Бащата, пребил лекарка, пред съда: Нямате доказателства срещу мен!

Стоянов остава в ареста, но не си призна да е нападнал д-р Гагова
Обновена: 4 юли 2017 17:01 | 4 юли 2017 17:01, Камелия Цветанова
94
Бащата, пребил лекарка, пред съда: Нямате доказателства срещу мен!
Владимир Стоянов в съдал Снимка: Кадър Нова тв

Заради високата обществена опасност на деянието му Софийският районен съд остави за постоянно в ареста Владимир Стоянов, който нападна лекарката Албена Гагова от болница "Шейново", защото отказала да му даде плацентата на новороденото му дете.

Още по темата
Мъжът е обвинен за нанасяне на лека телесна повреда на медицински специалист при изпълнението на служебните му задължения, за което Наказателният кодекс предвижда наказание "лишаване от свобода" от една до пет години.

Стоянов, който не се призна за виновен, може да обжалва решението пред Софийския градски съд.

Пред разследващите Гогова е разказала, че при разговор със Стоянов, изведнъж е изгубила съзнание, като е усетила силен удар в областта на главата.

Заради удара, лекарката е получила мозъчно сътресение, счупване на носни кости, а устната й била сцепена. Тя била намерена изпаднала в безсъзнание.

При разглеждането на мярката за неотклонение на Стоянов стана известно, че срещу него има няколко висящи дела - за случаен палеж, грабеж и за укриване на нелегални мигранти.

Обвиняемият има и присъди, по които вече е реабилитиран.

Стоянов заяви пред съда, че е невинен и че няма доказателства срещу него.

Заради агресията срещу колежката им, медици днес излязоха на протест пред болница "Шейново". Те се обявиха против насилието над лекари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
27
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя лекарката в едно с директора на болницата са искали да продадат плацентата, ама тоя тарикат се намесил в схемата и не дава на детето си плацентата да ходи за кинти на лекарите. Абе, лекарите са такива ***, такива нагли и гадни хора. Тази е акушерка, по принцип би трябвало да е по-добър сорт лекар, ама като се сещам за онази дето акушерка дето била бебета...
22
0
 
15
 
! Отговори
мдаа преди 6 години
естествено че има видеозапис , а иначе всички са невинни онова 19-ото , където уби жената на пешеходната пътека , кметът на Трън и той е невинен , в Несебър - >>> биячът и той невиненТакава ни е съдебната система
21
5
 
5
 
! Отговори
д-р хаус преди 6 години
Хората са безсмъртни, всичко останало са лекарски грешки
20
5
 
24
 
! Отговори
Пустиняк преди 6 години
Уникални коментари! Е затова *** ще бъде мачкан като гнида, и ще се радва на чуждото нещастие, когато не е жертвата. Утре ще му счупят главата и на него, и другите форумни ганьовисти ще напишат, че си го е заслужавал. Отвратителни *** анонимници номер 1, 2, 3 и т.н.
19
1
 
7
 
! Отговори
ортопед преди 6 години
Тоя че го млатил, ама така, че да го пробутам на неврохирурзите
18
5
 
8
 
! Отговори
те преди 6 години
българите и шведите им не заслужават да имат учители и лекари
17
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може ли някой да ми посочи един лекар осъден за травма на пациент?А за осъден лекар причинил смърт?Няма такива нали?А какво стана с акушерката пребила новородената Никол?Стига сте защитавали докторите-всички знаем че повечето станаха търговци,а са дали Хипократова клетва!
16
11
 
16
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Сега лекарката ще разбере на собствен гръб какво им е на останалите български граждани, когато служители на бюджетна издръжка не си вършат съвестно работата.Биячът ще бъде пуснат поради липса на доказателства, защото полицаите не са взели нито отпечатъци, нито ДНК проби "Защото всичко е ясно". Адвокатът ще намери свидетел, който да твърди, че биячът е бил с него, лекарката е загубила съзнание,паднала е и сама си е разбила носа.
15
5
 
15
 
! Отговори
врач преди 6 години
на един *** жена му родила, а той набил лекарката.
14
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повечето от тия новите лекари са с купени дипломи за 300 кинти. Oтиваш там на умирачка и той като види, че не може да те излекува и дори не може да установи кaкво ти има почва да ти говори за пари и понеже си с напрaвления баш до тоз специалист как да не му надросаш няколко тупаника.
13
18
 
13
 
! Отговори
G преди 6 години
До до 10Не само, че нямат никакви доказателства срещу него, ами и вдигнаха голяма аларма, с която отвличат вниманието на обществото от съществения проблем - къде е плацентата. Надяват се да се размъти работата и никой да не пита или накрая ще излезе някой и ще ни смотае с някоя глупост от типа "ами тя е изхвърлена/унищожена". Плацентата са я продали и най-вероятно има черен пазар за нея. Затова стана целият този скандал, с който се опитват да замажат нещата.
12
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много шантава история. А защо всъщност не дават плацентата, ако някоя родилка или съпруга й си я поискат? Нали и без това ще я изгарят като биологичен ***? Плацентата в крайна сметка си е част от жената, който иска да си я взима, да си я държи в хладилника, да се маже, да я готви, ако ще, да я взимат и да се махат!
11
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам е пълно с глупави и необразовани хора.Много от вас не си дават сметка какво е да си лекар тук.Това деяние трябва да бъде наказано!
10
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То и при лекарите има постояни ненормални отношения към пациентите
9
14
 
6
 
! Отговори
до 10 преди 6 години
Нагъл, ама докторката да докаже, че е бита точно от него, а не от мъжа си! Ако имаше видеозапис, досега щеше да изтече в медиите. Много е мътна тази работа. Иначе подсъдимия явно е психо с тези негови хулигански прояви.
8
3
 
23
 
! Отговори
Мислещ човек преди 6 години
Стоянов стана известно, че срещу него има няколко висящи дела - за случаен палеж, грабеж и за укриване на нелегални мигранти.Обвиняемият има и присъди, по които вече е реабилитиран.---Май ще се окаже РЕЦИДИВИСТ!
7
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за никъде не сме вече - повечето очевадно симпатизират на бияча
6
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че и нагъл на всичкото отгоре!
5
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе,да не излезе накрая,номер на Танчето Андреева а?
4
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой виждал ли e да са били лекар и тоя лекар да е напуснал, нищо подобно Ето какво се случва отиващ там изкарват те oт нерви удряш им един тупаник и те осъждат за пари. Тия псевдо лекари са там за да източват джоба на пациента.