Бащата, пребил лекарка, пред съда: Нямате доказателства срещу мен!

Стоянов остава в ареста, но не си призна да е нападнал д-р Гагова
Обновена: 4 юли 2017 17:01 | 4 юли 2017 17:01, Камелия Цветанова
94
Бащата, пребил лекарка, пред съда: Нямате доказателства срещу мен!
Владимир Стоянов в съдал Снимка: Кадър Нова тв

Заради високата обществена опасност на деянието му Софийският районен съд остави за постоянно в ареста Владимир Стоянов, който нападна лекарката Албена Гагова от болница "Шейново", защото отказала да му даде плацентата на новороденото му дете.

Още по темата
Мъжът е обвинен за нанасяне на лека телесна повреда на медицински специалист при изпълнението на служебните му задължения, за което Наказателният кодекс предвижда наказание "лишаване от свобода" от една до пет години.

Стоянов, който не се призна за виновен, може да обжалва решението пред Софийския градски съд.

Пред разследващите Гогова е разказала, че при разговор със Стоянов, изведнъж е изгубила съзнание, като е усетила силен удар в областта на главата.

Заради удара, лекарката е получила мозъчно сътресение, счупване на носни кости, а устната й била сцепена. Тя била намерена изпаднала в безсъзнание.

При разглеждането на мярката за неотклонение на Стоянов стана известно, че срещу него има няколко висящи дела - за случаен палеж, грабеж и за укриване на нелегални мигранти.

Обвиняемият има и присъди, по които вече е реабилитиран.

Стоянов заяви пред съда, че е невинен и че няма доказателства срещу него.

Заради агресията срещу колежката им, медици днес излязоха на протест пред болница "Шейново". Те се обявиха против насилието над лекари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
24
 
! Отговори
Нов преди 6 години
Пожелавам му да забременее в затвора ...:) , ама няма да влезе.
42
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е, той бащата явно просто от време на време гастролира извън затвора, много се е уплашил като гледам
41
3
 
21
 
! Отговори
майор петков преди 6 години
с доказателства или без, ние ще се погрижим за теб, няма да те оставим и винаги ще бъдем зад гърба ти. освен това им още цяла група от желаещи да се погрижат за теб, като влзеш в хотела ;)
40
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цялата истерия на родилки и роднини за плаценти е заради това, че от тях се взимат стволови клетки, които някой ден, евентуално, могат да спасят живота на човека. Само дето за целта плацентата не може да се увие във вестник или да се сложи в пликче - ясно е, че за да има смисъл от цялото упражнение, трябва специцалист да извлече тези стволови клетки. Иначе ако искат да си я ядат и да придобиват магически сили, да си я носят в шепи, ако искат. Аман от хипстъри
39
5
 
20
 
! Отговори
Дарвин преди 6 години
след като грешки на еволюцията стават бащи, какво ли ни е намислила природата.... егати мутантите се разхождат из този град, а пък жена му с кой акъл се е хванала с такъв... тоя дори не се признава за виновен, представяте ли си, този индивид се разхожда свободно по улиците, потресаващо!
38
6
 
12
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
До мдаа, 27.Има и една особенност, видеозаписът не е доказателство в съда, ако не е потвърден от свидетелски показания.Бас ловя, че полицаите не са събрали никакъв годен за пред съда доказателствен материал !Иначе искат по-високи заплати! Това в София, а представете си как си вършат работата в провинцията!
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чета и не знам да рева, или да се смея. А иначе за любителите на куриозни факти - произходът на думата за любимата ви вероятно закуска "палачинка" идва точно от плацента :))
36
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
29 е прав! И аз съм за! Раждайте вкъщи и не ходете на лекар, толкова хубаво ще се изчисти държавата ни от ***
35
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе, ако имаше някаква далавера в тия плаценти, ромите щяха да са първи и да търгуват с плацентите на жените си! Значи не е това, освен ако не се търсят плаценти от бели жени, знам ли... Най-ворятно този както твърди, че е генетик, е щял нещо да прави опити ли, експерименти ли, магии ли, откачена работа.
34
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не му е чистата раотата на това момче и ще полежи тука а и предишни прегрешения има сега ще го изяде, не може така просто !
33
4
 
16
 
! Отговори
Wind преди 6 години
Този "пич" си е за максимална присъда от 5 години! Не показва никакво разкаяние, а напротив! Ако този бъде пуснат съм убеден, че ще направи някоя доста по-голяма поразия.
32
3
 
8
 
! Отговори
до 28 преди 6 години
И то много ***! Питай го точно какво се прави от плаценти, и той не знае.
31
4
 
7
 
! Отговори
anon преди 6 години
всичко идва от бавното правосъдие. след 72 часа ще го пуснат и хората ще запомнят това. след 7 години я има я няма присъда и тогава никой няма да помни този случай.
30
0
 
2
 
! Отговори
и65у65ъ46т87оъ90ишиу преди 6 години
До Анонимен 28 да я продадат ???глупости - >>> щели да си я готвят и да си я хапнат
29
5
 
26
 
! Отговори
превъртял от йога преди 6 години
Човекът е еко фен. Планинар. Посреща изгрева и качва снимки за фейса, йогист и до известна степен Дъновист. Колкото такива познавам все са малоу.мни изро.ди със самочувствие. Нямало доказателства? Сектантски гащник!
28
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До тези, дето защитават хулигана!ПЛАЦЕНТАТА НЕ Е ДЖИБРИ, ДА ИЗКАРВАШ ОТ НЕЯ НЕЩО СИ. Отделена от тялото, без приток на кислород е само едно мъртво парче месо. И като го вземе, кво ще го прави??? Ще я изтиска ли? ***!!!
27
4
 
10
 
! Отговори
98567087п8ш90щ-09065 преди 6 години
До Анонимен 17 по същата причина , поради която , когато почине човек , го погребват на определеното за това място - гробищата . Иначе , който има двор защо не да заравя близките и познатите си там ???????
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 28много си *** бате
25
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До17, дават я, ама трябва предварително да го заявиш, иначе в амбалажна хартия ли да ти я завият
24
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми добре като не ви харесват лекарите що ги викате?Стойте си вкъщи,правете си диагнози,варете чай,ходете да ви развалят черната магия и така.