дебела. и бас хващам, че покойната виола и тази благовеста са си скубали косите заради 'хубавото мамино момче', ама едната сега се прави на благочестива. и как точно се опитала да я спаси, много интересно? двуличници.
128
17
 
13
 
! Отговори
Ацо-бацо преди 6 години
Сега пък майка му била виновна!? Ей, хора, вие наркотици пробвали ли сте някога? Ти не знаеш кой си, къде си и ти е все тая, особено като си правиш такива коктейли. Странно как Виола не е забелязала с каква *** се забърква. И защо като я е удрял е била все още с него?
127
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 144 Пенчо, ако не беше красива, пак ли щеше да плачеш?
126
0
 
39
 
! Отговори
КИРИЛ преди 6 години
До момиче : Напълно съгласен съм с теб. Самият факт, че ''МЪЖ'' на 29 години не работи нищо и го издържат родителите му, не е ли красноречив. Това ли е МЪЖКОТО???? Или може би мъжкарското идва от това, че се е нашарил целият и майка му му е купила джип за 15 бона и избива комплексите си върху бившата му жена и това красиво момиче. За съжаление, младите момичета, идващи в София искат всичко да се случва бързо - да водят живот на мутреси с изтекъл срок на годност. Уви, резултата е налице :(
125
0
 
52
 
! Отговори
момиче преди 6 години
Уви за съжаление в нашата чалгарска държава са модерни агресивните батки със скъпи коли. Защо това хубаво девойче не си намери добро момче, което да я обича?! Защо на момичетата в България им се втълпява ,че като е красива трябва да си намери някой да я гледа и тя да не работи?! Защо защо защо... Ако ни беше друг манталитета това красиво , младо момиче щеше да е живо и здраво а тоя *** щеше да е в лудницата или затвора.
124
2
 
31
 
! Отговори
КИРИЛ преди 6 години
Всички момичета, които четат това, трябва да си вземат поука. Знам, че повечето от вас харесват ''ЛОШИТЕ МОМЧЕТА'', онези , които са с голи глави, целите в татуси, облечени в черно, анаболно-глуповатите мачовци. Онези, които по цял ден седят в БЕСО и се чудят каква ''далавера'' да направят, за да ви платят обяда и лизинга на газифицирано си Ауди А8. Онези, които фъфлят несвързано и мисълта им тече с скоростта на ***, защото рано ли късно ще попаднете в подобна ситуация - Не Дай Боже!!!!! R.I.P
123
1
 
37
 
! Отговори
Даскал преди 6 години
Мили момичета, знам че е много трудно да положите някакви услия и да успеете в живота, и далеч по лесно да предложите на някой тялото си в замяна на бляскав и лесен живот. Просто имайте предвид че не е изключено да приключите като момичето от снимката.
122
1
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз, няма да изразявам крайното си възмущение, от цялата грозна картина заформила се от наркоман,съдии и една "майка". Иска ми се обаче поне случилото се да бъде като катализатор за много жени, който биват малтретирани и търпят безропотно случващото се да реагират по някакъв начин. ТОВА НЕ Е ВАШАТА СЪДБА. Вярвам че има много варианти за излизане от ситуацията...не си пропилявайте живота.
121
2
 
13
 
! Отговори
христо преди 6 години
До тези които са му писали минус защо бе хора ?Какво грешно видяхте в написаното.
120
1
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много красива жена беше Виола. Лека и пръст дано намери покой.Жалко за младия човек, жалко за похабеното бъдеще. Съболезнования на родителите.Стефане.. защо не се опита някой мъж на твоята възраст да биеш и колиш. Господ забавя но не забравя. Бял ден няма да видиш нркоманско *** таков. Ако някой ден излезеш да те спукват от бой на улицата докато не пукнеш пумиярски ... такъв.
119
0
 
40
 
! Отговори
crazy преди 6 години
Съдия Киро Павлов от Самоков продава дела... Дано бял ден не види с парите които взе от турците от дост.. той си знае за какво ако прочете това...
118
9
 
16
 
! Отговори
Иванова преди 6 години
До Георги сс Как това хубаво , но ГЛУПАВО момиче предпочете насилието и смъртта. Безотговорност пред себе си и родителите си- а те защо не са и отворили очите.......
117
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 127За първата част си прав. За последните изречения - не. Властна майка може и да е тази, която си седи вкъщи. Друг е въпросът за мястото и ролята на бащата. В много случаи днес го няма или присъства символично
116
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 126И така да е. Първо като не иска да вози такива, да не ги взема. Второ, това дава ли му оправдание да ги пребива и ограбва? На Господ се прави нещо надрусаното момченце. Щото не може да се опъне на мама.
115
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До MasticaЩо не я е изгонил като му ядяла парите и да се намери някоя, която няма да му ги яде? Щото е нещожество. Колкото и анаболи да приема, мъж на става. Остьва си на мама момченцето-хрантутник и точно там му е проблема със самочувствието. Ако ще 100 джипа и апартамента да са му купили.
114
19
 
33
 
! Отговори
Lothbrok преди 6 години
Женската логика е неразгадаема наука. Жените си падат по богаташчета, ако може и да са така леко мръднали, за фон... А пък ако изглежда като мутра, с бръсната глава, богат психопат "лошо момче" е те това е идеала на жената за мъж....
113
16
 
41
 
! Отговори
Георги сс преди 6 години
Тази Виола когато е разбрала с кого си има работа защо не си е отишла в Лом?Сигурен съм ,че е била готова на всякакви страдания за да запази луксозният си начин на живот.Заради парите и лукса много млади и красиви жени си изгубиха здравето и живота ,това е техният избор.
112
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 127ГЛУПОСТИ